Hier is waarom fans speculeren dat Rambo 6 onderweg is

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans speculeren dat Rambo 6 onderweg is
Hier is waarom fans speculeren dat Rambo 6 onderweg is
Anonim

Sylvester Stallone heeft zijn fans onder de indruk en soms teleurgesteld met zijn hitfranchise Rambo. Net als elke andere film, is hij door velen geliefd en gehaat, maar hij had zijn evenwicht behouden tot de release van zijn vijfde en zogenaamd laatste deel, Rambo: Last Blood. De actie- en thrillerfilm uit 2019, geregisseerd door Adrian Grunberg en mede geschreven door Matthew Cirulnick en Sylvester Stallone, deed fans denken dat dit de laatste was die ze zouden zien van de ruige en machtige veteraan die probeerde een vredig en teruggetrokken leven te leiden.

Gebeurt het echt?

Maar wat fans behoorlijk gek maakte - sommigen rolden ongelovig met hun ogen, terwijl anderen die zichzelf die-hard fans noemen van opwinding gilden - was een esthetische post van Rambo: Last Blood die Stallone op zijn sociale media, ondertiteling; "ZIE DE ECHTE REIS - 'JE ZET HET GEWOON NIET UIT!!!! MAAK HET DIT WEEKEND1! (Hij zou terug kunnen zijn) Veel respect, Sly."

Stallone leek opgewonden voor de verlengde versie van Rambo: Last Blood die bijna 12 lange minuten duurde. Het werd uitgebracht op Amazon Prime Video en is nu ook officieel op Apple TV. Dit zorgde ervoor dat iedereen verbaasd was, aangezien Rambo: Last Blood de laatste confrontatie voor de franchise zou zijn. Toch verklaarde Stallone dat het volgende deel misschien 'de echte reis' van Rambo is in plaats van het te laten als een 'nog lang en gelukkig'.

Volgens MovieWeb is gemeld dat Stallone wachtte om te zien hoe succesvol de release van de alternatieve versie van de film zou zijn voordat hij officieel een terugkeer voor het personage zou aankondigen.

Rambo 6 komt eraan

Sylvester Stallone als Rambo
Sylvester Stallone als Rambo

In feite was de gretigheid van de Producers te begrijpen gezien het feit dat Rambo: Last Blood geen schot in de roos had. De film volgt een gepensioneerde John Rambo, die een vredig leven leidt op de ranch van zijn familie in Arizona, wanneer onverwachts zijn kleindochter Gabrielle wordt ontvoerd door Mexicaanse kartels. Rambo neemt ons mee op een wraaktocht terwijl hij zijn tas pakt en zijn zoektocht begint naar zijn geliefde kleindochter om haar te bevrijden van de gemene lokale kartels.

De film bleef achter met een dozijn negatieve recensies die gericht waren op het script, het grafische geweld ervan en bovendien werd beschuldigd van racisme en xenofoob gedrag jegens de Mexicanen.

Bovendien tweette de maker van Rambo (die First Blood schreef in het jaar 1972) zijn gefrustreerde gedachte na de release van Rambo: Last Blood. Hij schreef dat de film een 'puinhoop' was en dat hij het eens was met de recensies van de film.

In een interview met Newsweek in 2019 zei Morrell dat hij zich gedegradeerd en ontmenselijkt voelde na het zien van de laatste aflevering.

Stallone lijkt er enthousiast over… Moeten wij dat ook zijn?

Sylvester Stallone als Rambo
Sylvester Stallone als Rambo

"In plaats van soulvol te zijn, mist deze nieuwe film er een", zei hij. "Ik had het gevoel dat ik minder een mens was omdat ik het had gezien, en vandaag is dat een ongelukkige boodschap."

De film bracht wereldwijd meer dan $ 91 miljoen op tegen een productiebudget van $ 50 miljoen, maar voor Stallone was het nog steeds een wash-out. We zullen Stallone niet kwalijk nemen dat hij zich zo voelt, want vergeleken met zijn hit en iconische film, Rocky and Creed met Michael B Jordan in de hoofdrol, was Rambo: Last Blood geen favoriet bij de fans.

Er wordt aangenomen dat Stallone zijn personage een dynamisch einde wil geven, aangezien hij er niet goed voor werd geprezen. Rambo verdient inderdaad een veel betere conclusie dan gewoon wegrijden in de zonsondergang.

Denkt u dat een zesde deel van Rambo kan voorkomen dat de franchise volledig wordt gehaat door zowel de maker als de fans? Denk je dat het het waard is?

Aanbevolen: