Dit is hoe Grey's Anatomy en Jeffrey Epstein met elkaar verbonden zijn

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Grey's Anatomy en Jeffrey Epstein met elkaar verbonden zijn
Dit is hoe Grey's Anatomy en Jeffrey Epstein met elkaar verbonden zijn
Anonim

Alsof Grey's Anatomy niet genoeg schaduwrijke situaties achter de schermen had, voeg een Epstein-verbinding toe aan de lijst.

Lang voordat het nieuws bekend werd dat Jeffrey Epstein werd aangeklaagd wegens vermeende handel in minderjarige meisjes, leefde hij tussen A-listers en maakte hij heel veel beroemde vrienden. Iedereen in zijn grote cirkel van invloed was op de een of andere manier verbonden met showbizz-geld, zoals de huidige Amerikaanse president toen hij een reality-tv-magnaat was of (geloof het of niet) Naomi Campbell.

Een van Jeffs high society connecties staat nu centraal in zijn schandaal: Ghislaine Maxwell. Ze is een socialite die producer is geworden en al tientallen jaren de schouders onder de Hollywood-elites wrijft.

Beroemdheden nemen nu afstand van het stel - maar je kunt het verleden niet wissen, vooral niet als het om foto's gaat. Lees verder om te zien wat een bepaalde Gray's Anatomy-ster waarschijnlijk niet zou willen hebben.

Ghislaine Maxwell was Jeffrey Epstein's 'Main Girlfriend'

Jeffrey Epstein arm om vrouw Ghislane Maxwell
Jeffrey Epstein arm om vrouw Ghislane Maxwell

Dit is wat je moet weten over Ghislaine: haar relatie met Jeffrey was een rare. Volgens de Wall Street Journal was ze tientallen jaren zijn 'belangrijkste vriendin', terwijl hij ook relaties had met andere vrouwen. Recente openbare verklaringen van officier van justitie Audrey Strauss verduidelijken hun situatie een beetje:

“Vanaf 1994 tot ten minste 1997 had Maxwell een persoonlijke en professionele relatie met Jeffrey Epstein”, beweerde ze in een verklaring namens het zuidelijke district van New York. “Maxwell was een van de naaste medewerkers van Epstein en hielp hij exploiteerde meisjes … [zij] speelde een cruciale rol bij het helpen van Epstein om minderjarige slachtoffers te identificeren, vriendschap te sluiten en te verzorgen." Jakkes.

Ghislaine is ook verantwoordelijk voor het introduceren van Jeffrey aan de door schandalen geteisterde prins Andrew, die een lange tijd een familievriend van haar was. Haar vader is een Britse mediabaron volgens de Wall Street Journal, dus dat is logisch voor ons.

Ghislaine heeft heel veel netwerk-tv-verbindingen

Afbeelding
Afbeelding

Door zowel als filmproducent te werken als te socializen aan de arm van Jeffrey Epstein, raakte Ghislaine bevriend met veel tv- en filmsterren. Hier is ze afgebeeld terwijl ze een tafel deelt tijdens een privé liefdadigheidsevenement met Josh Lucas (uiterst rechts) van Ford vs. Ferrari en Julianna Margulies (midden) van ER. Hieronder zie je haar lachend met haar arm om Kelly Rutherford, de actrice die de moeder van Blake Lively's personage speelde op Gossip Girl.

Ghislane Maxwell en Kellt Rutherford rode jurk staand
Ghislane Maxwell en Kellt Rutherford rode jurk staand

Deze foto's van beroemdheden zijn niet zomaar toevallige ontmoetingen. Velen werden genomen op privé-evenementen die Ghislaine zelf had georganiseerd, of voor exclusieve groepen waar Ghislaine lid van was. Het was niet zeldzaam dat Ghislaine zelfs fondsenwervende gala's in haar eigen huis organiseerde, wat betekent dat de aanwezige beroemdheden een intiem onderdeel van haar sociale kring waren.

Ghislaine en Jessica Capshaw gaan ver terug

Ghislane Maxwell, Jessica Capshaw en Denise Richards formele jurken glimlachend
Ghislane Maxwell, Jessica Capshaw en Denise Richards formele jurken glimlachend

Een zo'n foto toont Ghislaine op een privéfeestje met twee vrienden in 2000. Volgens Getty Images woonden ze samen een diner bij na de BAFTA Awards. Herken je deze dames? Helemaal rechts staat actrice Denise Richards, en in het midden staat iemand die je misschien meer gewend bent te zien lopen door de gangen van het Seattle Grace Hospital met één beenprothese: Jessica Capshaw.

Jessica speelde Arizona Robbins op Grey's Anatomy

Jessica Capshaw als Arizona en Callie in witte doktersjassen Grey's Anatomy
Jessica Capshaw als Arizona en Callie in witte doktersjassen Grey's Anatomy

Sinds het vijfde seizoen is in Grey's Anatomy Jessica te zien als Dr. Arizona Robbins. (Dat betekent dat ze elf jaar in de show is verschenen, en meer dan 220 afleveringen volgens IMDB.) Arizona staat erom bekend geen linkerbeen te hebben en Callie's belangrijkste liefdesbelang te zijn. Ze is ook een vrolijke en vriendelijke kinderchirurg, wat, gezien de aard van de beweringen tegen Jeffrey Epstein met betrekking tot mensenhandel onder minderjarigen, een echt ongelukkig toeval is.

Terwijl Jessica's personage hard werkte om kinderen op Grey's te genezen, had haar offscreen-vriend Ghislaine misschien andere kinderen in gevaar gebracht. Fans van de show kunnen tenminste troost putten uit de veerkracht van Jessica's personage. Arizona overleefde een vliegtuigongeluk en een auto-ongeluk tijdens de serie, dus een ongelukkige connectie met een potentiële mensenhandelaar zou haar carrière niet kunnen beëindigen.

Voorlopig wacht Ghislaine Maxwell volgens CNN op zijn proces in een bewaakte federale faciliteit. We kunnen alleen maar hopen dat celebs zoals Jessica afstand houden (en niet alleen de aanbevolen 1,80 meter).

Aanbevolen: