HBO geeft gratis 500 uur aan content vrij

HBO geeft gratis 500 uur aan content vrij
HBO geeft gratis 500 uur aan content vrij
Anonim

Nu de wereld gedwongen wordt binnen te blijven vanwege de wereldwijde afsluiting, zijn er een heleboel mensen die nieuwe showaanbevelingen nodig hebben en gewoon iets om naar te kijken om de tijd in het algemeen te doden. Met dat in de situatie waarin de meesten van ons zich bevinden, zijn er genoeg mensen die super blij zullen zijn dat HBO meer dan 500 uur aan content gratis zal vrijgeven op hun HBO Go- en HBO Now-apps.

De inhoud zal beschikbaar zijn om te bekijken zonder een HBO-abonnement en kan worden bekeken in de eerder genoemde apps en of door naar hbonow.com of hbogo.com te gaan. Programmering zal de komende dagen ook beschikbaar zijn "via platforms van deelnemende distributiepartners", zegt HBO, waaronder Apple, AT&T, Comcast, Hulu, Roku en Verizon.

Afbeelding
Afbeelding

"Dit is de eerste keer dat HBO dit volume aan programmering beschikbaar maakt buiten de betaalmuur op HBO Now & HBO Go", aldus het bedrijf in een verklaring.

De inhoud zal zowel films als tv-series bevatten en is begonnen met het aanbieden van deze inhoud op 3 april en zal volledig advertentievrij zijn. De lijst met gratis programma's omvat elke aflevering van negen HBO-series: The Sopranos, Veep, Succession, Six Feet Under, The Wire, Ballers, Barry, Silicon Valley en True Blood.

Er worden ook gratis 20 Warner Bros.-films in de huidige catalogus van HBO gestreamd, waaronder de hit van de videogamefilm van afgelopen zomer Pokémon Detective Pikachu en The Lego Movie 2: The Second Part. Dit aanbod omvat ook andere Warner Brothers-films zoals Crazy, Stupid, Love en Sucker Punch. Onder de 500 uur aan content bevinden zich 10 HBO-documentaires en docu-series, waaronder McMillion$ en The Case Against Adnan Syed.

Met name de HBO-megahit Game of Thrones is afwezig op de gratis streaming-fiesta, net als recente hits als Westworld, Big Little Lies, Euphoria en Chernobyl. Al die series hebben de afgelopen weken een grote kijkwinst geboekt, volgens WarnerMedia, die zei dat het streamen van HBO Now van 14-24 maart met meer dan 40% was gestegen ten opzichte van het vorige gemiddelde van vier weken.

Je kunt nog steeds enkele afleveringen van deze enorme shows bekijken op de verschillende streamplatforms die HBO heeft, maar niet de volledige serie'. Dit komt waarschijnlijk omdat de kijkcijfers van deze tv-series met tentstokken de laatste tijd met ongeveer 40% zijn gestegen en dit komt waarschijnlijk doordat mensen binnen blijven en niets te doen hebben.

Deze stap maakt deel uit van HBO en helpt de curve van de pandemie af te vlakken en het bedrijf is zelfs begonnen met zijn eigen hashtag StayHomeBoxOffice. Niet alle bedoelingen hierachter kunnen echter als filantropisch worden beschouwd, aangezien deze uitrol van inhoud ook zal dienen als een belangrijke bemonsteringsstrategie voorafgaand aan de geplande lancering van HBO Max door Warner Media in mei. De service zal alle inhoud bevatten die HBO heeft, inclusief gelicentieerde inhoud en origineel voor 14,99 per maand.

Aanbevolen: