Star Wars': hier is hoe Kevin Smith een cameo landde in 'The Rise Of Skywalker

Inhoudsopgave:

Star Wars': hier is hoe Kevin Smith een cameo landde in 'The Rise Of Skywalker
Star Wars': hier is hoe Kevin Smith een cameo landde in 'The Rise Of Skywalker
Anonim

J. J. Abrams en Kevin Smith zijn Hollywood-regisseurs die door de jaren heen veel succes hebben geboekt. Kevin was een indie-lieveling en nerd-pionier, terwijl J. J. was in staat om ongelooflijke dingen tot leven te brengen op televisie en op het grote scherm. Toen bekend werd dat J. J. Abrams zou aan het roer staan van de nieuwe set Star Wars-films, er was veel optimisme dat de regisseur de goederen kon leveren en de fans iets zou geven om van te houden voor de komende jaren.

Als een enorme fan van de saga zou Kevin Smith uiteindelijk de kans krijgen om een kinderdroom te vervullen en in de films te verschijnen! Het verhaal achter Kevin die wat schermtijd krijgt in The Rise of Skywalker is echter niet zo eenvoudig als je zou denken.

Dus, hoe verscheen Kevin Smith in de film? Laten we de hele foto bekijken en zien!

Smith stemt een stormtrooper in The Force Awakens

De kans krijgen om een personage uit te spreken in een iconische franchise is iets dat iedereen graag zou doen. Hoewel het misschien niet fysiek verschijnt, stelt de stemacteur iemand in staat om nog steeds deel te nemen aan een ongelooflijk universum. Dit is precies hoe Kevin Smith aanvankelijk zijn weg vond naar de vervolgtrilogie.

In 2015 kwam The Force Awakens in de bioscoop en diende als de openingsfilm voor de nieuwe reeks saga-films. Natuurlijk was het een van de meest verwachte films aller tijden, aangezien het jaren geleden was dat fans een nieuwe film in de franchise hadden gekregen. Volgens Box Office Mojo zou de film meer dan $ 2 miljard opleveren aan de kassa, wat het destijds een enorme overwinning voor Disney maakte.

Uiteindelijk werd onthuld dat Kevin Smith volgens Star Wars de stem van een stormtrooper in de film heeft geuit. De site was zelfs zo vriendelijk om fans te laten weten welke stormtrooper Kevin in de film mocht inspreken.

De enige regel van zijn personage zou zijn: We komen binnen om 28,6! Beweeg!”

Hoewel dit geen grote rol was, was het toch een kinderdroom die in vervulling ging voor Smith, die J. J. om hem toe te staan deel te nemen aan het universum.

Uiteindelijk zou Kevin Smith nog een kans krijgen om in de mix te komen in de vervolgtrilogie, maar dit zou komen op de hielen van een gebeurtenis die zijn leven volledig veranderde.

De gebeurtenis die alles veranderde

Kevin Smith was verder gegaan met het vervullen van zijn levenslange droom om een personage in een Star Wars-film te krijgen, en het ging goed met de regisseur. Een gebeurtenis in 2018 kostte hem echter bijna het leven, en dit werd uiteindelijk een katalysator voor hem om terug te keren naar de saga voor de laatste film in de trilogie.

In februari 2018 kreeg Kevin Smith een zware hartaanval kort na het uitvoeren van een liveset, en hij werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht. Smith had bijna zijn hele leven overgewicht met een slecht dieet, en dit haalde hem uiteindelijk in tijdens een noodlottige avond.

Smith zou de ervaring gelukkig overleven en sindsdien heeft hij zijn leven veranderd, met de nadruk op schoon eten en sporten, volgens Men's He alth. Een gebeurtenis van deze omvang heeft meestal een diepgaande invloed op iemands levensstijl, en het is geweldig om Kevin gezonder te zien dan hij ooit is geweest.

Terwijl Smith op weg was naar herstel, J. J. Abrams mailde hem over zijn verschijning in The Rise of Skywalker, zolang Smith er maar levend uitkwam.

Smith zou zich deze e-mail herinneren en zei: "Toen ik mijn hartaanval kreeg, had J. J. stuurde me een e-mail met de tekst "Leef hier doorheen en ik zal je in aflevering 9 plaatsen!"

Blijkbaar, J. J. is een man van zijn woord.

J. J. Reikt uit naar Smith

Kevin Smith voelde zich beter dan ooit nadat hij zijn hartaanval had overleefd, en hij vergat J. J. Abrams en de garantie die hij maakte over een rol in The Rise of Skywalker mocht hij de hartaanval overleven.

Gelukkig voor Smith zou hij contact opnemen met J. J. en kijk of het aanbod nog op tafel lag.

Volgens Slash Film zou Smith zeggen: "Toen ze vorig jaar in productie gingen op The Rise of Skywalker, schreef ik J. J. en vroeg: "Dus… ik leef nog. Is dat aanbod nog steeds goed?” Hij bevestigde dat en ik vloog naar Engeland om een paar dagen Pinewood Studios te bezoeken, gedurende welke tijd ik duizelig naar J. J. zijn ding doen totdat ik in actie werd geroepen!”

En zomaar, Kevin Smith maakte officieel een fysieke verschijning in The Rise of Skywalker. In de film speelt hij een personage met een kap waar Poe Dameron langs loopt op Kajimi. Geen grote rol, maar dit is iets dat Kevin zeker nooit zal vergeten.

Hoewel dit niet de meest conventionele route naar een cameo is, is het toch verbazingwekkend dat Kevin dit dankzij J. J. Abrams.

Aanbevolen: