Dit is wat we weten over de aankomende realityshow van Carrie Underwood

Inhoudsopgave:

Dit is wat we weten over de aankomende realityshow van Carrie Underwood
Dit is wat we weten over de aankomende realityshow van Carrie Underwood
Anonim

Fans van Carrie Underwood waren verheugd om te horen dat ze de hoofdrol zou spelen in een komende serie getiteld I Am Second, Mike and Carrie: God & Country. De realityserie, die afgelopen woensdag in première ging, onthult echter veel meer dan je zou verwachten.

Underwood werd beroemd toen hij meedeed aan het vierde seizoen van American Idol. Ze won de show en haar succes ging door. Sindsdien heeft ze een enorme aanhang gekregen in de wereld van countrymuziek. Gedurende haar meer dan vijftienjarige carrière bleef ze om de paar jaar nieuwe albums uitbrengen en bleef ze een constante kracht in de muziekindustrie.

Ze is getrouwd en heeft kinderen gekregen, maar heeft haar gezinsleven grotendeels privé gehouden. Hierdoor komt haar nieuwe serie als een verrassing. Nog verrassender is het persoonlijke karakter van de show, die zowel in huwelijks- als vruchtbaarheidskwesties duikt. Underwood legde in een recente verklaring uit dat ze "dit wilden doen om een deel van onze persoonlijke reis te delen in de hoop dat kijkers erdoor geïnspireerd zullen worden en misschien zelfs nog een stap zetten in het nastreven van een relatie met God".

Van buitenaf gezien lijkt Underwood alles te hebben, maar I Am Second, Mike en Carrie: God & Country bewijst dat carrièresucces geen garantie is voor geluk.

Liefde en huwelijk

Underwood ontmoette toekomstige echtgenoot Mike Fisher backstage bij een van haar concerten in 2008. Bij het ontmoeten van de hockeyster riep Underwood tegen haar vrienden uit dat hij "hot, hot. hot" was, en de rest was geschiedenis. Het stel trouwde in 2010, maar het ging niet allemaal van een leien dakje.

Om te beginnen is Underwood een vegetariër en een fervent dierenliefhebber. Haar man is een gepassioneerd jager. Nadat ze getrouwd was, ging ze ervan uit dat hij zou stoppen met jagen, terwijl hij aannam dat het haar niets zou kunnen schelen. Het stel beschrijft dat ze "spirituele discussies" hebben, maar ze geven toe dat ze uiteindelijk van elkaar leren. Dit is slechts het topje van de ijsberg van wat in de serie wordt behandeld.

Het paar heeft ook drie tragische miskramen meegemaakt. Het onderwerp vruchtbaarheid, zwangerschap en moederschap komt later in de serie aan de orde, maar het zijn uiterst belangrijke onderdelen van de huwelijksreis van het paar. Aanvankelijk was Underwood niet zeker of ze kinderen zou willen, en gaf toe dat ze 'nooit aan een huwelijk en kinderen had gedacht' toen ze opgroeide. Fisher was echter het tegenovergestelde en wilde een heel groot gezin.

Momenteel heeft het getrouwde stel twee kinderen, geboren in 2015 en 2019. Zowel Fisher als Underwood worden emotioneel wanneer ze de geboorte van hun eerste zoon in de serie bespreken. Terwijl de eerste aflevering serieuze zaken behandelt, zullen de volgende afleveringen dieper ingaan op hun huwelijk, kinderen, tragedies en geloof.

God en land

In tegenstelling tot andere realityshows, is deze blik in de wereld van Underwood kort maar informatief. Op de website I Am Second gaat vier weken lang elke woensdag een nieuwe aflevering van God & Country in première. De korte afleveringen spelen zich af als een YouTube-video waarin het paar rechtstreeks in de camera praat over de hoogte- en dieptepunten van hun huwelijksleven.

Een belangrijk onderdeel van deze korte serie is religie. De website I Am Second bevat "rauwe en echte verhalen" van "acteurs, atleten, muzikanten, bedrijfsleiders, verslaafden, overlevenden" en meer. De website heeft tot doel inzicht te geven in de realiteit van het leven en verhalen van christelijke geloofsreizen met elkaar te verweven. Beroemdheden zoals Chip en Joanna Gaines, Kathie Lee Gifford, Shawn Johnson en vele anderen zijn te zien in de videoserie van de website.

Gedurende de vierdelige serie vertellen Underwood en haar man over de kwesties die privé zijn gebleven, evenals de kwesties die eerder zijn besproken. De serie belooft een meer kwetsbare en persoonlijke kant van Underwood te laten zien. Zij en haar man beginnen hun verschillen in de eerste aflevering te bespreken, maar de preview van de volgende afleveringen laat zien dat de intensiteit van hun gesprekken in de toekomst alleen maar toeneemt.

Momenteel is alleen de eerste aflevering beschikbaar om te bekijken op I Am Second. De website blijft tot 17 juni één nieuwe aflevering per week uitbrengen. De volgende aflevering gaat aanstaande woensdag in première.

Aanbevolen: