Vóór 'Suicide Squad' wees Will Smith deze DC-film af

Inhoudsopgave:

Vóór 'Suicide Squad' wees Will Smith deze DC-film af
Vóór 'Suicide Squad' wees Will Smith deze DC-film af
Anonim

Weinig acteurs in de geschiedenis zijn ooit in de buurt gekomen van hetzelfde soort succes als Will Smith door de jaren heen heeft gehad. De acteur was in staat om muziek, televisie en film te veroveren tijdens zijn tijd in de entertainmentindustrie, en hij was verantwoordelijk voor enkele van de grootste blockbuster-hits aller tijden. Hoewel hij een superheld heeft gespeeld die niets met Marvel of DC te maken had, hebben we hem ook de schurk Deadshot zien spelen in de DCEU.

Voordat hij in de DCEU werd geplaatst, werd Will Smith benaderd over het spelen van een van de grootste superhelden van DC. Het is niet moeilijk in te zien waarom een studio iemand als Smith als een betaalbaar personage zou willen casten, omdat dit plaats had kunnen maken voor een enorm succes aan de kassa.

Dus, als welke DC-superheld speelde Will Smith bijna? Laten we erin duiken en zien!

The Fresh Prince Of Krypton

Will Smith
Will Smith

Tijdens de jaren 2000 wilde DC op de superheldentrein springen en een nieuwe Superman-film uitbrengen voor de massa om te consumeren. Het was in die tijd dat Will Smith werd benaderd om de Man of Steel zelf aan te pakken.

Het is interessant om te zien dat DC bereid was dingen met het personage te veranderen, aangezien Superman altijd is gespeeld door een blanke acteur. Will Smith had echter bewezen zo'n succes te zijn aan de kassa, en de studio was duidelijk van mening dat hij de Man of Steel naar een geheel nieuw tijdperk had kunnen leiden.

In een interview zou Will Smith ingaan op de reden waarom hij uiteindelijk Superman speelde en ervoor koos om het tegen Hancock op te nemen. Het blijkt dat deze beslissing grotendeels voortkomt uit een eerder mislukte poging tot een kaskraker.

Smith zou opendoen en zeggen: De laatste Superman die ik kreeg aangeboden, het script kwam en ik dacht: 'Ik speel op geen enkele manier Superman!' Omdat ik Jim West (Wild Wild West) al had gedaan en je kunt de helden van blanke mensen in Hollywood niet verknoeien.”

Het is zijn verdienste dat hij op dit moment een beetje van alles had gezien en gedaan, dus hij wist duidelijk beter dan gewoon in een superheldenrol te springen zonder volledig weggeblazen te worden door het script. Er zou in de jaren 2000 een Superman-film worden gemaakt, maar die werd uiteindelijk volledig vergeetbaar.

Uiteindelijk zou Smith de kans krijgen om in de DCEU te stappen en een tweede kans te krijgen om een opmerkelijk personage te spelen voor het legendarische stripboekbedrijf.

Smith krijgt zijn DC-overname

Will Smith
Will Smith

Toen werd aangekondigd dat DC Suicide Squad zou gaan maken, gingen de meeste mensen er gewoon vanuit dat ze een Guardians of the Galaxy-route zouden gaan zoals Marvel had gedaan. In plaats daarvan koos DC voor de cast Will Smith en een paar andere zware slagmensen in de hoofdrollen.

Zelfs al door de trailer van de film te bekijken, was het duidelijk dat Will Smith een grote rol zou gaan spelen en dat hij de show zou stelen. Dankzij zijn tijd in het bedrijf wist Will Smith een solide en niveauprestatie neer te zetten in de film.

Ondanks dat de film succes had aan de kassa, werd het uiteindelijk behoorlijk gemengd in termen van hoe mensen het bekeken. Desalniettemin werd er een vervolg gemaakt, maar Smith was opvallend afwezig in de selectie.

Het zal interessant zijn om te zien hoe het volgende deel in de Suicide Squad-franchise het doet, maar mensen speculeren er ook over of Will Smith wel of niet in de DCEU zal blijven.

Zijn DCEU-toekomst

Hoewel hij de volgende aflevering van de schurkachtige heldenfranchise overslaat, lijkt het erop dat Will Smith uiteindelijk terug kan keren naar de DCEU.

Volgens We Got This Covered doet het gerucht de ronde dat de DCEU op zoek zou kunnen zijn naar een Deadshot-soloproject, waardoor Will Smith volledig de leiding zou kunnen nemen in zijn eigen film. De fans leken echt te genieten van wat hij naar de tafel bracht tijdens zijn eerste kennismaking met de franchise, dus het zou een verstandige beslissing kunnen zijn om hem zijn eigen film te geven.

Natuurlijk is er op dit moment geen officiële aankondiging gedaan, dus tot die tijd moeten fans nog speculeren over het al dan niet verschijnen van Smith in de DCEU.

Tot nu toe in zijn carrière heeft Will Smith het uitzonderlijk goed gedaan voor zichzelf toen hij zijn tenen dompelde in de wereld van superhelden en we moeten ons voorstellen dat dit drastisch anders had kunnen zijn als hij de kans had gehad om Superman te spelen. Smith is ongetwijfeld een uitzonderlijk talent, maar zijn kijk op Superman had mensen achter hun oren kunnen laten krabben.

Aanbevolen: