Dit 'Big Bang Theory'-personage verdiende slechts $ 340.000 op de show

Inhoudsopgave:

Dit 'Big Bang Theory'-personage verdiende slechts $ 340.000 op de show
Dit 'Big Bang Theory'-personage verdiende slechts $ 340.000 op de show
Anonim

Het duurde 12 seizoenen en 279 afleveringen, hoewel in werkelijkheid zijn hardcore fanbase, en zelfs Kaley Cuoco ons zou vertellen dat de show langer had kunnen duren.

Als Jim Parsons niet had besloten af te treden, is het heel goed mogelijk dat de show vandaag nog steeds doorgaat. Wie weet, misschien is er ooit een reboot in de maak …

In werkelijkheid zou de show zonder de personages niet zo lang hebben geduurd. We hebben het niet alleen over de Sheldon's en Penny's van de wereld, we hebben het over de andere achtergrondspelers die de show zoveel meer diepgang hebben, zoals Barry Kripke, Will Wheaton, Kurt, Zack Johnson, Stewart, enzovoort. vele anderen.

In het geval van Wil moest hij zichzelf spelen in de show, wat niet gemakkelijk te portretteren is, en voor de acteur zelf kan dat erg flauw zijn.

Het werkte voor Wheaton, vooral omdat zijn karakter werd verbeterd. Bovendien had hij nooit verwacht dat zijn rol zo lang zou duren. Eerst dacht hij dat het eenmalig zou zijn.

We zullen zijn tijd in de show bekijken, samen met een verrassend deel met betrekking tot zijn salaris.

Speelde een slechte versie van zichzelf

Landing op een show zoals 'Big Bang' kan een droom zijn voor elke acteur. Voor Wheaton waren de zaken anders, aangezien hij al in het bedrijf was gevestigd. De rol van zichzelf spelen was niet aanlokkelijk en Wheaton gaf toe dat hij nee zou hebben gezegd als dat alles was wat het personage te bieden had. Het was de kwade draai die hem echt verslaafd maakte.

"Als ze echt hadden gewild dat ik zelf zou spelen, denk ik niet dat ik geïnteresseerd zou zijn geweest", zei hij.“Ten eerste zou het als een cheat hebben gevoeld. En dan? Kom op en wees jezelf? Daar zit geen uitdaging in. Maar toen Bill zei: 'We willen dat je een slechte versie van jezelf speelt', kreeg ik dat idee meteen en vond ik het geweldig."

Zoals hij onthulde met Cleveland, was het zijn relatie met Sheldon die dingen echt veranderde voor zijn karakter. De beslissing om dit te doen werd al vroeg genomen.

“We hebben vroeg besloten dat Wil Wheaton nooit zijn best zou doen om wreed te zijn tegen Sheldon,” zei Wheaton.

“Hij wachtte altijd tot Sheldon naar hem toe kwam, en dan speelde hij met hem, als een kat met een muis.

Ondanks het succes en de geweldige reacties, geeft de acteur toe dat hij achter de schermen nerveus was. Hij had niet alleen de indruk dat het optreden niet zou duren, maar hij dacht ook dat hij zou worden ontslagen.

Hij dacht dat zijn run eenmalig zou zijn

Wheaton's verwachtingen waren in het begin niet bepaald groots. Hij dacht dat zijn cameo kort van aard zou zijn geweest.

“Ik dacht dat het een eenmalige grap zou zijn in de tag of zoiets,” zei Wheaton.

Niet alleen dat, Wil dacht dat hij na elke aflevering zou worden opgestart. Toen hij eenmaal over die hindernis was, begon hij echt te gedijen in de rol.

“Na elke aflevering was ik bang dat ik ontslagen zou worden”, zei hij. Pas bij deze laatste dacht ik echt: 'Ze gaan niet iemand anders inhuren om Wil Wheaton te spelen.' Tegen de tijd dat ik mijn eigen weg ging en mezelf toestond om ten volle van die ervaring te genieten, voorbij.”

Ondanks de lange levensduur van de show, zag de ondersteunende cast nooit echt een loonsverhoging tijdens hun tijd in de show. Laten we eens naar de cijfers kijken.

Steeds betaald gedurende de 17 afleveringen

De hoofdcast zag een enorme piek in hun salaris, tegen het einde verdienden de hoofdrolspelers 'Friends'-geld, voor $ 1 miljoen per aflevering.

Wat de andere achtergrondspelers betreft, was het anders. Mensen als Stuart, die al heel lang deel uitmaakt van de show, verdienden dezelfde $ 50.000 per aflevering gedurende zijn 84 optredens. Hetzelfde gold voor John Ross Bowie, die 25 afleveringen de rol van Barry Kripke speelde.

De zaken waren een beetje anders voor Wil Wheaton, die slechts in 17 afleveringen verscheen, hoewel fans het er allemaal over eens kunnen zijn, hij maakte nogal wat indruk.

Tegen het einde zagen we zijn karakter zich op zoveel manieren ontwikkelen. Desondanks bleef zijn salaris volgens ScreenRant constant, wat $ 20.000 per aflevering opleverde, in totaal $ 340.000. Nu is dat aantal niet vergelijkbaar met de anderen, maar nog steeds behoorlijk indrukwekkend.

Zeker, zijn loon was secundair gezien het succes van de show en zijn karakter.

Aanbevolen: