Zoe Saldana zoekt een nieuw thuis voor 'Baker And The Beauty

Inhoudsopgave:

Zoe Saldana zoekt een nieuw thuis voor 'Baker And The Beauty
Zoe Saldana zoekt een nieuw thuis voor 'Baker And The Beauty
Anonim

Zoe Saldana vraagt fans van Baker And The Beauty om de petitie te ondertekenen om ervoor te zorgen dat de show door een ander netwerk wordt opgepikt. Tot nu toe hebben 62 677 ondertekend. En het doel is om 75.000 te krijgen.

“@abcnetwork zette de trend, wees de eerste die blijft hangen! Vertegenwoordig Por Favor! We keken allemaal naar de show! En als ik WIJ zeg, bedoel ik wij Amerikanen van Latinx Blood. Wij de belastingbetalers, de trouwe klanten, de kiezers, de soldaten, de gezondheidswerkers, de arbeiders, de ondernemers, de studenten, de leraren, de chauffeurs, de tuinmannen, de kindermeisjes, ONS ALLEMAAL! We waren allemaal aan het KIJKEN!!!! @beautyandthebaker team, jullie zijn allemaal onberispelijk, ga alsjeblieft waar je wilt, want we hebben je nodig!!!! Steun alsjeblieft door de petitie in mijn bio te tekenen!” schreef Saldan.

De Rom-Com die een tweede kans waard is

Het romantische komediedrama Baker And The Beauty is het verhaal van Daniel Garcia, een Cubaanse familiebakker en een gehoorzame zoon en broer. Zijn rustige, gelijkmatige leven verandert onverwachts met de verschijning van Noa Hollander erin.

Een eenvoudige bakker en een internationale superster moeten door wat ups en downs gaan en erachter komen of ze voorbestemd zijn om nog lang en gelukkig te hebben, ondanks hun culturele verschillen. De serie is een bewerking van de Israëlische romcom-serie Beauty And The Baker, die geldt als een van de best beoordeelde scriptseries ooit in Israël.

Saldana roept op tot betere Latino-representatie op televisie

Hoewel Saldana niet bij het project betrokken was, roept de actrice en een trotse Latina op tot een meer inclusieve vertegenwoordiging van Latinx.

“[.] zoals de meesten van jullie weten, heeft ABC besloten om onze show the Baker and the Beauty te annuleren, verdrietig … maar het goede nieuws is dat het nog niet voorbij is, we zijn nog steeds hoopvol en NBC Universal is aan het shoppen of showen naar andere platforms zoals peacocktv, netflix, Amazon, Prime enz. Er zijn momenteel meer dan 500 tv-shows in de lucht en ZERO latino-shows op netwerk-tv, en slechts een handvol op streaming”, schreef Saldana.

Ze vervolgde: "The Baker and the beauty is een goed geschreven gevarieerde show over preppers van een Latino-familie die onze Latino-cultuur in een positief daglicht zet. Het is vrijwel voor elk gezin om naar te kijken. Het zou tragisch zijn als dit show verdwijnt gewoon op een moment dat het diversiteitsprobleem in ons land voorop staat. Wanneer het gebrek aan inclusie ook een record is. We hebben twee weken om een nieuw thuis te vinden voor onze prachtige show the Baker and the Beauty …. help ons alstublieft om ons te steunen en breng hoe dan ook de aandacht om ons te helpen onze show te redden … we houden van jullie en we zijn dankbaar voor jullie! Gebruik deze hashtags savethebakerandthebeauty renewthebakerandthebeauty."

Je kunt de petitie hier ondertekenen.

Aanbevolen: