Ryan Murphy bevestigt de terugkeer van dit AHS Murder House-personage

Inhoudsopgave:

Ryan Murphy bevestigt de terugkeer van dit AHS Murder House-personage
Ryan Murphy bevestigt de terugkeer van dit AHS Murder House-personage
Anonim

Hij is terug…

Ryan Murphy bevestigde op Instagram de terugkeer van de eerste gemaskerde schurk van American Horror Story; Rubberen man. American Horror Story is sinds 2011 in de lucht en is tot nu toe voor nog drie seizoenen goedgekeurd. In februari plaatste Murphy een video op zijn Instagram waarin hij de cast voor seizoen 10 aankondigde. In maart ging hij naar sociale media met de aankondiging van American Horror Story seizoen 10 artwork. Op 27 april plaatste Ryan Murphy een foto van Rubber Man op zijn Instagram met het bijschrift "Coming soon…"

Instagram
Instagram

Het is geen verrassing voor fans van de serie, aangezien Ryan Murphy erom bekend staat dat hij verhaallijnen en plotpunten plaagt voor zijn geliefde langlopende serie.

Rubber schurk

Twitter
Twitter

Rubber Man werd voor het eerst gezien in het begin van seizoen één en bedreigde de nieuwe huurders van het luxueuze huis in Californië dat 'Murder House' werd genoemd. Fans van de serie komen er later achter dat de man onder het pak niemand minder is dan de seizoenshartklopper Tate Langdon die werd gespeeld door Evan Peters. Peter's merkte ooit op dat hij vond dat Rubber Man tot nu toe de engste schurk in de serie was.

Rubber Man werd opnieuw gezien in het langverwachte seizoen acht getiteld Apocalypse. Fans van de serie waren dolblij om Rubber Man weer te zien, want dit betekende de terugkeer naar het geliefde moordhuis, waar het geen vergezocht idee was om bekende gezichten tegen te komen.

Thuiskomst

Syfi-draad
Syfi-draad

Fans van horror anthologiereeksen' zijn bekend met het aanpassingsvermogen van personages die in hetzelfde universum bestaan. De plot van elk van de American Horror Story-seizoenen is allemaal op de een of andere manier met elkaar verbonden. Personages uit seizoen één zijn anders dan seizoen twee, maar worden gespeeld door dezelfde acteurs. De AHS-familie is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid, maar het is altijd een genot om Evan Peters en Sarah Paulson weer op het scherm te zien verschijnen. Murphy merkte op: "Een van de unieke dingen van 'American Horror Story' is dat het zeer respectvol is voor acteurs. Acteurs willen in veel gevallen niet gebonden zijn aan een contract van zeven jaar. Dus mijn deal met de cast is: je bent na elk jaar vrij: je kunt terugkomen, of je kunt niet terugkomen." Het is geen wonder dat Ryan Murphy een unieke cast van acteurs heeft die graag terugkomen om voor hem te werken.

Rubber Man is echter een soort van gedaanteveranderaar geweest en enkelen hebben zijn huid versleten.

In AHS: Apocalypse was de Rubber Man niet Tate. Hij nam vele vormen aan. Cody Fern, antichrist en tegenstander van Apocalypse, zei in een interview met Newsweek: "Rubber is ook een soort mythologisch wezen dat op de achtergrond blijft hangen", zei Fern. "Ik denk dat mensen in de war kunnen raken… Als niemand het pak draagt, is er een bovennatuurlijk element dat de rubberen man belichaamt."

Je kunt je alleen maar afvragen wie er voor seizoen tien in zijn pak zal stappen.

Aanbevolen: