Dit is waarom fans denken dat de cast van 'Glee' nog steeds vervloekt is

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat de cast van 'Glee' nog steeds vervloekt is
Dit is waarom fans denken dat de cast van 'Glee' nog steeds vervloekt is
Anonim

In de loop der jaren zijn er verschillende films geweest die om Superman draaiden. Helaas hebben zoveel acteurs die in Superman-films zijn verschenen, zeer donkere hoofdstukken in hun leven gehad dat veel mensen geloven dat de franchise vervloekt is. George Reeves kwam immers verdacht vroeg voorbij, Margot Kidder kreeg een inzinking en Christopher Reeves raakte verlamd.

Helaas zijn er veel andere films en franchises waarvan veel mensen nu denken dat ze vervloekt zijn. Veel van de mensen die aan Poltergeist, The Omen en The Excorcist hebben gewerkt, hebben bijvoorbeeld een buitengewoon ongelukkig lot ondergaan. Natuurlijk schrijven veel andere mensen al die omstandigheden af als louter toeval, maar het lijkt vreemd.

Tot voor kort waren alle meest memorabele vermeende Hollywood-vloeken gekoppeld aan films. Dat is echter de laatste tijd zeker veranderd sinds verschillende acteurs die in Glee speelden, publiekelijk betrokken zijn geweest bij echt slechte en zelfs dodelijke situaties.

Een verrassingshit

Voordat Glee in 2009 op Fox debuteerde, waren er geen muzikale shows die de televisiewereld in vuur en vlam zetten. Om die reden lijkt het waarschijnlijk dat veel van de mensen die bij de show betrokken waren dachten dat het niet lang zou duren, maar het werd een verrassende hit die 6 seizoenen duurde.

Met een extreem lange castlijst introduceerde Glee de massa bij veel getalenteerde jonge acteurs en herinnerde ze hen ook aan enkele oudere sterren. In het geval van mensen als Darren Criss, Jane Lynch, Jonathan Groff, Jayma Mays en Matthew Morrison, lijdt het geen twijfel dat de hoofdrol in Glee gunstig was voor hun carrière. Elk van die acteurs heeft tenslotte grote dingen gedaan in de jaren sinds de show eindigde. Helaas kan hetzelfde niet gezegd worden van verschillende voormalige Glee-sterren.

Misbruikt en binnengevallen

Van alle mensen die zouden zijn getroffen door de vermeende Glee-vloek, is Melissa Benoist de enige die tot op de dag van vandaag in leven is. Meer dan dat, Benoist verdient veel lof, omdat ze veel innerlijke kracht heeft getoond, zelfs als ze heeft geleden door een aantal vreselijke situaties die buiten haar schuld waren.

Eind 2019 logde Melissa Benoist in op Instagram, zat voor haar camera en sprak met het publiek over het ernstige misbruik dat ze tijdens een relatie had opgelopen. In de bijna 15 minuten durende videostream legde ze uit hoe ze werd gemanipuleerd, gecontroleerd en fysiek gekwetst door haar wederhelft.

Terwijl Melissa Benoist tijdens de relatie veel geweldsincidenten heeft meegemaakt, was de meest verschrikkelijke keer dat ze een telefoon naar haar gezicht kreeg gegooid, waarover ze sprak in de videostream. "De impact scheurde mijn iris, scheurde bijna mijn oogbal, scheurde mijn huid en brak mijn neus. Mijn linkeroog zwol dicht, ik had een dikke lip, het bloed stroomde over mijn gezicht en ik kan me herinneren dat ik meteen uit mijn longen schreeuwde."

Naast het feit dat ze betrokken was bij een vreselijke relatie, werd Melissa Benoist ook in haar privacy geschonden toen ze werd gehackt en beelden van haar intieme momenten van haar werden gestolen. Als Benoist zich niet realiseerde dat haar foto's eerst werden gemaakt, werd ze zich er zeker van bewust toen ze zich online verspreidden en door miljoenen mensen werden bekeken. Helaas was Glee-acteur Becca Tobin ook het slachtoffer van dezelfde reeks hacks en lekken.

Voortijdige ondergang

Op het moment van schrijven zijn drie verschillende Glee-sterren op jonge leeftijd overleden. In het geval van Mark Salling kwam er onmiddellijk een einde aan zijn carrière en werd zijn reputatie vernietigd toen hij werd beschuldigd van het bezit van intieme foto's van kinderen. Salling koos ervoor om schuldig te pleiten en in de komende maanden te worden veroordeeld, en nam zijn eigen leven in plaats van zijn lot in de rechtbank af te wachten.

Helaas is de wereld gevuld met mensen die op een bepaald moment in hun leven te maken hebben met problemen met middelenmisbruik. Nadat hij in zijn tienerjaren voor het eerst met illegale middelen worstelde, wist Cory Monteith de zaken onder controle te krijgen en bleef jarenlang nuchter. Natuurlijk is verslaving voor de meesten een levenslange kwestie, en Monteith gaf toe aan zijn verlangens, wat ertoe leidde dat hij tragisch stierf met veel stoffen in zijn systeem.

In juli 2020 huurde Naya Rivera een ponton zodat ze haar 4-jarige zoon een dag mee op het meer kon nemen. Helaas werd duidelijk dat de gebeurtenis, die een vreugdevolle familieherinnering had moeten zijn, vreselijk misging toen haar zoon slapend op de boot werd gevonden zonder dat er iemand anders in zicht was. Na een zoek- en reddingspoging die enkele dagen duurde, werd Rivera gevonden en werd bevestigd dat ze haar leven had verloren. Later bleek dat Rivera's zoon had beschreven dat hij door zijn moeder in de boot was geduwd, dus Naya was tenminste een held in haar laatste momenten.

Aanbevolen: