Een kijkje in de Mandalorian-documentaires binnenkort op Disney Plus

Een kijkje in de Mandalorian-documentaires binnenkort op Disney Plus
Een kijkje in de Mandalorian-documentaires binnenkort op Disney Plus
Anonim

4meith zal de première bijwonen van de achtdelige Mandalorian docuserie die een diepgaand en gedetailleerd overzicht zal geven van de totstandkoming van The Mandalorian inclusief de verhaallijn, en het filmen. 4 mei staat natuurlijk bekend als Star Wars Day, de streaming van de serie zal exclusief zijn voor Disney Plus en de serie zal niet in één keer uitkomen.

Disney Plus volgt het voorbeeld niet, maar gaat de ouderwetse manier om een nieuwe serie te introduceren in tegenstelling tot Netflix en soortgelijke dingen. Disney zegt nee tegen het in-ding en rolt elke vrijdag een aflevering uit, dus vrijdag wordt de nieuwe plan-mijn-tv-dag.

De Mandaloriaan
De Mandaloriaan

Niemand kan de droogte van op volwassenen gerichte inhoud op Disney Plus ontkennen, wat ook vrij duidelijk is. De lancering van The Mandalorian Docuseries op Disney Plus vindt waarschijnlijk op het juiste uur plaats, na de finale van Clone Wars die waarschijnlijk de laatste is die bedoeld is voor het volwassen publiek. De documentairereeks is gericht op de gekke fanbase van Star Wars die hard zijn best heeft gedaan maar er geen genoeg van kon krijgen. Om de fans te helpen, biedt het de cast, het productieteam en de crews op de show aan, wat inhoudt dat veel onverhuld zal blijven. Het team moet de mysteries ontrafelen en een aantal van de meest gestelde vragen over The Mandalorian en natuurlijk Star Wars beantwoorden.

The Docuseries heet Disney Gallery: The Mandalorian, wat op zich best begrijpelijk is. Disney beschrijft het als 'Gallery' omdat de hoofdstukken van het boek The Mandalorian zullen worden geopend en besproken door degenen die enorm hebben bijgedragen aan het maken van de show om het in een flits naar de top van de popcultuur te brengen. De veelzijdige verhaallijn, casting, maken en alles over de eerste Star Wars-tv-show zal het uiterste onthullen voor de fans om er alles over te weten.

Jon Favreau, The Mandalorian Executive Producer, zal de gastheer zijn van het rondetafelgesprek, diepgaande gesprekken en interviews met cast en crews zullen plaatsvinden om de meest authentieke foto uit de eerste hand te presenteren. Een set aan beeldmateriaal, backstage nooit eerder vertoonde video's en foto's zullen worden gebruikt om het gesprek te onderbouwen.

Tot nu toe heeft Disney geen bevestiging gegeven over de release van seizoen 2. Maar het seizoen 2 van The Mandalorian staat zeker niet in heet water omdat het hele seizoen 2 werd opgenomen vóór de huidige lockdown, echter, wat post -productiewerk moet nog gedaan worden. Alles bij elkaar genomen, is het veilig om het binnenkort te verwachten.

In een persbericht over de docuseries zei Jon Favreau: een kans voor fans van de show om binnen te kijken en een ander perspectief te zien, en misschien een beter begrip, van hoe The Mandalorian tot stand kwam. Voor iedereen die goed bekend is met de erfenis van Star Wars, komt Favreau's verklaring als een verleidelijke beschrijving van de 'Gallery'. Ze zouden niets willen missen.

Disney-galerij
Disney-galerij

De personages hebben leven in zich en wekken ieders nieuwsgierigheid op om te weten hoe. De nieuwsgierigheid zal snel worden gedoofd als het productieteam gaat uitleggen hoe met behulp van speciale effecten en rekwisieten de Mandalorian-wezens tot leven zijn gebracht, wat betekent dat er veel schattige Baby Yod-inhoud zal zijn. De galerij is een andere manier om interactie te hebben met Star Wars-fans over de hele wereld en het zal het enthousiasme zeker aanwakkeren.

Aanbevolen: