Hollywood-films uitgesteld vanwege corona, waaronder Fast & Furious 9

Hollywood-films uitgesteld vanwege corona, waaronder Fast & Furious 9
Hollywood-films uitgesteld vanwege corona, waaronder Fast & Furious 9
Anonim

Het coronavirus werd deze week heel reëel voor Hollywood.

Op donderdag heeft Universal Pictures de releasedatum van "Fast & Furious 9" met bijna een jaar verschoven vanaf de oorspronkelijke releasedatum van 22 mei; tot 2 april 2021.

Het nieuwste deel van de auto-achtervolging-franchise met in de hoofdrol Vin Diesel is niet de enige grote blockbuster-opschorting.

Eerder deze week stelde Sony de wereldwijde release van "Peter Rabbit 2" uit van 27 maart tot augustus. De nieuwste James Blond-film, "No Time To Die", haalde de krantenkoppen toen MGM, Universal en Eon de releasedatum van de film eerder deze maand uitstelden tot november van april.

Zoals Entertainment Weekly meldt, heeft het sociale media-account van de film gepost: MGM, Universal en Bond-producenten, Michael G. Wilson en Barbara Broccoli, hebben vandaag aangekondigd dat na zorgvuldige overweging en grondige evaluatie van de wereldwijde theatermarkt, de release of NO TIME TO DIE wordt uitgesteld tot november 2020.”

De release op 18 maart van Paramount Pictures' "A Quiet Place II", de thriller met John Krasinski en Emily Blunt in de hoofdrollen, werd helemaal geannuleerd, zonder dat er een nieuwe releasedatum werd gegeven vanaf donderdag.

Volgens experts zou de wereldwijde box office, die in 2019 $ 42,5 miljard verdiende, dit jaar een klap van $ 5 miljard kunnen opvangen. Nu het coronavirus zich snel over de VS verspreidt, zeggen sommigen dat de hit erger zou kunnen zijn.

"Alle weddenschappen zijn uitgeschakeld", zei Rich Greenfield, een analist bij LightShed Partners die, voordat het coronavirus toesloeg, had verwacht dat de Amerikaanse kassa 10 procent zou dalen ten opzichte van de binnenlandse trek van $ 11,32 miljard van vorig jaar.

“Dit wordt zeker de slechtste kassa in de geschiedenis. De vraag zal zijn hoe erg', zei Greenfield, eraan toevoegend dat bioscopen de komende weken waarschijnlijk zullen sluiten.

Vanaf zaterdag had Disney de Marvel-première van "Black Widow" op 24 april niet uitgesteld, maar wel de geanimeerde live-action-remake van "Mulan" uit 1998.

Acteur Tom Hanks maakte op 11 maart zijn positieve resultaten op Instagram bekend, waarmee hij de pre-productie van Baz Luhrmanns titelloze biopic over Elvis Presley, waarin hij de oude manager van de muzieklegende, kolonel Tom Parker speelt, stopzette.

“Hallo, mensen. Rita en ik zijn hier in Australië. We voelden ons een beetje moe alsof we verkouden waren en wat pijn in het lichaam. Rita had wat koude rillingen die kwamen en gingen. Ook lichte koorts. Om de zaken goed te spelen, zoals nu in de wereld nodig is, zijn we getest op het Coronavirus en werden we positief bevonden', schreef Hanks.

“Nou, nou. Wat te doen? De medische functionarissen hebben protocollen die moeten worden gevolgd. Wij Hanks' zullen worden getest, geobserveerd en geïsoleerd zolang de volksgezondheid en veiligheid dit vereisen. Niet veel meer dan een benadering van één dag per keer, nietwaar?”

De winnaar van de Academy Award voegde toe: We houden de wereld op de hoogte en up-to-date. Zorg goed voor jezelf!”

Cineworld, de eigenaar van Regal Cinemas, zegt dat het coronavirus zijn vermogen om in bedrijf te blijven kan bedreigen. Volgens de Financial Times kan de impact van het coronavirus ervoor zorgen dat de bioscoopketen niet in staat is om zijn schulden te betalen en in bedrijf te blijven, waardoor de marktwaarde met bijna een vijfde da alt.

Aanbevolen: