Hier is de cast van Honey Boo Boo nu

Inhoudsopgave:

Hier is de cast van Honey Boo Boo nu
Hier is de cast van Honey Boo Boo nu
Anonim

Here Comes Honey Boo Boo, voor het eerst uitgezonden in het jaar 2012 op TLC, sprak tot de verbeelding van het Amerikaanse publiek, dat gefascineerd leek te zijn door de reality-tv-serie die onconventioneel en in veel opzichten tegelijkertijd aanstootgevend was tijd. Hoewel het het publiek in twee jaar tijd in tweeën kon houden, kreeg de show gemengde reacties van critici, die er verre van tevreden mee waren. De show verheerlijkte kindermishandeling schaamteloos, beweerden ze.

Alles gezegd en gedaan, de personages van Here Comes Honey Boo Boo, zelfs zes jaar later nadat de show stopte met draaien, staan nog steeds goed in de hoofden van de kijkers. Sommigen vragen zich ook af hoe ze er nu uitzien en wat ze sinds 2014 van plan zijn. De professionele en persoonlijke reis van de acteurs die intrigerende personages speelden in de show was fascinerend. Hier is hoe!

Afbeelding
Afbeelding

De reality-tv-route volgen

Om te beginnen, direct nadat de Amerikaanse show was afgelopen, zette acteur June Shannon, die Mama June speelde, haar succesvolle periode op reality-tv voort door te verschijnen op Not To Hot.

Mama juni: van niet tot heet
Mama juni: van niet tot heet

De acteur viel enkele zware kilo's af om er fit en fantastisch uit te zien. Ze werd echter al snel weer wat zwaarder nadat de show was opgenomen. Ze heeft vermoedelijk een deel van haar gezichtsvermogen verloren na het gewichtsverlies en de bypass-operatie.

Ondertussen, het geliefde personage van Honey Boo Boo, gespeeld door Alana Thompson, die pas zes jaar oud was toen de show werd uitgezonden. Maar nu is ze een schattig uitziende tiener. De acteur, die bekend staat om het publiek te charmeren met haar geestige opmerkingen, deed onlangs mee aan Dancing With the Stars Junior en won de harten van velen met haar danskunsten.

In Touch Wekelijkse Honey Boo Boo klapt terug naar commentator die zei dat ze zich zwart gedraagt
In Touch Wekelijkse Honey Boo Boo klapt terug naar commentator die zei dat ze zich zwart gedraagt

De neergang in het persoonlijke leven

Sinds het einde van Here Comes Honey Boo is het leven niet al te geweldig geweest voor Mike Thompson en Jane Shannon, op persoonlijk vlak. Jane's leven is gehuld in controverse. Ze werd schuldig bevonden aan middelenmisbruik, waardoor ze achter de tralies belandde. Ze is gescheiden van haar man en Alana's vader, Mike Thompson, die de rol van Sugar Bear in de show speelde. De vader verloor de voogdijstrijd voor Alana. Er wordt gezegd dat vader en dochter nu niet met elkaar overweg kunnen.

Lauryn 'Pumpkin' Shannon pronkt met baby Ella, praat over leven als nieuwe moeder
Lauryn 'Pumpkin' Shannon pronkt met baby Ella, praat over leven als nieuwe moeder

Wat Alana betreft, zij en haar grote zus Lauryn Shannon zoeken hun toevlucht in elkaars gezelschap en plaatsen vaak samen foto's op sociale media. Beide meisjes houden afstand van Mama June, die naar verluidt tegenwoordig niet veel van haar familie ziet.

Het is enigszins ironisch hoe de geliefde familie die van de ene op de andere dag door roem werd gekatapulteerd, nu in een achtbaanrit zit die vol met avonturen en uitdagingen lijkt te zijn. De vraag rijst: wat heeft de toekomst voor hen in petto? Zal Mama June haar levensstijl aanpassen? Bij wie zal Honey Boo Boo blijven? Niemand heeft de antwoorden op deze vragen. Alleen de tijd zal het leren.

Aanbevolen: