Blonde': Netflix zegt naar verluidt dat de biopic van Marilyn Monroe te grafisch is & moet veranderen

Inhoudsopgave:

Blonde': Netflix zegt naar verluidt dat de biopic van Marilyn Monroe te grafisch is & moet veranderen
Blonde': Netflix zegt naar verluidt dat de biopic van Marilyn Monroe te grafisch is & moet veranderen
Anonim

Knives Out-actrice Ana de Armas schittert als model-actrice en blonde bombshell Marilyn Monroe in de biopic Blonde van Andrew Dominik. Het is een fictieve kijk op het leven van Monroe en is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller uit 2000, geschreven door Joyce Carol Oates. Het beschrijft het innerlijke leven van het populaire sekssymbool.

De film wordt aangepast voor Netflix door regisseur en scenarioschrijver Andrew Dominik, wiens seksueel grafische finale de streamingdienst totaal met afschuw vervulde. Ze willen een nieuwe versie, de regisseur wil zijn visie behouden, dus de release van de film wordt uitgesteld.

De film is seksueel grafisch

@ArmasUpdates merkte op Twitter op dat insiders uit de branche hadden onthuld waarom Blonde's release in 2021 werd uitgesteld.

"Netflix was 'absoluut geschokt' door de seksueel grafische finale van BLONDE, ingediend door regisseur Andrew Dominik. Ze willen een nieuwe versie, Dominik niet - verklaart de vertraagde release van de film", schreven ze in de tweet, naast een foto van de James Bond-actrice in kostuum als Marilyn Monroe.

"Netflix wilde een aasachtige, awards-speler in plaats van een stompe arthouse-film … laten we eens kijken wat hiervan komt … " voegden ze eraan toe.

Volgens het vermeende rapport bevatte de door Dominik aan Netflix ingediende cut "een verkrachtingsscène en bloedige menstruele cunnilingus", wat zeer onverwacht was. De film "vond ze volledig overrompeld", maar gezien het eerdere werk van Dominik, vroeg het rapport zich af waarom Netflix iets anders verwachtte.

Sommige fans van Armas en Monroe waren zenuwachtig en geschokt door de grafische details en vroegen of scènes met een "bloederige menstruele cunnilingus" zelfs nodig waren voor de film.

"Hij probeert ons een ervaring te geven, dit is cinema", verdedigde een gebruiker Dominik. Een ander reageerde en uitte zijn bezorgdheid over de actrice. "Je kunt film maken zonder een echte vrouw grof te overseksualiseren en verkrachtingsscènes voor je eigen ego op te nemen", schreef de gebruiker.

Blonde, dat gedeeltelijk is geïnspireerd op de roman van Oates, was zeer geliefd bij de auteur zelf, die het een lovende recensie gaf.

"Ik heb de ruwe versie van de briljante bewerking van Andrew Dominik gezien. Het is opzienbarend, briljant, zeer verontrustend en een volkomen 'feministische' interpretatie", zei de gerespecteerde auteur.

Monroe's bewonderaars bleven haar verdedigen en geloofden in de kant van het argument van Netflix.

Ze denken dat dergelijke scènes in een film over Monroe "meer dan respectloos" zijn, vooral omdat de actrice hier vandaag niet is om zichzelf te verdedigen of haar mening te geven over een film over haar persoonlijke leven.

Aanbevolen: