Social Media Star King Bach sluit zich aan bij Gerard Butler in Armageddon-film

Inhoudsopgave:

Social Media Star King Bach sluit zich aan bij Gerard Butler in Armageddon-film
Social Media Star King Bach sluit zich aan bij Gerard Butler in Armageddon-film
Anonim

Op een gegeven moment had King Bach het record voor het meest gevolgde account, 15 miljoen, op de uitgestorven app voor het delen van video's, Vine. Hij vertaalde zijn succes in een massale Instagram-aanhang, waar hij doorging met het maken van komische video's met een brede aantrekkingskracht. Hollywood merkte al snel de populariteit van de social media-ster op, en Bach, die in films zijn officiële naam draagt, Andrew Bachelor, groeide al snel uit tot een indrukwekkende filmaanwezigheid en verzamelde 71 acteercredits. Er is zojuist een trailer uitgebracht met de nieuwste Hollywood-film van Bach, met de hoofdrol van Olympus Has Fallen, Gerard Butler, terwijl ze worstelen om het einde van de wereld te overleven.

De wereld vergaat

Groenland poster, met een meteoor die inslaat op de aarde
Groenland poster, met een meteoor die inslaat op de aarde

Greenland volgt John Garrity (Butler) en zijn gebroken gezin, die met massale uitsterving worden bedreigd door vallende meteoren. Hun enige hoop op overleving is om de veiligheid van ondergrondse bunkers in Groenland te bereiken. Natuurlijk is de gebeurtenis op het niveau van het uitsterven van de mens niet hun enige zorg, aangezien ze te maken hebben met het verval van maatschappelijke controles en rationeel menselijk denken.

De film heeft een griezelige, actuele relevantie, niet dat je naar buiten kijkt en meteoren uit de lucht ziet regenen, maar vanuit het perspectief van een wereld in beroering die opnieuw moet evalueren wat belangrijk is in het leven. Zijn het de auto's, de kleding, de feestjes en het aantal volgers dat je hebt op een social media-account, of gaat het over liefde en menselijke connectie? Voor Butler is dit gedeeltelijk wat hem naar de film trok, waarbij hij opmerkte: "Ik denk dat omstandigheden van leven en dood echt een manier hebben om je te laten zien wat het belangrijkste is. We bouwen al deze kunstgrepen in ons leven in van wat we denken dat ons relevant maakt: onze baanstatus, onze ijdelheid, de mensen om ons heen, dit soort statusdingen waarvan we denken dat ze ons valideren als mensen. En als het dan over echt leven en dood gaat, heeft het echt een manier om helemaal die manier te strippen en te beseffen dat het allemaal stieren zijn, en het enige dat echt belangrijk voor ons is, is dat we niet alleen willen sterven en dat menselijke band die we allemaal delen…"

Wat we hebben gezien

Koning Bach heeft onlangs een update op zijn IG-account geplaatst en de trailer van de film gedeeld.

foto van king bach IG-account, die de release van zijn nieuwe film viert
foto van king bach IG-account, die de release van zijn nieuwe film viert

Het is duidelijk dat hij zijn opwinding uitspreekt over de aankomende film, waarbij hij opmerkt dat deze grote hitte zal brengen. De eigenlijke trailer laat ons kennismaken met het personage van Butler en zijn vervreemde familie, die allemaal naar het nieuws kijken over de naderende meteoorcrash, die verondersteld wordt onschadelijk in de oceaan te landen.

Stel je hun verbazing voor wanneer de meteoor inslaat en in plaats daarvan Centraal-Florida wegvaagt. Al snel komen er berichten binnen dat de media het bij het verkeerde eind hebben gehad, en honderden meteoorfragmenten barsten de atmosfeer in en landen met verwoestende gevolgen. Tijdens het draaien van de trailer zien we militaire vluchten vertrekken naar onbekende bestemmingen, en hier wordt King Bach geïntroduceerd op een militaire vlucht, in gesprek met Butler, waarbij het uitgangspunt van de film wordt geïntroduceerd, dat iemand de militaire vluchten heeft gevolgd op weg naar bunkers in Groenland.

De actie neemt vanaf hier alleen maar toe als bange, boze stedelingen, barricades afbreken en vliegtuigen opblazen die bedoeld zijn om mensen in veiligheid te brengen. Terwijl de lucht rood brandt van de meteoorcrashes, kun je Garrity horen zweren dat hij, ongeacht de kosten, zijn gezin in een van die bunkers zal krijgen, terwijl een 24-uurs vernietigingsklok aftelt.

De film was oorspronkelijk bedoeld om te worden behandeld door District 9-regisseur Neill Blomkamp, met Chris Evans als hoofdrolspeler, maar helaas hebben beiden het project stopgezet vanwege planningsconflicten. De film wordt nu geregisseerd door Ric Roman Waugh, die eerder Butler regisseerde in Angel Has Fallen. Afronding van de cast is Deapool ster Morena Baccarin als Allison, Garrity's vrouw, en Doctor Sleep's Roger Dale Floyd als hun jonge zoon.

De film staat gepland voor 14 augustus in de bioscoop.

Aanbevolen: