10 raarste bezoekers om te eten bij Gordon Ramsey's 'Hell's Kitchen

Inhoudsopgave:

10 raarste bezoekers om te eten bij Gordon Ramsey's 'Hell's Kitchen
10 raarste bezoekers om te eten bij Gordon Ramsey's 'Hell's Kitchen
Anonim

Gordon Ramsey's Hell's Kitchen heeft een groot aantal beroemdheden gehad als juryleden en gasten. Paris Hilton dineerde ooit in de plaats en zorgde ervoor dat Ramsey naar buiten stormde in een van zijn beruchte woedeaanvallen. Gasten die door de deelnemers van de show werden bediend, waren onder meer burleske sterren, realitysterren en Stan Lee van Marvel Comics.

Allerlei beroemdheden komen van tijd tot tijd langs om het eten te beoordelen, en het zorgt meestal ook voor opschudding in de keuken. De show is echt een who's who van diners van beroemdheden, en het zorgt voor geweldige televisie.

10 Rapper Flo Rida was blij met zijn kip

"Dit is serieus wat bull sht", waren de exacte woorden van deelnemer Jackie die duidelijk in paniek was tijdens het bezoek van de rapper. "Ik heb je, ik heb je" was haar antwoord op elke vraag en haar omgang met de vloer was rotsachtig tijdens de eetervaring van Flo Rida. Collega-deelnemer Kristen was niet blij met Jackie's communicatieve vaardigheden, "Got you bro is geen instructie!" was haar recensie van Jackie's leiderschap. Maak je echter geen zorgen om Flo Rida, hij was meer dan blij met de kip die hij bestelde.

9 Buikspreker Jeff Dunham bracht een pop mee naar het avondeten

Aan een andere tafel zat een andere beroemdheid, de buikspreker Jeff Dunham. Een populaire komiek die eet in het restaurant van Gordan Ramsey is niet raar, maar het is raar als die komiek met poppen aan tafel dineert. Dunham, nooit iemand die zijn routine uitschakelde, bracht zijn beroemde chagrijnige vriend W alter mee om met hem te dineren. Dunham was erg hartelijk als diner, maar W alter was minder dan geduldig met de ober, die al W alters prikken met een goed humeur opnam.

8 'Workaholics'-ster Adam Devine was een gracieuze gast

Adam Devine is het afgelopen decennium uitgegroeid van een Comedy Central-ster tot een van de meest gevraagde acteurs. De ster van Righteous Gemstones kwam langs voor een bezoek aan Gordon Ramsey's huis in 2015, net toen zijn bubbel van beroemdheden groeide dankzij zowel Workaholics als zijn rol in de Pitch Perfect-films. Devine was een zeer gracieuze gast en zorgde ervoor dat zijn tafel de chef-kok respecteerde.

7 Hip Hop Super Star Lil Jon kreeg wat zoute Carbonara

Flo Rida is niet de enige rapper die een stand of tafel heeft geboekt bij Hell's Kitchen. In een van de meest virale momenten van de show kreeg Jared de taak om wat Carbonara voor op tafel te bereiden en negeerde hij de bevelen van zijn mededeelnemers toen hij de pastaschotel te veel zoutte. Onnodig te zeggen dat Gordon Ramsey daar niet blij mee was, want hij is nooit blij met voedsel dat niet aan zijn normen van perfectie voldoet. Manda, die die dag de leiding had over het visstation, zei: "Het smaakte naar zeewater."

6 Reality TV-matriarch Kris Jenner had een boeiende glimlach

Een andere reality-tv-ster kwam langs bij deze realityshow voor een snelle hap - Kardashian-Jenner matriarch Kris Jenner was een gastdiner voor het seizoen 2020. De bediening in de keuken werd even vertraagd toen Ramsey ontdekte dat een van de kookpotten niet alleen koud was, maar dat het gas op de brander was uitgeschakeld. Deelnemer Ariel was daar niet blij mee met haar medekoks. "Ik wil haar echt in haar verdomde schenen schoppen." Manda, die die avond de leiding had over de hapjes voor het rode team, zei dat ze "gefascineerd" was door de glimlach van Kris Jenner. Het leek erop dat Jenner blij was met het eten, dus kreeg ze die glimlach nog meer te zien.

5 Astronaut Buzz Aldrin, niet Buzz Lightyear

De koks van Hell's Kitchen hebben rappers, realitysterren, komieken, acteurs en allerlei soorten beroemdheden bediend, waaronder Amerikaanse helden. Een van de meest verrassende optredens in de show vond plaats toen astronaut Buzz Aldrin langskwam om te eten, maar deelnemer Meese toonde niet het juiste respect. “Wie is Buzz Aldrin? Wat is dit Toy Story?” waren haar exacte woorden. Dat is misschien niet de juiste houding als het gaat om het bereiden van een ma altijd voor een van de eerste mannen die op de maan loopt.

4 Comedian Bill Engvall bestelde sint-jakobsschelpen

Hoewel hij niet de enige beroemdheid was die daar die avond at, kwam komiek Bill Engvall, die beroemd werd dankzij de Blue Collar Comedy Tour van Jeff Foxworthy, langs voor een niet-zo-blauwe kraagma altijd. Engvall bestelde de sint-jakobsschelpen. Een ander beroemd diner die avond was de met Tony bekroonde actrice Lainie Kazan.

3 Erfgename Paris Hilton kwam op een erg drukke nacht

Paris Hilton at dezelfde avond in Hell's Kitchen toen een tafel vol mariniers langs het restaurant kwam. Hoewel de spraakmakende erfgename een prioritaire klant was, was Ramsey meer bezig met het leveren van hoogwaardige service aan de mariniers, in een poging zijn respect voor soldaten te tonen. Op beelden was te zien dat Hilton genoot van het eten, maar naar verluidt was het opnemen van die dag zo'n uitdaging en de service was zo slecht dat Ramsey die avond het restaurant uit stormde. Blijkbaar is er geen verband tussen de aanwezigheid van Hilton en de storm van Ramsey, het was gewoon toeval.

2 Marvel Comics-maker Stan Lee verheugde de koks in Hell's Kitchen

De klantenkring van beroemdheden bij Hell's Kitchen is diverser dan je je kunt voorstellen. Een van de meest enthousiaste gasten van de show was stripschrijver Stan Lee, de maker van Marvel Comics. Van alle gasten die bij Hell's Kitchen aten, leek het alsof de striplegende meer boeiend was voor diners dan sommige van de eerder genoemde gasten, aangezien veel van de koks ook toegaf dat ze diehard stripfans waren in hun biechtstoelen.

1 Burlesque danseres Dita Von Teese betoverde veel van de koks

In dezelfde aflevering waarin Kris Jenner dineert in Hell's Kitchen, had het restaurant ook een meer ongebruikelijke beroemdheid op bezoek, burleske legende Dita Von Teese. Von Teese is een van, zo niet de, meest prominente burlesquedanser ter wereld. Gezien het feit dat burlesque meer een alternatieve cultuur is dan een mainstream cultuur, is de verschijning van een burleske ster in een kookrealityshow merkwaardig. Veel van de koks waren behoorlijk gefascineerd door de zwoele en mooie artiest.

Aanbevolen: