Sarah Paulson nodigt je uit om de legende achter 'Ratched' te ontdekken

Inhoudsopgave:

Sarah Paulson nodigt je uit om de legende achter 'Ratched' te ontdekken
Sarah Paulson nodigt je uit om de legende achter 'Ratched' te ontdekken
Anonim

Verplaats me, noem me bij je naam. Perziken staan op het punt een geheel nieuwe betekenis te krijgen dankzij Sarah Paulson en haar huiveringwekkende houding in de langverwachte Netflix-show Ratched.

De actrice gaat het griezelige verpleegstersuniform van Mildred Ratched dragen in het drama van Ryan Murphy. De show, geïnspireerd op het iconische personage uit One Flew Over The Cuckoo's Nest, gaat op 18 september in première op Netflix.

Sarah Paulson plaagt het oorsprongsverhaal van 'Ratched'

Een trailer voor de serie van negen afleveringen is vandaag (4 augustus) uitgebracht en toont Paulson als Ratched, die zich vestigt in haar nieuwe baan in een psychiatrische inrichting in Oregon, waar ze onorthodoxe methoden gebruikt, om het luchtig te zeggen. Ze confronteert ook een collega die haar perzik heeft gestolen, wat bevestigt dat ze niet iemand is om mee te sollen.

Paulson, een frequente medewerker van Murphy, heeft de trailer op haar Instagram-pagina geplaatst en fans geplaagd met een bloedige spuit en pil-emoji's.

“Nurse Ratched zal je zien op 18 september”, schreef ze.

“Je kent de legende, maar weet je ook hoe het allemaal begon?”

Ratched maakt deel uit van Ryan Murphy's vijfjarige deal met Netflix

Murphy's hyperverzadigde, over-the-top, campy-stijl bezegelt de deal, wat bewijst dat Ratched echt een van de meest verwachte shows van de herfst is. De showrunner sloot in 2018 een vijfjarige deal met Netflix, waarbij de streaminggigant tien van zijn projecten groen licht gaf, waaronder het showbizz-sprookje Hollywood uit de jaren 40.

Beroemdheden lijken net zo gehyped te zijn over Ratched als fans. Actrice Bella Thorne reageerde op de post van Paulson op Instagram en uitte haar bewondering voor de American Horror Story-ster.

"Ik ben zo opgewonden, je bent gewoon een geweldige actrice, volledig transformerend", vertelde Thorne aan Paulson.

Booksmart-ster Beanie Feldstein reageerde met "IK BEN NIET OKAYYYYY", terwijl Rosie O'Donnell zei dat ze "niet kan wachten".

Wie is verpleegster Mildred Ratched?

Sarah Paulson in Ratched
Sarah Paulson in Ratched

De serie is gebaseerd op de roman One Flew Over The Cuckoo's Nest uit 1962 van Ken Kesey, die zich afspeelt in een psychiatrisch ziekenhuis in Oregon. Verpleegster Mildred Ratched, het personage van Paulson, is de administratieve hoofdverpleegkundige en leidt de psychiatrische afdeling met psychologisch en fysiek geweld om controle over haar patiënten uit te oefenen.

Kesey's roman werd later aangepast tot een Broadway-show en in 1975 een film van Miloš Forman, met Jack Nicholson, Christopher Lloyd en Louise Fletcher in de rol van verpleegster Ratched. De film won vijf Academy Awards, waaronder één voor Beste Actrice voor Fletcher.

Murphy's drama Ratched schittert ook met Sharon Stone en Cynthia Nixon en zal dienen als een beginverhaal voor de roman en filmschurk. De show, die zich afspeelt in 1947, zal zich richten op de evolutie van Ratched van het redden van levens als oorlogsverpleegster tot het afdalen in het kwaad, in een van de weinige voorbeelden van een dergelijke boog die aan een vrouwelijke schurk wordt gegeven.

Aanbevolen: