Hier is waarom Julia Louis-Dreyfus Veep uitstelde

Hier is waarom Julia Louis-Dreyfus Veep uitstelde
Hier is waarom Julia Louis-Dreyfus Veep uitstelde
Anonim

Julia Louis-Dreyfus is een van de vele SNL-alumni die komedie gebruikte als springplank naar een succesvolle acteercarrière. Na negen seizoenen mee te hebben gespeeld in Seinfeld, wist ze de hoofdrol te veroveren op HBO's politieke satire Veep. In haar hoofdrol schreef Julia Louis-Dreyfus tv-geschiedenis met haar Emmy-overwinningen. Toch moest de actrice een pauze nemen van Veep om de belangrijkste strijd van haar leven te voeren.

Sinds de première van Veep in 2012 heeft Julia Louis-Dreyfus elk jaar de Emmy Award gewonnen voor uitmuntende hoofdrolspeelster in een comedyserie. CNN Entertainment meldt dat ze nu de meest onderscheiden actrice is, de eerste die zes Emmy-awards voor beste actrice in een comedyserie mee naar huis mocht nemen. Ze won ook drie extra Emmy's voor haar rol als uitvoerend producent van de show. Waarom heeft Veep, gezien dit ongeëvenaarde succes, een pauze genomen?

In een interview met People onthult Julia Louis-Dreyfus dat ze in 2017 de diagnose borstkanker in stadium II kreeg. Ze onthulde in het interview dat haar kankerbehandeling de reden was waarom Veep een jaar werd uitgesteld. Julia Louis-Dreyfus moest zes rondes van uitgebreide chemotherapie en een dubbele borstamputatie ondergaan om de ziekte te verslaan, maar ze is momenteel kankervrij. Na gevochten te hebben voor haar leven, is ze vol dankbaarheid voor de liefde en steun van haar familie, vrienden, co-sterren en fans.

Julia Louis-Dreyfus deelde een paar voorbeelden van de uitstorting van liefde die ze ontving die haar bemoedigde tijdens de strijd tegen kanker. Vooral haar man en haar twee zonen waren een enorme inspiratiebron.

Haar Instagram bevat een video van Charlie, 22, en Henry, 27, die een cover van Michael Jackson's Beat It voor hun moeder uitvoerden. Ze legt uit: "Ik denk dat wanneer een gezin door een crisis gaat en er aan de andere kant uitkomt, je zeker een intimiteit zult hebben die er misschien niet helemaal was zoals voorheen. Ik bedoel, we waren vroeger heel close, maar ik weet hoe kostbaar het leven is." De familie is altijd hecht geweest, maar deze uitingen van liefde versterkten hun band.

Nu ze kanker heeft overwonnen en het laatste seizoen van Veep heeft gefilmd, richt Julia Louis-Dreyfus haar aandacht op andere cruciale sociale kwesties. Ze is actief geweest in de politiek, maar het milieu is nu haar focus. Volgens People zit ze in de Board of Trustees van de Natural Resources Defense Council. Julia legt uit: "Of het nu gaat om het terugdringen van luchtvervuiling of het aanpakken van infectieziekten of het aanpakken van klimaatverandering, we moeten echt naar de wetenschap luisteren als we mensen willen beschermen." Milieuactivisme is slechts een van de vele manieren waarop Julia haar dankbaarheid voor het leven wil uiten door anderen te redden.

Julia Louis-Dreyfus is bewonderenswaardig vanwege haar bekroonde talent, maar het is haar vastberadenheid om kanker te overwinnen die een bron van inspiratie voor anderen is geworden. De liefde die ze van haar familie en vrienden ontving, gaf haar de kracht om de ziekte te bestrijden. Nu gaat ze de strijd aan om iedereen te redden.

Aanbevolen: