Leslie Jones' commentaar op synchroonzwemmen is Olympisch GOUD

Inhoudsopgave:

Leslie Jones' commentaar op synchroonzwemmen is Olympisch GOUD
Leslie Jones' commentaar op synchroonzwemmen is Olympisch GOUD
Anonim

En de gouden medaille voor commentaar gaat naar: Leslie Jones!

Maar wie is er verrast? De voormalige SNL-actrice gaat viraal elke keer dat ze commentaar geeft op concurrenten, zoals toen ze haar telefoon nauwelijks kon neerleggen als een 'Drag Race'-jury.

Ze vertelde Ru dat ze thuis graag 'livetweet', en dat was geen grap! Gisteravond kreeg Leslie haar livetweet LIFE terwijl ze naar de Olympische Spelen op tv keek. Dit is wat er gebeurde.

Synchroonzwemmen zal nooit meer hetzelfde zijn

Leslie's opmerkingen over het synchroonzwemmen (nu officieel 'artistiek zwemmen' genoemd op de Olympische Spelen) namen zo'n grote vlucht op Twitter dat haar naam vanmorgen wereldwijd populair was.

Vanaf het moment dat de gesynchroniseerde zwemmers van het Russisch Olympisch Comité op haar scherm stapten, had het meisje MENINGEN.

"Oh hell yeah! Dit is hoe we oprollen toen die mr fr je niet terug sms'te, wat? Je sms't mijn homegirl niet terug?" begint ze en vraagt uiteindelijk: "Wauw, doen jullie die shit onder water?! Man, ik zou zeven keer verdronken zijn als ze het programma zouden moeten stoppen - KIJK DIT ST!"

Ze is ook verbluft door hun "fg ongelooflijke" make-up die ondanks het zwembadwater niet uitsmeert, en verbijsterd over "hoe ze in godsnaam oefenen" buiten het zwembad. Ze riep zelfs de Amerikaanse gouden medaillezwemmer Katie Ledecky en daagde haar uit om deze "dolfijnst" te proberen:

Mensen willen dat de Olympische Spelen haar inhuren

Volgens Twitter zou de verslaggeving van de Olympische Spelen veel meer views krijgen als Leslie Jones commentaar zou geven op elk evenement. Wie kan het oneens zijn? Overweeg haar juweeltjes over hoe moeilijk 'artistiek zwemmen' eruitziet:

"Luister, ik kan deze shit niet doen met een floatie, oké? Heb je ooit een floatie gehad? Als je op die floatie bent, voel je je echt zelfverzekerd, alsof je kunt zweven, alsof je dingen kunt doen. Maar niet deze kt."

"Ik zou zeker aan de Olympische Spelen gekluisterd zijn met haar commentaar", legde een fan uit op Twitter.

Anderen riepen de Olympische omroepen direct: "@markhughesfilms @peacockTV jullie sliepen allemaal op @Lesdoggg…"

Ze heeft het eerder gedaan

Leslie Jones NBC-commentator
Leslie Jones NBC-commentator

Denk je dat dit de eerste keer is dat Leslie meningen deelt over een elite atletiekwedstrijd? Nee mevrouw! De actrice is al eens eerder OFFICIEEL commentator geweest.

Samen met kunstschaatsicoon Adam Rippon werd Leslie Jones door NBC uitgenodigd om commentaar te leveren op kunstschaatsuitvoeringen tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 in Zuid-Korea.

Hoogtepunten van die ervaring waren onder meer Leslie die complimenteerde met de kostuums van de Canadese kunstschaatslegende Tessa Virtue ("Elke outfit die ze aantrekt, wil ik naar de club dragen") en zich zorgen maken over een aantal deelnemers ("Krijgen ze binnen moeite voor hoe sexy ze zijn?"). Meer daarover hieronder.

Aanbevolen: