Heeft Drake spijt van zijn tijd op 'Degrassi'?

Inhoudsopgave:

Heeft Drake spijt van zijn tijd op 'Degrassi'?
Heeft Drake spijt van zijn tijd op 'Degrassi'?
Anonim

Drake is een van de grootste rappers in de muziekindustrie geworden, maar de in Canada geboren ster zat niet altijd comfortabel in de hitlijsten, maar speelde in een tienersoap. Voordat Drake ons de 'Toosie Slide' leerde of rapte over 'God's Plan', speelde hij Jimmy Brooks in de Canadese televisieshow 'Degrassi: The Next Generation'.

Drake heeft een geweldige carrière achter de rug, maakte zijn acteerdebuut in 2001 in de hitshow en bleef tot 2009 lid van de hoofdcast. Hoewel de "One Dance"-rapper zijn carrière op het scherm begon, het was tijd voor Drake om zijn horizon te verbreden en voorgoed muziek na te streven. Hoewel deze beslissing ertoe leidde dat hij de boot op 'Degrassi' kreeg, twijfelen we er geen seconde aan dat Drake ergens spijt van heeft, of niet?

Jimmy Brooks heeft geen spijt

Drake Degrassi
Drake Degrassi

Drak, geboren en getogen in Toronto, Canada, was beroemd voordat hij bekend stond als THE Drake. De ster verscheen in een Canadese soapserie met de titel 'Degrassi: The Next Generation'. Hoewel je Drake nu misschien kent als een van de grootste rappers in de industrie, groeiden velen op met hem simpelweg te kennen als Aubrey Graham. De toen 15-jarige nam de rol van Jimmy Brooks op zich en werd meteen een favoriet bij de fans.

Drake bleef 8 jaar in de show, samen met de overige leden van de cast, waaronder een aantal bekende gezichten zoals Shenae Grimes, Adam Ruggiero en Nina Dobrev! Terwijl de tijd van de acteur in de show tot een einde kwam in 2009, lijkt het alsof Drake's vertrek niet uit vrije wil was. Volgens Drake zelf kreeg de acteur de laars nadat hij een ultimatum had gekregen. Aangezien de rapper zich destijds op zowel acteren als rappen had gefocust, vertelden de leidinggevenden van de show hem dat hij moest kiezen tussen één! Het is duidelijk welke route Drake koos, en het is veilig om te zeggen dat hij er geen spijt van heeft.

Drake Degrassi
Drake Degrassi

"Ik zou een hele dag op de set doorbrengen en dan tot 4 of 5 uur 's ochtends naar de studio gaan om muziek te maken," zei Drake. "Ik sliep in mijn kleedkamer en stond dan om 9.00 uur weer voor de camera's. Uiteindelijk beseften ze dat ik met twee beroepen aan het jongleren was en zeiden ze dat ik moest kiezen." Hoewel we er zeker van zijn dat het geen gemakkelijke keuze was, was het nu terugkijkend zeker de juiste! Drake is sindsdien een van de grootste namen in de muziekindustrie geworden en wordt nu internationaal erkend.

Bovendien is de ster erin geslaagd om een nettowaarde van $ 180 miljoen te vergaren, volgens Celebrity Net Worth, met een jaarsalaris van bijna $ 70 miljoen. Hoewel zijn 'Degrassi'-dagen de dagen zijn waar hij met plezier op terugkijkt, is er geen vergelijking tussen de twee als het gaat om het aantal nullen dat Drake op de bank heeft verzameld dankzij zijn beslissing om fulltime met muziek bezig te zijn.

Dit betekende niet het einde van Drake's vriendschap met zijn 'Degrassi' co-sterren! De rapper is een aantal keer met hen herenigd, waaronder hun tijd tijdens het filmen voor Drake's "I'm Upset"-muziekvideo, waarin zowat elk castlid uit zijn tijd in de show aanwezig was. Fans explodeerden van opwinding toen werd onthuld dat ze weer bij elkaar zouden komen en de video stelde zeker niet teleur.

Aanbevolen: