Netflix's 'Valeria' blijft schrijven in het tweede seizoen

Inhoudsopgave:

Netflix's 'Valeria' blijft schrijven in het tweede seizoen
Netflix's 'Valeria' blijft schrijven in het tweede seizoen
Anonim

Valeria, een personage met grote writer's block en huwelijksproblemen, gecreëerd door romanschrijver Elísabet Benavent, zal een comeback maken in seizoen twee van het Spaanse Netflix-origineel. Het bedrijf heeft bevestigd dat het nieuwe seizoen in de maak is, maar er is nog geen releasedatum vastgesteld, dus houd ons in de gaten.

Seks en Madrid

De Spaanstalige show is gemaakt door een onafhankelijke producent, Plano a Plano. Het productiebedrijf is gespecialiseerd in fictie en entertainment en opereert vanuit Spanje, waardoor de serie veel stijlvolle Europese ambiance krijgt, aangezien de evenementen die plaatsvinden dynamisch, esthetisch aantrekkelijk en toch gezellig zijn, de hoofdstad van Espana.

Seizoen één van de romantische komedie laat de kijker kennismaken met Valeria en haar man Adrián. Valeria streeft ernaar haar eerste roman te schrijven en uiteindelijk een gepubliceerde auteur te worden, maar door de creativiteitscrisis wordt ze verhinderd haar doel te bereiken. Haar writer's block wordt ook op geen enkele manier geholpen door Adrián, aangezien het paar worstelt in hun huwelijk, maar Val wendt zich tot haar trouwe vriendinnen en vindt alle steun die ze nodig heeft in haar eigen 'Miranda, Samantha en Charlotte'.

Er zijn genoeg rauwe dialogen, stomende affaires en hilarische karaktertrekken om de kijker geboeid te houden. Bovendien laat het eerste seizoen van de show genoeg losse eindjes over om de romantische en briefavonturen van de heldin voort te zetten.

GERELATEERD: Het personage van James Marsden in 'Dead To Me' van Netflix maakte de huidcrawl van Christina Applegate

Número Dos

In seizoen twee zullen we de bekende gezichten blijven zien: Valeria (Diana Gómez), Lola (Silma López), Cameron (Paula Malia) en Nerea (Teresa Riott). We zullen ook getuige blijven van de hete liefdesdriehoek, want Maxi Iglesias zal terugkeren als Victor, en Ibrahim Al Shami zal nog steeds de echtgenoot van Adrián-Valeria spelen.

Gelukkig voor haar zal onze hoofdpersoon haar writer's block overwinnen en de roman voltooien, maar zal ze voor een nieuwe uitdaging staan, die de toekomst van haar creatieve carrière zal bepalen. Valeria zal moeten beslissen of ze een pseudoniem moet gebruiken om eindelijk wat euro's te verdienen met haar oeuvre, of het aanbod om haar roman te publiceren af te wijzen en door te gaan met navigeren in de eindeloze wereld van oneerlijke publicatiecontracten.

Haar romantische leven zal ook allerlei wendingen blijven maken, maar één ding zal constant blijven: de sterke band tussen Valeria, Lola, Carmen en Nerea (die ook moeilijke momenten in hun leven doormaken)) zal nog steeds groeien en de vier vrouwen op de been houden.

Dit is wat Netflix doet om Black Lives Matter te ondersteunen

Aanbevolen: