Dancing With The Stars' 29: Wat is er nieuw dit jaar?

Inhoudsopgave:

Dancing With The Stars' 29: Wat is er nieuw dit jaar?
Dancing With The Stars' 29: Wat is er nieuw dit jaar?
Anonim

Met casting die al tot controverse heeft geleid en veel veranderingen in de eerbiedwaardige show, zal Dancing With The Stars het herfstseizoen 2020 op 14 september lanceren.

In voorgaande jaren hebben veel sterberoemdheden de kijkers verrast met hun danskunsten, terwijl anderen onverwachts zijn gestopt. Dat maakt deel uit van de aantrekkingskracht van de show: oogverblindende professionele dansers, met niet-danssterren die de rest van ons vervangen.

DWTS-dansende pro-Derek Hough leek de vrije tijd niet erg te vinden, maar de meeste fans wachten reikhalzend op het begin van het volgende seizoen na zo lang wachten.

Wat is er deze keer nieuw?

Afbeelding
Afbeelding

Casting Bombshell – Carole Baskin van Tiger King

Voormalig NBA-ster Charles Oakley, rapper Nelly van Hot in Herre fame, en Chrishell Stause van Selling Sunset zullen onder andere deelnemen aan DWTS 29. Maar toen de cast-aankondiging werd gedaan op Good Morning America, was het slechts één naam die meteen de krantenkoppen haalde: Carole Baskin, de vrouw die nu eigenaar is van de dierentuin van Tiger King.

Sociale media waren meteen furieus over de casting vanwege aanhoudende geruchten dat Baskin betrokken was bij de verdwijning en vermoedelijke dood van haar voormalige echtgenoot. Het is een van de belangrijkste verhaallijnen waar reality-tv-fans enthousiast van werden toen Tiger King op Netflix werd uitgebracht.

Volgens TMZ heeft Carole zich voorbereid op haar tijd in de show door YouTube-video's te bekijken en zich aan te melden voor een virtuele trainingsapp.

AJ McLean van Backstreet Boys-faam zal dit seizoen de dansers vergezellen, samen met actrice Anne Heche en Kaitlyn Bristowe (The Bachelor). Dit seizoen verschijnen ook Monica Aldama (Netflix's Cheer), actrice Skai Jackson, Justina Machado (One Day at a Time), Jeannie Mai (The Real), Nev Schulman (Catfish), Olympisch kunstschaatsster Johnny Weir en Super Bowl-kampioen Vernon Davis.

Nieuwe en terugkerende gezichten voor en achter de camera

Een van de grootste veranderingen, zowel voor als achter de camera, is dat Tyra Banks, voormalig presentator van America's Next Top Model, de rol van presentator en uitvoerend producent overneemt. Ze vervangt de oude gastheer Tom Bergeron.

Volgens een verklaring geciteerd door Newsbreak, netwerk ABC was op zoek naar een "creatieve opfrissing", en vond het in het glamoureuze voormalige topmodel.

Afbeelding
Afbeelding

Voormalig co-presentator Erin Andrews verliet ook de show in de reeks veranderingen die Tyra Banks aan het roer brachten. Ze wordt geciteerd in Mensen die zegt dat haar vertrek uit de show "een verrassing was".

De lijst van professionele dansers dit seizoen bevat zowel terugkerende favorieten als nieuwe gezichten, en omvat Brandon Armstrong, Alan Bersten, Sharna Burgess, Cheryl Burke, Artem Chigvintsev, Val Chmerkovskiy, Sasha Farber, Jenna Johnson, Daniella Karagach, Keo Motsepe, Peta Murgatroyd, Pasha Pashkov, Gleb Savchenko, Emma Slater en Britt Stewart.

Britt Stewart vertegenwoordigt een primeur voor DWTS – de eerste zwarte vrouwelijke dansprof van de reality-tv-show.

Drie echtparen – die het tegen elkaar opnemen – staan op de lijst: Valentin Chmerkovskiy en Jenna Johnson, Emma Slater en Sasha Farber, en Pasha Pashkov en Daniella Karagach.

Wat de jury betreft, sprak Tyra Banks onlangs met ETOnline.

"Carrie Ann [Inaba] is zeker terug, en Bruno [Tonioli], met wie ik niet kan wachten om mee te viben omdat hij net zo gek is als ik", vertelde Banks aan Entertainment Tonight. “Op dit moment proberen we erachter te komen hoe we Len Goodman kunnen integreren omdat hij in Engeland is, en er zijn al deze reisbeperkingen vanwege COVID-19. Dus daar proberen we achter te komen.”

Voormalig danspro-Derek Hough keert terug in een rol die nog moet worden uitgelegd. Sommige fans hopen dat hij aan de kant van de rechter zal zitten. Banks was terughoudend over zijn rol in het ET-interview. "Daar ben ik erg enthousiast over omdat ik Derek ken en hij is leuk", zei ze. "Maar je zult gewoon moeten afwachten hoe hij terugkomt."

Nieuwe voorzorgsmaatregelen voor het nieuwe normaal

Dansen en social distancing lijken niet zo goed samen te gaan. Volgens voormalig DWTS-dansprof Lindsay Arnold, die sprak met het tijdschrift Good Housekeeping, hebben de producenten van de show een hele reeks aanpassingen gedaan om de sterren en dansers veilig te houden.

Om te beginnen wordt de show waarschijnlijk uitgezonden zonder live publiek, hoewel dat later kan worden geëvalueerd, afhankelijk van of de omstandigheden veranderen. Backstage is er geen chillen meer met mede-deelnemers of dansprofs. Deelnemers worden zoveel mogelijk uit elkaar gehouden.

Misschien het meest ontwrichtende, hebben de producenten van de show de drie getrouwde stellen die zullen dansen en als pro's tegen elkaar zullen strijden, gevraagd om in quarantaine te gaan en in een bubbel gescheiden van hun echtgenoten te blijven. Het vermijdt het risico van kruisbesmetting.

Dancing With The Stars 29 wordt vanaf 14 september uitgezonden op ABC.

Aanbevolen: