Dit is hoe 'vervloekte' ster Daniel Sharman de 'vicieuze' huilende monnik werd

Inhoudsopgave:

Dit is hoe 'vervloekte' ster Daniel Sharman de 'vicieuze' huilende monnik werd
Dit is hoe 'vervloekte' ster Daniel Sharman de 'vicieuze' huilende monnik werd
Anonim

Daniel Sharman heeft uitgelegd hoe hij zich klaarmaakte voor de rol van The Weeping Monk in de nieuwe Netflix-serie Cursed.

De Engelse acteur, vooral bekend van zijn rollen als Isaac in Teen Wolf en Troy in Fear The Walking Dead, speelt de hoofdrol in het door Katherine Langford geleide fantasiedrama.

Een bewerking van de gelijknamige graphic novel van Frank Miller en Tom Wheeler, Cursed is een herinterpretatie van de Arthur-legende en richt zich op de jonge heldin Nimue, gespeeld door Langford. Ze raakt bevriend met de jonge huurling Arthur en gaat op een zoektocht om Merlijn te vinden en een zwaard af te leveren, terwijl ze ook probeert in het reine te komen met haar eigen speciale, krachtige gave.

Daniel Sharman speelt The Weeping Monk In Cursed

Sharman speelt de Weeping Monk, een gekwelde schurk die een geheim verbergt en optreedt als een secundaire antagonist in de webserie. De monnik is een koelbloedige moordenaar voor pater Carden, de leider van het Rode Paladin-leger.

"Ik denk dat er een intimidatie is om aan die specifieke wreedheid te moeten voldoen," zei Sharman over zijn rol.

De acteur beschreef zichzelf als "een zeer angstig mens" en zei dat hij het opwindend en therapeutisch vond om zo'n complex personage te spelen.

“Het voelde alsof ik door de set bewoog zonder gezien te worden, wat enorm informatief en heel nuttig is tijdens de lunch,” zei hij.

Sharman moest leren pijl en boog te gebruiken

Daniel Sharman als de huilende monnik terwijl hij een pijl afvuurt
Daniel Sharman als de huilende monnik terwijl hij een pijl afvuurt

De in Londen geboren acteur moest boogschieten om zich klaar te maken om de schurk in de Netflix-show te spelen.

“Ik heb boogschieten geleerd. Ik denk niet dat ik de afgelopen tien jaar iets coolers heb geleerd, 'zei de 34-jarige.

Hij legde uit dat hij een pijl en boog had gekregen en een paar lessen voordat hij een pijl op een bewegende baan probeerde af te vuren, in een poging om de voorwaarden voor het gebruik van pijl en boog vanuit een bewegende positie na te bootsen.

De huilende monnik en zijn verlossingsboog

Sharman onthulde toen dat hij ook wat lees- en bewegingswerk had gedaan voorafgaand aan het filmen, omdat de rol "fysiek en bijzonder expressief" was.

“Ik wilde er zeker van zijn dat zijn uitdrukking van vechten mooi was,” zei hij.

Beroemd om het jagen op Feys - mensachtigen met speciale vaardigheden - wordt onthuld dat de Weeping Monk deels Fey zelf is, een deel van zichzelf dat hij afwijst. De monnik gebruikt zijn speciale kracht om andere Feys te voelen om het Rode Leger te helpen ze op te sporen. Ondanks zijn wrede houding heeft de Weeping Monk zijn eigen verlossingsboog in het eerste seizoen van Cursed.

“Ik moest een heel verhaal vertellen zonder woorden en een intern verhaal zonder echt veel scènes,” voegde hij eraan toe.

Aanbevolen: