Eerste blik op Diana's iconische 25-voet getrokken trouwjurk in teaser voor 'The Crown' 4

Inhoudsopgave:

Eerste blik op Diana's iconische 25-voet getrokken trouwjurk in teaser voor 'The Crown' 4
Eerste blik op Diana's iconische 25-voet getrokken trouwjurk in teaser voor 'The Crown' 4
Anonim

De streamingdienst heeft een teaser van 30 seconden uitgebracht waarin fans een glimp kunnen opvangen van de nieuwe aflevering en eindelijk Gillian Anderson, de ster van Sex Education, kunnen zien als de eerste vrouwelijke premier van het VK, Margaret Thatcher.

'The Crown'-teaser toonde Diana's prachtige trouwjurk

Naast Anderson en Olivia Colman die haar rol als koningin Elizabeth hernemen, zal actrice Emma Corrin haar koninklijk debuut maken als prinses Diana. Ondanks de korte trailer hebben de trouwste koninklijke fans het detail over Diana's trouwjurk niet gemist.

Lady D trouwde in 1981 met prins Charles. Ze droeg een prachtige ivoorkleurige zijden tafzijde en een antieke kanten jurk van het Britse modeontwerpersduo David en Elizabeth Emanuel. De jurk was zacht als een wolk en bevatte een spoor van 25 voet dat Diana de trappen van St. Paul's Cathedral in Londen op sleepte.

In de teaser wordt Corrin afgebeeld terwijl ze een van de koninklijke kamers verlaat terwijl ze de jurk draagt, vermoedelijk een versie die voor de show is gemaakt. De camera blijft een paar seconden op Corrins jurk hangen, niet genoeg om het einde van het lange pad te zien. Corrin speelt tegenover Josh O'Connor, die de jonge Charles speelt.

'The Crown' vond zijn Diana voor seizoen vijf en zes

Emma Corrin als Diana in teaser voor The Crown 4
Emma Corrin als Diana in teaser voor The Crown 4

De datumaankondiging volgt op nog een spannend nieuws voor The Crown-fans. Na verrassend te hebben onthuld dat er eerder dit jaar nog een seizoen van The Crown zal zijn, onthulden de makers dat de Australische actrice Elizabeth Debicki werd gecast als Diana in seizoen vijf en zes. Debicki, die zal schitteren in Christopher Nolan's Tenet, zal spelen tegenover Harry Potter And The Goblet Of Fire-actrice Imelda Staunton, die de scepter zal nemen van de huidige koningin Colman.

Staunton was oorspronkelijk klaar om in slechts één seizoen te schitteren, maar maker Peter Morgan legde uit dat ze besloten de serie uit te breiden tot in totaal zes seizoenen om recht te doen aan het verhaal. Zoals eerder aangekondigd, eindigt het verhaal in het begin van de jaren 2000, wat betekent dat kijkers Meghan Markle's tegenhanger op het scherm niet te zien zullen krijgen.

Samen met Debicki zal een andere grote naam de show zegenen vanaf seizoen vijf. De voor een Oscar genomineerde actrice Lesley Manville, bekend als verteller in het door Anna Kendrick geleide seizoen van de HBO Max-show Love Life, zal de rol van prinses Margaret overnemen. De jongere zus van de koningin, overleden in 2002, werd eerder gespeeld door Vanessa Kirby en wordt momenteel gespeeld door Helena Bonham Carter.

Aanbevolen: