Hoeveel geld heeft Bob Barker toegekend aan prijzen voor 'The Price Is Right'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld heeft Bob Barker toegekend aan prijzen voor 'The Price Is Right'?
Hoeveel geld heeft Bob Barker toegekend aan prijzen voor 'The Price Is Right'?
Anonim

"The Price Is Right" werd voor het eerst uitgezonden in 1956 met gastheer Bill Cullen. Hoewel de show een pauze nam, werd deze later vernieuwd en in 1972 teruggebracht naar televisie met de legendarische gastheer, Bob Barker. Barker vertelt deelnemers al meer dan 35 jaar dat ze moeten komen, maar zijn tijd kwam tot een einde nadat hij zijn pensionering in 2007 aankondigde.

Hoewel Bob Barker voor altijd het gezicht zal blijven van "The Price Is Right", de nieuw aangestelde gastheer, heeft Drew Carey fantastisch werk geleverd. Met meer dan 8.000 afleveringen en 35 jaar op het scherm, is het alleen maar passend om ons af te vragen hoeveel prijzen Bob Barker heeft weggegeven. Dit is het schokkende aantal dat "The Price Is Right" zijn winnaars de afgelopen 4 decennia heeft geschonken!

Kom naar beneden

ImageThe Price is Right Première van 34e seizoen - opnames
ImageThe Price is Right Première van 34e seizoen - opnames

Als er één televisiepresentator is die de geschiedenis ingaat als een van de beste, dan is het zonder twijfel de onvergelijkbare, Bob Barker! Barker begon met het hosten van "The Price Is Right" in 1972 en deed dit tot zijn pensionering in 2007. Met 35 jaar hosting op zijn naam heeft Bob Barker echt alles gezien. De ster voegt zich bij andere grote presentatoren van gameshows, waaronder Pat Sajak en Alex Trebek van "Wheel Of Fortune" en "Jeopardy!".

Terwijl Drew Carey, die het werk van Bob Barker in 2007 overnam, absoluut fantastisch werk heeft verricht, is er niemand die ooit in de buurt kan komen van de magie die Bob Barker naar de populaire spelshow bracht. Volgens Mental Floss zag de studio er tijdens het bewind van Barker als gastheer 2.4 miljoen kijkers en liep voor bijna 8.000 afleveringen! Iedereen herinnert zich die luie ochtenden bij oma's of zieke dagen van school waar je "kom naar beneden" zou horen en pure gelukzaligheid zou volgen.

De prijs is goed Winnaar
De prijs is goed Winnaar

Of de show nu een blender, gemotoriseerde scooter, fitnessapparatuur, tuinmeubilair of een GLOEDNIEUWE AUTO weggaf, de prijzen waren eindeloos en konden worden gewonnen als de deelnemer de juiste prijs had geraden! Hoewel de show zelf altijd een leuke tijd was, was het de laatste showcase die fans echt op gang bracht. Of het nu gaat om een luxe vakantie van een week, een spa thuis of een entertainmentset, "The Price Is Right" stond altijd klaar om het beste van het beste te overhandigen, maar alleen als de prijs goed was!

Na 35 jaar in de lucht is het Bob Barker gelukt om maar liefst een kwart miljard dollar weg te geven! De grootste prijs tot nu toe werd gewonnen door Sheree Heil in 2013 die een Audi R8 Spyder mee naar huis nam, die ongeveer $ 150.000 kost! Hoewel de studio prijzen uitreikt, moeten de deelnemers vooraf belasting betalen, omdat het technisch gezien als een inkomen wordt beschouwd.

Dat gezegd hebbende, veel deelnemers zijn niet in staat om hun prijzen op te halen vanwege de hoge belasting, wat betekent dat veel prijzen achterblijven en weer in de show worden gerecycled! Dus wie weet hoeveel "The Price Is Right" echt zou hebben weggegeven als elke winnaar zijn prijzen had verzameld!

Aanbevolen: