De film die James Franco maakte dat hij denkt 'sucks

Inhoudsopgave:

De film die James Franco maakte dat hij denkt 'sucks
De film die James Franco maakte dat hij denkt 'sucks
Anonim

Als een echte filmster zijn miljoenen mensen over de hele wereld bekend met James Franco en met wat hij op tafel brengt als komisch artiest. Franco heeft in de loop der jaren veel succes geboekt als acteur en regisseur en hij staat ook bekend om zijn vriendschap met Seth Rogen. De twee zijn zelfs nooit verlegen geweest om de wereld te laten zien hoeveel ze elkaar in het openbaar en met hun films waarderen.

Ondanks al het succes dat hij heeft gevonden in de entertainmentindustrie, zijn er tijden geweest dat James Franco een project volledig misliep. Hoewel niet elke film een hit kan zijn, zijn er enkele die uiteindelijk op een schande leven.

Dus, welke film heeft James Franco publiekelijk dichtgeslagen? Laten we erin duiken en kijken wat er precies met deze film is gebeurd en waarom James er zo'n hekel aan heeft!

De film in kwestie

Om een duidelijk beeld te krijgen van wat hier aan de hand is, moeten we terugkijken naar de film in kwestie en hoe deze tot stand is gekomen. Het lijkt alsof veel mensen deze film zijn vergeten, ondanks het feit dat het een ongelooflijk getalenteerde en succesvolle cast heeft.

In 2011 werkten acteurs James Franco en Danny McBride samen om de film Your Highness tot leven te brengen, volgens IMDb. De film probeerde te profiteren van de populariteit van hun eerdere werken zoals Pineapple Express en een vergelijkbaar publiek binnen te halen dat op zoek was naar hetzelfde soort humor.

Hoewel er enkele mensen waren die waardeerden wat deze film op tafel bracht, werd het uiteindelijk een vergeetbare aangelegenheid.

Volgens IMDb zaten er enkele echt getalenteerde mensen in deze cast, waaronder Natalie Portman en Zooey Deschanel. Niet alleen dat, maar Justin Theroux nam ook deel aan de film.

Ondanks het feit dat deze film een periodestuk was, was er toch enige interesse van Franco's kernpubliek. Helaas voor Franco en iedereen die bij de film betrokken was, zou het niet volgens plan gaan als het eenmaal in de bioscoop was uitgebracht en zou de film een enorme flop worden.

It Bombs At The Box Office

Normaal gesproken, wanneer een groep sterren samenwerkt aan een film, heeft het project een goede kans om succesvol te zijn aan de kassa of misschien zelfs enig succes bij critici. Dit zou echter niet het geval zijn voor de film Y our H ighness, die uiteindelijk op beide gebieden faalde.

Er is gemeld dat de film een budget van bijna $ 50 miljoen met zich meebracht, wat in het grote geheel niet te groot is. James Franco was tenslotte de hoofdrolspeler geweest in andere films die grote zaken hadden gedaan en dit was geen al te riskante investering voor de studio om te doen.

Helaas bracht de film uiteindelijk minder dan $ 30 miljoen op aan de wereldwijde kassa, wat betekent dat het zijn budget niet kon terugverdienen. Niet alleen dat, maar een snelle blik op Rotten Tomatoes zal onthullen dat zowel critici als fans niet enthousiast waren over wat Franco en McBride op tafel brachten met Y onze Hoogheid.

Het is best interessant om te zien dat veel succesvolle acteurs die in veel grotere projecten waren verschenen, deze film niet konden redden, maar het bewijst verder dat het maken van een hitfilm ongelooflijk moeilijk is.

Na de ramp van Uwe Hoogheid aan de kassa, zou James Franco meer dan bereid zijn open te staan over zijn ware gevoelens voor de film.

Wat Franco erover heeft gezegd

Nadat Uwe Hoogheid een flop was geworden, zou het enige tijd duren voordat James Franco in het openbaar zou reflecteren op de film zelf.

Als hij met GQ sprak, zou James Franco het nieuws halen nadat hij een minder dan geweldige recensie had gegeven over zijn vorige film.

Franco zou tegen GQ zeggen: 'Uwe Hoogheid'? Die film zuigt. Daar kun je niet omheen.”

Dit haalde natuurlijk de krantenkoppen, omdat het vrij zeldzaam is dat een acteur zo vocaal is over een project waar ze niet blij mee waren. Dit zorgde niet alleen voor krantenkoppen bij de media, maar het zorgde er ook voor dat de maker van de film zich uitsprak tegen Franco.

Volgens de Huffington Post zou de maker van de film zeggen: Ik wou dat James het voor zichzelf kon houden, want ik weet niet waar het over gaat. We maken films en we doen allemaal ons best en soms maken we contact met het publiek, soms niet.”

Er is veel tijd verstreken sinds Uwe Hoogheid volledig is gebombardeerd aan de kassa en we zouden graag denken dat de meeste mensen het inmiddels zijn vergeten. Niet alleen de fans natuurlijk, maar alle anderen die betrokken waren bij het maken van deze onvergetelijke film.

Aanbevolen: