Zal de 'Hawkeye'-finale Spider-Man bevatten?

Inhoudsopgave:

Zal de 'Hawkeye'-finale Spider-Man bevatten?
Zal de 'Hawkeye'-finale Spider-Man bevatten?
Anonim

Spoilers voor Hawkeye en Spider-Man: No Way Home vooruit.

Hawkeye, de Disney+ miniserie met de karakters van Kate Bishop (Hailee Steinfeld) en Clint Barton (Jeremy Renner), komt tot een einde met de finale van seizoen 1 op 22 december. Wekenlang plaagt de show de aanwezigheid van de mysterieuze "grote man" aan het hoofd van de trainingspakmaffia.

Aangeduid als de baas van Maya Lopez (Alaqua Cox), die ze 'oom' noemt, bevestigde de voorlaatste aflevering eindelijk dat Kingpin (Vincent D'Onofrio), het personage uit de geannuleerde Daredevil-serie van Netflix, was overgestoken in de MCU Hij is het brein achter Clint Barton/Ronin om de een of andere reden, en er wordt ook onthuld dat Kate's moeder Eleanor met hem samenwerkt.

Hoewel verwacht wordt dat de finale Kingpin's associatie met de Tracksuit Mafia en zijn rol in de organisatie zal aanboren, wordt er ook gespeculeerd over een verrassende verschijning van ieders favoriete resident web-slinger Spider-Man.

Tom Hollands Spider-Man in Hawkeye?

In de laatste momenten van Spider-Man: No Way Home zien we Tom Holland's Spider-Man slingeren over het Rockefeller Center in Manhattan, de exacte locatie waar de Hawkeye-finale naar verwachting zal plaatsvinden.

Clips van beide Marvel-projecten hebben hun hoofdpersonages in dezelfde setting gezien, wat te veel toeval lijkt te zijn.

Hoewel de film had kunnen proberen een cool Easter Egg te bevatten, betekende dit dat het tegelijkertijd met Hawkeye plaatsvond. Toch hebben MCU-enthousiastelingen reden om te geloven dat het misschien niet te mooi is om waar te zijn - en Spider-Man zal een soort van opduiken in de verwachte seriefinale van Hawkeye.

Na de belangrijke onthulling van Kingpin kunnen Kate Bishop en Clint Barton wel wat hulp gebruiken bij het verslaan van de grote man, vooral gezien hoe gevaarlijk hij is. Het gerucht ging dat hij de man was die de moord op Maya's (Echo) vader hoogstwaarschijnlijk beval, hij manipuleerde haar door te geloven dat Ronin (Clint) de moord uit eigen beweging had gepleegd.

Ongeacht het universum waarin hij zich bevindt, Daredevil of Hawkeye, Kingpin is een extreem gevaarlijke man die levens kan beëindigen zonder zijn vinger uit te steken. Hij is een Daredevil-schurk waar Spider-Man bang voor is en die actief was in de stripboeken van de webslingeraar.

Het zou geweldig zijn als Spider-Man in de finale zou verschijnen!

Aanbevolen: