Twitter kan niet beslissen of Olivia Jade sympathie verdient na gerichte 'Gossip Girl'-grap

Twitter kan niet beslissen of Olivia Jade sympathie verdient na gerichte 'Gossip Girl'-grap
Twitter kan niet beslissen of Olivia Jade sympathie verdient na gerichte 'Gossip Girl'-grap
Anonim

Socialmedia-persoonlijkheid Olivia Jade stond bekend om haar populaire YouTube-kanaal, dat ze in 2014 begon. Alles veranderde echter in 2019 nadat haar ouders Lori Loughlin en Mossimo Giannulli werden gearresteerd voor hun aandeel in het toelatingsschandaal op de universiteit, waarbij ze $ 500.000 aan steekpenningen betaalden om haar en haar zus te laten opnemen in USC.

Toen het schandaal bedaard was, keerde de YouTuber terug naar sociale media, maar de schade was aangericht bij haar familie: ze waren nu bekende namen, en niet voor een goede reden.

De HBOMax-reboot van Gossip Girl die onlangs in première ging, bevat een grap over haar en haar moeder: "Olivia Jade kreeg volgers toen haar moeder naar de gevangenis ging."Jade werkte jarenlang aan haar schoonheidskanaal voor het schandaal, maar ze was het hier niet mee eens en plaatste een video op TikTok waarin ze zei dat ze er geen volgers door kreeg.

In werkelijkheid leidde het schandaal ertoe dat ze cyberpesten werd en haar partnerschappen verloor, en twee miljoen volgers op YouTube. Ze zette de reacties op de video snel uit nadat ze deze had geplaatst om meer van dezelfde reactie te voorkomen.

Hoewel deze video goed bedoeld was, lijkt Twitter het niet eens te kunnen worden over wat ze van haar moeten denken. Sommigen vinden het jammer dat ze voor de grap naar haar wordt verwezen, terwijl anderen helemaal geen sympathie hebben.

Het toelatingsschandaal op de universiteit is een van de ergste en meest controversiële schandalen in de geschiedenis van de elite. Loughlin en Giannulli werden gearresteerd nadat ze $ 500.000 aan William Singer hadden betaald om de toelatingscommissie van het USC te laten geloven dat Jade en haar zus Isabella Rose voor de universiteit waren gerekruteerd om te roeien. Ze hebben echter ook nooit aan de sport deelgenomen.

Vier USC-faculteitsleden werden in de nasleep gearresteerd, waaronder de voormalige senior associate atletiekdirecteur. Na de arrestaties werden zij en de waterpolocoach voor mannen en vrouwen, Jovan Vavic, ontslagen. De andere gearresteerde docenten hebben sindsdien de universiteit verlaten.

Nadat hun ouders waren gearresteerd, namen beide dochters bijna zes maanden pauze van sociale media. Jade werd gedropt als verkooppartner van Sephora en TRESemme, en zij en haar zus verlieten USC aan het eind van het jaar. Er is geen bevestiging geweest of ze al dan niet op de hoogte was van het bedrog.

Na meer dan twee jaar is het schandaal niet vergeten en blijft het bij alle betrokken beroemdheden, waaronder Jade. Sindsdien heeft ze haar excuses aangeboden voor de situatie en een video gepost waarin ze haar gevoelens hierover bespreekt tijdens een aflevering van Red Table Talk in december 2020.

"Ik probeer mezelf niet tot slachtoffer te maken, ik wil geen medelijden. Ik verdien geen medelijden. We hebben het verprutst. Ik wil gewoon een tweede kans om te zijn, ik erken dat ik het verpest heb."

Olivia Jade heeft sindsdien geen toekomstige projecten aangekondigd, maar ze blijft actief op sociale mediaplatforms, voornamelijk YouTube, TikTok en Instagram. Ze is dicht bij haar beide ouders gebleven en heeft een foto van haar moeder op Instagram geplaatst om Moederdag te vieren.

Aanbevolen: