3 manieren waarop Michonne's exit uit The Walking Dead kan gebeuren

Inhoudsopgave:

3 manieren waarop Michonne's exit uit The Walking Dead kan gebeuren
3 manieren waarop Michonne's exit uit The Walking Dead kan gebeuren
Anonim

Fans weten al bijna een jaar dat Danai Gurira The Walking Dead zou verlaten, maar nu het zover is, weet niemand wat ze kunnen verwachten van haar laatste aflevering. Een populaire theorie die online circuleert, suggereert dat Gurira's personage Michonne op het eiland van Virgilius zal blijven en hem zal helpen met de indringers die het overnamen, maar wat als ze in plaats daarvan sterft?

Sneak peeks van seizoen 10, aflevering 13 "What We Become" hebben aangetoond dat Michonne de waarheid leert over waarom ze daar is. Michonne ontdekt dat de familie van Virgil geen hulp nodig heeft, ze zijn gewoon dood. Hij vertelt Michonne dat hij ze wil laten rusten, hoewel zijn vreemde gedrag de indruk wekt dat hij nog steeds iets verbergt. Die vermoedens zijn misschien onterecht, maar Virgil zou een misleide moordenaar kunnen blijken te zijn.

In de trailer van aflevering 13 spreekt Virgil vurig over 'het eiland opruimen'. Langdurige fans van The Walking Dead zullen de nadruk op 'clear' herkennen als een knipoog naar Morgan's verleden toen hij gestoord werd, wat suggereert dat Virgil ook gek zou kunnen worden door zijn waanideeën.

Zal Virgil een gestoorde moordenaar blijken te zijn?

Kevin Carrolls Virgil op The Walking Dead
Kevin Carrolls Virgil op The Walking Dead

Luke (Dan Fogler) deed een interessante observatie tijdens zijn eerste ontmoeting met Virgil, erop wijzend dat de vreemdeling zijn leven redde en er kort daarna vandoor ging. De volgorde van gebeurtenissen klopte niet voor Luke toen hij ze in zijn hoofd afspeelde, en het kan zijn omdat Virgil (Kevin Carroll) op de rand van waanzin balanceert.

Als dat het geval is, is Michonne in groot gevaar. Ze is goed met een zwaard, maar het enige dat Virgil nodig heeft, is een seconde om op haar te springen, en het publiek heeft gezien hoe snel een TWD-personage kan sterven als ze niet op hun hoede zijn. Dit feit is vooral belangrijk omdat "What We Become" Gurira's laatste aflevering van The Walking Dead is.

Hopelijk komt Michonne niet aan zo'n grimmig einde. Ze maakt al zo lang deel uit van de serie dat het zonde zou zijn om Gurira die kant op te zien gaan. Het goede nieuws is dat gelekte spoilers voor "What We Become" aangeven dat Michonne het afscheid zal krijgen dat ze verdient.

Michonne vindt Rick's laarzen op Virgil's Island

Michonne van Danai Gurira en Judith van Cailey Fleming over The Walking Dead
Michonne van Danai Gurira en Judith van Cailey Fleming over The Walking Dead

Volgens de geruchten die online sijpelen, zal Michonne Ricks laarzen vinden in een boot op het eiland van Virgil na een soort visioenzoektocht. Ze zal het opvatten als een teken dat haar geliefde nog leeft en zal hem gaan zoeken. Michonne zal naar verluidt ook de zegen van Judith krijgen om te vertrekken.

Of de geruchten nu uitkomen of niet, Judith (Cailey Fleming) zal het meest getroffen worden door het vertrek van haar moeder. Ze zijn erg dicht bij elkaar gegroeid sinds Rick's overlijden, en Michonne vertrekt op de een of andere manier. Dat betekent op zijn beurt dat Judith het verlies van weer een andere ouder zal moeten verwerken.

Als de situatie echter uitkomt en Michonne levend van Virgils eiland komt, zal haar afscheid van Judith niet zo bitterzoet zijn. De vangst is dat Michonne en Judith nog steeds afscheid van elkaar moeten nemen alsof het de laatste keer is dat ze elkaar zullen spreken.

Aan de andere kant is het personage van Gurira misschien klaar voor een heel andere exit. Aangezien geruchten af en toe worden ontkracht of verkeerd worden weergegeven, kan Michonne onder andere omstandigheden vertrekken.

Keert CRM terug om Michonne te extraheren?

Pollyanna McIntosh's Jadis op The Walking Dead
Pollyanna McIntosh's Jadis op The Walking Dead

De laatste en meest haalbare optie is dat Michonne het eiland van Virgil verlaat, alleen in een ernstig gewonde staat. Het personage in deze richting nemen is een gok, maar het zou perfect passen bij hoe Rick (Andrew Lincoln) vertrok. Ook hij werd weggevoerd nadat hij een mogelijk dodelijke verwonding had opgelopen.

Michonne in zo'n moeilijke situatie brengen brengt een andere intrigerende mogelijkheid naar voren: wat als CRM Michonne van het eiland ha alt op dezelfde manier als ze Rick hebben meegenomen? Het lijkt op dit moment hoogst onwaarschijnlijk, maar het zou toch behoorlijk buitengewoon zijn om Rick te hulp te zien komen. Er is geruime tijd verstreken sinds CRM Rick oppikte, dus er is reden om aan te nemen dat hij zou kunnen helpen bij de wervingscampagne.

Ongeacht hoe het vertrek van Michonne verloopt, hopelijk hebben de schrijvers van de show rekening gehouden met de gedachten van de fans. Danai Gurira maakt al zo lang deel uit van The Walking Dead dat ze door velen wordt gekoesterd. En alles wat minder is dan een goed doordacht afscheid zal overal zwaar bekritiseerd worden door het publiek.

Aanbevolen: