Adam Sandler koos wijselijk voor 'Big Daddy' boven deze Kevin Smith-film

Inhoudsopgave:

Adam Sandler koos wijselijk voor 'Big Daddy' boven deze Kevin Smith-film
Adam Sandler koos wijselijk voor 'Big Daddy' boven deze Kevin Smith-film
Anonim

Als we kijken naar grote filmacteurs die hun naam hebben achtergelaten in het comedygenre, komen maar weinigen in de buurt van het succes van Adam Sandler. In de jaren 90 was hij in staat om naam te maken als een hilarische artiest in grappige films, en naarmate de tijd verstreek, bleef hij voortbouwen op zijn erfenis terwijl hij lucratieve deals sloot met Netflix.

Sandler heeft het goed voor zichzelf gedaan, maar hij heeft ook een aantal geweldige films voorbij zien komen. Eén film is toevallig een klassieker van Kevin Smith.

Laten we eens kijken welke Kevin Smith-film Adam Sandler heeft gemist.

Adam Sandler is een komedie-icoon

Op dit punt in zijn illustere carrière v alt er voor Adam Sandler gewoon niets meer te bereiken. De man gebruikte zijn unieke soort humor om jarenlang een heel genre te veroveren, en dat deed hij terwijl hij samenwerkte met zijn beste vrienden en daarbij miljoenen dollars verdiende.

Sandler krijgt misschien niet altijd lovende kritieken, maar is er iemand in het vak die net zoveel plezier heeft als hij? Hij doet waar hij van houdt met de mensen van wie hij houdt op de plaatsen waar hij van houdt. Dat is ongeveer net zo goed als het wordt voor iedereen die er is en het feit dat hij dit doet in entertainment is gewoon ongelooflijk.

Door de jaren heen heeft Sandler fans een aantal memorabele komediefilms gegeven, en als hij besluit om dingen door elkaar te halen, heeft hij laten zien dat hij een geweldige prestatie kan leveren. Bewijs nodig? Ga je gang en kijk naar Uncut Gems om te zien wat Sandler kan doen als acteur.

De man heeft een aantal solide flicks gemaakt, maar zelfs hij is niet immuun geweest voor het mislopen van enkele gouden kansen.

Hij heeft een aantal grote films gemist

0081AC4F-8E68-4E11-BE7A-C93B07468A3E
0081AC4F-8E68-4E11-BE7A-C93B07468A3E

Adam Sandler heeft genoeg kansen gehad om in andere projecten te schitteren, maar om de een of andere reden heeft hij een aantal enorme kansen gemist. Fans krijgen niet vaak een andere kant van de artiest op het grote scherm te zien, en sommige van deze gemiste kansen hadden daar verandering in kunnen brengen.

Volgens NotStarring is Sandler in aanmerking gekomen voor rollen in films als Collateral en Charlie and the Chocolate Factory. Ja, er was een korte periode dat hij werd overwogen om de rol van Willy Wonka te spelen. Moeilijk voor te stellen, maar dit werd jaren geleden bijna werkelijkheid.

Misschien wel de meest beruchte film die Sandler heeft gemist, is Inglourious Basterds, aangezien hij ooit de man in de race was om Donny Donowitz te spelen. Sandler had het te druk met de film Funny People en kon de rol destijds niet spelen. Deepfakes van de scène met Sandler erin zijn online verschenen, en het is alles wat je je maar kunt voorstellen en meer.

Dit zouden allemaal geweldige kansen zijn geweest voor Sandler, maar ze zijn gewoon niet gelukt. In de jaren 90 was er een moment waarop Sandler klaar was om een rol te spelen in een klassieke Kevin Smith-film, maar het liep niet goed af.

Hij had in 'Dogma' kunnen spelen

Dus, in welke film van Kevin Smith speelde Adam Sandler de hoofdrol? Het bleek niemand minder dan Dogma te zijn, en Sandler zou Azrael in de film hebben gespeeld.

Sandler en Smith hadden nog nooit samengewerkt, maar het is bekend dat de regisseur een aantal getalenteerde artiesten voor zijn projecten inhuurt. Jason Lee zou de man zijn om de rol in Dogma te krijgen, en hij werd uiteindelijk een van de betere delen van de film. Sandler was, samen met een aantal andere opmerkelijke artiesten, een vroege kanshebber voor de rol.

Volgens What Culture, "Voordat Lee het landde, werd de rol aangeboden aan een aantal acteurs, zoals Bill Murray, John Travolta en Sandler, die het afwezen om aan zijn eigen komische voertuig, Big Daddy te werken."

Big Daddy over Dogma was de keuze die Sandler maakte, en dit bleek uiteindelijk een verstandige. Ja, Dogma was een succes, met een brutowinst van $ 44 miljoen aan de kassa, maar Big Daddy was een enorme hit, met een brutowinst van bijna $ 245 miljoen. Voeg daar nog aan toe dat Sandler de hoofdattractie was in zijn eigen film, en het is vrij gemakkelijk te zien dat hij de juiste beslissing heeft genomen toen hij Dogma jaren geleden doorbracht.

Zo groot als Adam Sandler had kunnen zijn als Azrael, was het kiezen van Big Daddy de juiste zet. Het werkte ook goed voor Smith, vooral als je kijkt naar het optreden dat Jason Lee inleverde.

Aanbevolen: