De echte reden waarom Britney Spears geen live interview zal doen

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Britney Spears geen live interview zal doen
De echte reden waarom Britney Spears geen live interview zal doen
Anonim

13 jaar lang hoorden we weinig tot niets over Britney Spears. Haar fans wisten dat haar conservatorium niet goed leek en voerden campagne voor haar vrijheid.

Nu haar rechten aan haar zijn teruggegeven, hoopten veel fans dat ze zou gaan zitten voor een sappig interview. Hoewel Spears zich regelmatig uitspreekt op sociale media, zien we haar misschien nog niet met Oprah chatten.

Britney Spears zegt dat ze 'bang' is voor een sit-down interview

Vorig jaar bracht Jamie Lynn, de zus van Britney Spears, haar memoires 'Things I Never Said' uit. Het boek. maakte een aantal ernstige beschuldigingen tegen haar oudere zus.

In een emotioneel geladen brief schreef ze aan Jamie Lynn Spears en plaatste ze op Twitter, de "Sterkere" zangeres dat ze "bang" is om interviews te doen, en schreef: "Ik wou dat ik zou kunnen doen wat jij bent interviews doen en doen!!! Ik ben er allemaal bang voor … ik bewonder je omdat je sterk bent”, schreef Spears sarcastisch.

Jamie Lynn Spears beschuldigde Britney Spears van beschuldiging voor een mes

Jamie Lynn Spears verscheen in januari op Nightline om haar boek "Things I Never Said" te promoten. Jamie Lynn beweerde dat haar oudere zus, die een Grammy won, het paar ooit opsloot in een kamer en haar achtervolgde met een mes.

In haar boek beschreef Jamie Lynn het gedrag van Britney als "onregelmatig, paranoïde en spiraalsgewijs". Het vermeende mesincident werd onthuld tijdens een interview met de gerapporteerde Juju Chang. Jamie Lynn zei: "Ik was bang. Dat was een moment dat ik had. Ik was ook bang om echt iets te zeggen omdat ik niemand van streek wilde maken, maar ik was ook zo van streek dat ze zich niet veilig voelde."

Britney Spears ontkende het incident op Instagram en schreef: "NU en alleen NU weet ik dat alleen een uitschot zulke dingen over iemand zou verzinnen… helemaal zoals jij!!!" de "…Baby…One More Time", schreef zangeres online.

Ze ging verder: "In de buurt van de kinderen ???? Jamie Lynn, serieus ??? Kom op !!! Gefeliciteerd met het introduceren van je oudere zus met het concept om LAAG … LAGER … LAAGST te worden … omdat je daarmee wint een, schat !!!"

Britney Spears 2003 Diane Sawyer is zwaar bekritiseerd

Britney Spears-fans hebben geëist dat de ervaren journaliste Diane Sawyer haar excuses aanbiedt. De verontwaardiging kwam na de uitzending van de documentaire Framing Britney Spears vorig jaar. De expositie verkent de donkere kant van de bekendheid van de 40-jarige zangeres. Van haar opkomst als een Zuid-meisje in een klein stadje, tot haar wereldoverheersing door popprinses.

Kijkers zien dan de ondergang van de Grammy-winnaar en volgen de hartverscheurende ineenstorting van de zangeres in 2007 en het controversiële 13-jarige conservatorschap van haar vader Jamie.

De documentaire wierp ook een licht op de FreeBritney-beweging. Sawyer, 75, interviewde Britney in 2003, na haar zeer openbare breuk met mede-tienerster Justin Timberlake. Sawyer speelde een clip van Maryland's First Lady Kendall Erlich en zei dat "als ze de kans had om Britney Spears neer te schieten, ze dat zou doen."

Elrich verontschuldigde zich later voor de schandalige uitspraak. Maar ervaren journaliste Diane leek de harde en schokkende verklaring zachtjes te rechtvaardigen. Bijna implicerend dat de 'onthullende' kleding van de hitmaker een 'slechte invloed' op kinderen had. Britney leek zichtbaar geschokt door de opmerking, maar slaagde erin het argument af te wijzen door te zeggen: "Ik ben hier niet om, je weet wel, op haar kinderen te passen."

Het interview ging ook over de spraakmakende breuk van Britney en Justin. Hij beschuldigde zijn ex er bijna van hem te bedriegen toen hij zijn hit "Cry Me A River" uitbracht. De video bij de track had een Britney-lookalike die de gevolgen plukte van haar ontrouw.

Destijds bleef Britney publiekelijk volhouden dat ze nog maagd was. Maar Justin suggereerde anders in veel interviews na het uiteenvallen.

In het Sawyer-interview werd Britney algemeen gezien als degene die verantwoordelijk was voor de splitsing.

Sawyer nam zelfs een beschuldigende toon aan en vroeg haar: "Wat heb je gedaan?"

Toen Britney en Justin uit elkaar gingen, ging het gerucht dat ze Timberlake had bedrogen met danser/choreograaf Wade Robson, nu 38.

Er is echter ook beweerd dat Justin Britney meerdere keren heeft bedrogen in het jaar voorafgaand aan hun breuk.

Aanbevolen: