Dit is het leven van Honey Boo Boo na reality-tv

Inhoudsopgave:

Dit is het leven van Honey Boo Boo na reality-tv
Dit is het leven van Honey Boo Boo na reality-tv
Anonim

Toen de wereld voor het eerst kennismaakte met Alana Thompson, die het grootste deel van haar tijd in de schijnwerpers werd aangeduid als Honey Boo Boo, was het in de serie Toddlers and Tiaras van TLC. Alana Thompson, een jonge schoonheidskoningin, stal de show met haar eigenzinnige capriolen en meer dan levensechte persoonlijkheid. Van citaten als 'een dollar doet me Honey Boo Boo schreeuwen' tot haar 'speciale sap' voordat ze het podium betrad; veel van Alana's leven werd vanaf het begin belicht en bekritiseerd.

Alle positieve en zelfs negatieve aandacht zorgde ervoor dat de familie Thompson hun eigen serie kreeg, Here Comes Honey Boo. De show werd vier seizoenen op TLC uitgezonden voordat het werd geannuleerd vanwege Thompsons moeder, Mama June, en haar relatie met een geregistreerde zedendelinquent.

Dus wat heeft Alana gedaan sinds haar ervaring als reality-tv-ster voor kinderen? Welke veranderingen heeft ze aangebracht toen ze opgroeide, en wat vindt ze van die bijnaam en alles wat daarmee samenhangt? Laten we eens kijken!

9 Haar naam is niet 'Honey Boo Boo'

Hoewel de bijnaam al met haar in verband wordt gebracht zolang ze in de publiciteit is geweest, wil ze dat mensen weten dat het niet haar naam is. Ze heet vaak Honey Boo Boo, maar haar naam is Alana Thompson, en ze wil ervoor zorgen dat mensen die twee scheiden. In een recent interview met Teen Vogue zei ze het op een heel duidelijke, maar openhartige manier.

“Mijn moeder noemde me niet Honey Boo Boo. Mijn naam is Alana.”

8 Ze heeft grote dromen

Thompson is nu een middelbare scholier en ze heeft grote dromen voor zichzelf! In hetzelfde interview met Teen Vogue vertelde ze dat Thompson, die werkt om goede tienen te krijgen, een neonatale verpleegster wil worden en dat ze werkt om haar eigen auto te krijgen. Natuurlijk zien de dingen er voor Thompson een beetje anders uit dan voor veel tieners in het hele land - ze is bijna haar hele leven op reality-tv geweest en heeft daarbij met veel ups en downs te maken gehad.

7 Ze maakt nog steeds televisieoptredens

Hoewel de serie, Here Comes Honey Boo Boo, jaren geleden eindigde, is ze nog steeds te zien op reality-tv. Van Mama June: From Not To Hot en Dancing With The Stars: Juniors heeft Thompson nog steeds naam gemaakt op tv. Thompson en haar partner, Tristan Ianiero, werden 8e in de danscompetitie, en je kon zien dat ze het fantastisch vond toen ze het deed.

6 Ze doet haar best

Welke obstakels Thompson ook tegenkomt, ze zet haar beste beentje voor. Ze doet constant haar best en geeft alles wat op haar pad komt. Van de middelbare school tot dansen en het balanceren van vriendschappen tot het waarmaken van haar dromen - ze weet dat het hard werken is om succes te vinden.

“Ik wil de beste zijn die ik kan zijn, en ik wil mijn geld verdienen, en ik wil ook een tien maken, dus ik doe gewoon mijn best.”

5 Ze is nu een andere Alana

Thompson omarmt elk deel van wie ze is, maar ze weet ook dat er een onderscheid is. Ja, Thompson was even 'Honey Boo Boo', maar ze is altijd Alana geweest, een meisje met veel lagen. In haar verkiezingsjaren was ze altijd 'aan', terwijl ze opgroeit, kan ze pauzes nemen en zich concentreren op wat ze leuk vindt buiten het publieke oog.

Ze voelt zich ook meer op haar gemak met wie ze nu is dan met wie ze toen was.

“Het zijn twee totaal verschillende mensen. Ik zou zeggen dat ik deze Alana nu wel leuk vind, in plaats van de jongere Alana.'

4 Ja -- Ze is nog steeds 'Land'

Hoewel veel kijkers van Thompson's televisieserie veroordelend waren over haar levensstijl, omarmt ze het nog steeds terwijl ze zich concentreert op meer dan één ding. Ja, Thompson is country, maar ze is niet het toonbeeld van een 'redneck' of veel van de andere dingen die ze is genoemd. Ze geniet van de facetten van haar leven en alle stukjes die haar maken tot wie ze is.

3 Alana Thompson kan niet altijd iedereen vertrouwen

Een nadeel van de manier waarop Thompsons leven in de schijnwerpers heeft gestaan, is dat ze het gevoel heeft dat ze niet iedereen kan vertrouwen. In het Teen Vogue-interview zei ze dat ze het gevoel heeft dat ze niet echt vrienden heeft, omdat die relaties soms aanvoelen alsof ze niet echt zijn. Het was een trieste uitspraak, maar wel een echte. Als je in de openbaarheid bent, is het niet altijd gemakkelijk om te onderscheiden wie er voor je is en wie er gewoon wil zijn om te zeggen dat ze je kennen.

2 Ze vindt het leuk om zich op haar gemak te voelen

Thompson is het soort persoon dat lekker in haar vel wil zitten en onderweg doet wat ze wil om dat mogelijk te maken. Ze draagt graag nagels en nepwimpers, ze verkleedt zich graag. Hoewel ze weet dat veel mensen haar nog steeds gelijkstellen aan het zijn van een kind, is ze nu een tiener en zal ze binnenkort een jonge volwassene zijn die overgaat naar een nieuw hoofdstuk van het leven. Ze wil dat openlijk omarmen en dat zou ze ook moeten doen!

1 Alana Thompson is trots op zichzelf

Het belangrijkste is dat Thompson trots is op zichzelf. Ze heeft veel meegemaakt in haar leven, net als de mensen om haar heen, en het zou heel gemakkelijk zijn geweest om daarin te verdwalen. In plaats daarvan vond ze het licht en het pad dat ze wilde nemen en volgde het. Thompson is trots op wie ze is, wat ze heeft overwonnen en wie ze hoopt te zijn.

Aanbevolen: