Chiwetel Ejiofor denkt dat "The Old Guard" een belangrijke stap voorwaarts is voor Hollywood

Inhoudsopgave:

Chiwetel Ejiofor denkt dat "The Old Guard" een belangrijke stap voorwaarts is voor Hollywood
Chiwetel Ejiofor denkt dat "The Old Guard" een belangrijke stap voorwaarts is voor Hollywood
Anonim

Netflix heeft onlangs de nieuwe superheldenfilm The Old Guard uitgebracht. Gebaseerd op de gelijknamige Image-strip, richt de film zich op een groep onsterfelijke huursoldaten op een wraakmissie.

Doctor Strange en The Lion King-ster Chiwetel Ejiofor speelde een ondersteunende rol in de film, met Charlize Theron in de hoofdrol.

De oude garde is een belangrijke markering

Ejiofor verscheen op The Tonight Show met Jimmy Fallon om de film te promoten. Fallon vroeg Ejiofor wat hij belangrijk vond aan deze film.

Ejiofor antwoordde dat hij denkt dat The Old Guard, "bevat… dit idee van hoe film en media, weet je, in grote lijnen echt inclusief kunnen zijn en hoe dat, met deze film, een integraal onderdeel is van de verhalend…"

Hij vervolgde: "En iedereen is vertegenwoordigd in de film. Weet je, allerlei verschillende groepen mensen, alle rangen en standen, allemaal op hun eigen manier vertegenwoordigd. En dat is zowel in het verhaal als achter de camera als Nou. En ik denk dat dat een heel belangrijke marker is… voor de manier waarop deze dingen kunnen gaan. Ik denk dat dat echt een goedmaker zal zijn voor onze industrie en een belangrijk onderdeel van onze industrie in de toekomst…"

Opname in de oude garde

De oude garde
De oude garde

The Old Guard werd geregisseerd door Gina Prince-Blythewood, bekend van Love & Basketball uit 2000. Ze is de eerste zwarte vrouw die een stripboekfilm met een groot budget regisseert, en ook de eerste die de top tien op Netflix bereikt. Bovendien is ze pas de vijfde vrouw die ooit een stripboekfilm met een groot budget heeft gemaakt.

Ze vertelde de New York Times: Er is absoluut een ommekeer geweest in de afgelopen drie jaar, hoewel als je naar de werkelijke cijfers kijkt, het nog steeds somber is. Maar Wonder Woman was een groot probleem, Black Panther was een groot probleem, en ik denk dat Hollywood zich schaamde om te moeten veranderen.

"Zelfs vijf jaar geleden ging ik naar deze films en vond het geweldig wat ik aan het kijken was, maar het kwam nooit bij me op dat ik de kans zou krijgen om zo'n film te regisseren. Uiteindelijk veranderde die houding naar: "Dat zou ik graag doen. Waarom kan ik dat niet?" En ik begon weloverwogen bewegingen te maken om op dat punt te komen, " vervolgde ze.

De cast van de film was ook divers, met acteurs als Kikki Layne, Ejiofor en Van Veronica Ngo. Er is geen actueel woord over een vervolg, hoewel er nog twee strips zijn.

Aanbevolen: