Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt delen voorkeuren voor het hebben van superkrachten in films

Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt delen voorkeuren voor het hebben van superkrachten in films
Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt delen voorkeuren voor het hebben van superkrachten in films
Anonim

Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt promootten hun nieuwe Netflix-film Project Power met Cinema Blend. Ze deelden alle weetjes achter de schermen en hoe het project voor hen afzonderlijk was.

Foxx werd gevraagd, vanwege zijn ervaring in The Amazing Spider-Man 2, wat een film in dit genre nodig heeft om er ja tegen te zeggen.

"Voordat het bovennatuurlijk wordt, moet het het natuurlijke hebben," zei hij, "Mijn personage Art en het prachtige personage Robin van Dominique Fishback, we moesten contact maken voordat er iets geks gebeurde. De reden dat Star Wars geweldig was, was niet vanwege de lichtzwaarden, het was vanwege Luke Skywalker."

Hij bleef het belang uitleggen van het combineren van actie met inhoud: "Het was vanwege deze groep mensen. Zelfs als ze eten zouden bestellen, zou het nog steeds interessant zijn. En het feit dat je hier nog nooit van hebt gehoord (Project Power) Je hebt nog nooit gehoord van een pil die je op straat kunt innemen en die je vijf minuten superkrachten geeft."

Gordon-Levitt deelde vervolgens zijn eigen redenering achter deelname aan Project Power. Het maakt deel uit van zijn langverwachte terugkeer naar het grote scherm. Hij en Foxx hebben nog niet samen in een film gespeeld, dus hij was opgetogen toen hij ontdekte dat Foxx er deel van uitmaakte.

"Ik nam een paar jaar vrij van acteren toen ik vader werd. Mijn eerste baan terug was deze extreem uitdagende film. Daarna wilde ik gewoon iets leuks doen! Toen ik dit script las en zag dat het Jamie Foxx en New Orleans was, ik dacht dat dit leuk zou worden."

Op de vraag hoe vechtscènes met superkrachten eruit zien op de set, onthulde Gordon-Levitt dat er meer was dan op het eerste gezicht lijkt.

Hij deelde: "Cory die de camouflageman speelt en Xavier die de elastische man speelde, zijn eigenlijk heel buitengewone atleten. Het zijn niet alleen visuele effecten. Cory is ongelooflijk in parkour en Xavier is gek met dubbele gewrichten. Jij' Ik moet het aan de filmmakers van deze film overhandigen. Ze wilden niet alleen vertrouwen op digitale visuele effecten."

Project Power verschijnt op 14 augustus op Netflix en fans kunnen niet wachten om te zien hoe de actie zich zal ontvouwen.

Aanbevolen: