Julie Chen is niet blij met Big Brother All-Stars deelnemer Christmas Abbott

Inhoudsopgave:

Julie Chen is niet blij met Big Brother All-Stars deelnemer Christmas Abbott
Julie Chen is niet blij met Big Brother All-Stars deelnemer Christmas Abbott
Anonim

Het is duidelijk dat Big Brother-All Stars-presentator Julie Chen haar ware gevoelens niet schuwde tijdens het huidige seizoen van de realityshow. Ze ha alt niet alleen de krantenkoppen voor haar citaten aan het einde van de show, maar ze is ook erg kritisch over de deelnemers, gezien haar woorden in interviews en op platforms zoals Twitter.

Volgens de gastheer van de BB spelen veel huisgenoten dit seizoen uit angst te veilig;

“Ik denk dat het angst, ego en de geur van een half miljoen dollar is. Angst om je nek uit te steken voor wie en waar je in gelooft. Degenen die dat wel deden [Janelle en Kaysar] werden uiteindelijk uitgezet omdat ze geen kus gaven aan degene die aan de macht was. Ego, omdat niemand de All-Star wil zijn die eerder is weggestemd dan de seizoenen die ze eerder speelden. Voor Ian en Nicole F. willen ze geschiedenis schrijven als enige tweevoudige winnaar van Big Brother. Het half miljoen dollar gleed weg van iedereen behalve Ian en Nicole F. Deze keer spelen deze All-Stars op veilig… door langzaam en gestaag te denken wint de race. We zullen zien."

Julie was daar nog niet klaar, ze ging de afgelopen week verder en ging een beetje tekeer over degenen die op het blok werden gezet.

Julie was niet blij met de kerstnominaties

Via Twitter maakte Chen duidelijk dat ze niet tevreden was met de twee genomineerden;

Ze zou nog een stap verder gaan en grappen maken met Kerstmis omdat ze sympathie probeerden te krijgen van Kevin en Dani, die niet echt leken alsof ze erbij betrokken wilden raken;

Julie zou haar standpunt bevorderen, door de kant van Bayleigh en Da'Vonne te kiezen voor hun reacties omdat ze in de buurt waren, zei Chen dat het alleen maar normaal is om gefrustreerd te zijn omdat ze opgemaakt worden - persoonlijk of niet persoonlijk.

Uiteindelijk verklaarde Chen dat te eerlijk zijn ervoor zorgde dat Bayleigh uit het spel verdween;

“Ze was bijna te eerlijk. Eerlijk tot een fout. Daarmee bedoel ik dat ze ZO veel vertrouwen had in Kerstmis - omdat ze haar persoonlijk leuk vond / leuk vond - dat ze Kerstmis te veel vertelde. Bayleigh kostte zichzelf de wedstrijd door iemand die op het punt stond de macht te winnen cruciale informatie te vertellen die uiteindelijk [Bayleighs] spel schade toebracht.'

Het zal interessant zijn om te zien hoe het seizoen verloopt, met Da'Vonne die het spel solo speelt.

Bronnen – EW & Twitter

Aanbevolen: