Wet & Bestel Star Returns In Spin-off

Wet & Bestel Star Returns In Spin-off
Wet & Bestel Star Returns In Spin-off
Anonim

Na 9 lange jaren zal Christopher Meloni zijn rol als rechercheur Elliot Stabler opnieuw opnemen. Deze keer is het voor een spin-off uit de wereld van Dick Wolf.

Vorige maand werd aangekondigd dat Dick Wolf, maker en uitvoerend producent van de Law & Order-franchise, een 5-jarig multiplatform-contract heeft getekend met Universal Television, een uitbreiding van NBC Universal Studios. Het contract bestaat uit verschillende reeksen verbintenissen.

Het duurde niet lang voordat werd aangekondigd dat NBC instemde met de voorwaarden voor een show van 13 afleveringen met Wolf, Wolf Entertainment en Universal Television aan het roer. Toen er gesprekken ontstonden over wie de leiding van de nieuwe show zou moeten leiden, keken ze naar een oude vriend van het 16e district van Manhattan.

Christopher Meloni's persona zal de aanval leiden als het hoofdpersonage en nu zijn eigen misdaadeenheid leiden.

Stabler was een grote vaste waarde in het Dick Wolf-universum. De spin-off van Law and Order: SVU uit 1999, die voor het eerst verscheen in de originele Law and Order-serie, opende een weg voor het personage. Samen met rechercheur Olivia Benson ontdekte de tandem veel seksuele misdrijven in het fictieve gebied van New York. De serie kreeg al snel een eigen aanhang, afgezien van de hoofdshow.

Gerelateerd: 15 interessante feiten van achter de schermen van Law & Order

Tegen het einde van de originele serie werd de mantel van Wolf gedragen door de Special Victims Unit.

Kort na het einde van de oorspronkelijke Law and Order had Meloni de cast in 2011 verlaten. Zijn personage werd na seizoen 12 van SVU afgeschreven en ging met pensioen bij de politie. Sindsdien is de acteur druk bezig geweest met optredens in films als Man of Steel en 42, maar ook met shows als Underground, True Blood en The Handmaid's Tale. De laatste daarvan was zijn laatste onderneming, een die hem van de show zag afschrijven met zijn moord.

Laten we zeggen dat het een goede zaak is dat hij terugkeert naar de goede kant van justitie.

Met een schone lei bleef Meloni nauw verbonden met de cast en verscheen eerder dit jaar in de special, The Paley Center Salutes Law and Order: SVU.

Met zijn uiterlijk was het slechts een kwestie van tijd voordat Meloni was teruggekeerd naar de rol die we allemaal kennen en waar we van houden.

De no-nonsense detective tegenover Mariska Hargitay's toenmalige rechercheur Benson. De man die tijdens de eerste 12 seizoenen openhartig was, was iets dat paste bij de in New York opgegroeide Ierse Amerikaan. Met zoveel woorden, dat was Meloni's rol zoals we die kenden.

Maar dat was het verleden. Met Benson sinds hij aanvoerder is, zijn de mogelijkheden voorlopig eindeloos.

De serie wordt de vierde bestaande NBC-serie die wordt uitgezonden onder leiding van Dick Wolf, bestaande uit Chicago Fire, Chicago P. D., Chicago Med en de eerder genoemde Special Victims Unit.

En hoewel details van de show schaars zijn, zou de verwachting dat het Benson/Stabler-duo elkaars pad kruisen voldoende moeten zijn voor SVU-fans om vast te houden.

Aanbevolen: