Netflix's The Grey Man kreeg slechte recensies, maar krijgt nog steeds een vervolg, hier is hoe

Inhoudsopgave:

Netflix's The Grey Man kreeg slechte recensies, maar krijgt nog steeds een vervolg, hier is hoe
Netflix's The Grey Man kreeg slechte recensies, maar krijgt nog steeds een vervolg, hier is hoe
Anonim

Netflix heeft een lange geschiedenis van geweldige originele projecten, en dit omvat uitstekend werk met langlopende tv-shows, evenals gigantische films. Het streamingplatform blijft hun spel verbeteren met elke nieuwe release, en dat hebben ze opnieuw gedaan met The Grey Man.

De foto van $ 200 miljoen heeft een waanzinnig getalenteerde cast, geweldige regisseurs en is gebaseerd op een populaire roman. Dat klinkt goed, maar de kritische ontvangst van de films is matig. Toch gaat Netflix door met een vervolg.

Laten we eens kijken hoe deze film een vervolg verdiende, ondanks een kritisch pak slaag.

'The Grey Man' is een recente Netflix-release

Onlangs bracht Netflix eindelijk The Grey Man uit, een van hun films waar het meest naar werd uitgekeken van het jaar. Het project, met in de hoofdrollen Ryan Gosling en Chris Evans, werd geregisseerd door de Russos en had heel veel potentieel.

De actiethriller werd een tijdje geleden aangekondigd en mensen waren meteen enthousiast. Er was tenslotte een schat aan talent aan boord, en de Russo's zijn niet het type filmmakers om zomaar een gewoon project aan te pakken.

In een interview spraken ze over de roman waarop het boek was gebaseerd, en hoe ze fans van het verhaal waren.

"We hielden van het boek. Het was echt een voortstuwende lezing, erg spannend, zeer vermakelijk, geaard. Je kon zien dat er veel onderzoek was gedaan. We hielden van het detailniveau dat Mark Greaney in zijn fictieve vertolking bracht van de CIA. Het voelde heel modern en verbonden met wat er vandaag de dag in de wereld gaande is. En, weet je, Bourne is 20 jaar oud. En nu is Bond, denk ik, 70 jaar oud op dit punt. Dus het voelde alsof dit mogelijk een personage zou kunnen worden dat echt aansluit bij het huidige publiek en echt weerspiegelt wat er vandaag in de kamer gebeurt., "zei Joe Russo.

De film had misschien potentieel, maar tot nu toe waren critici er onaardig tegen.

Critici vonden het niet leuk

Op Rotten Tomatoes, The Grey Man zit niet goed met critici. Op het moment van schrijven heeft de film slechts 48%, wat niet is waar Netflix op hoopte toen ze in het project investeerden.

Ruth Maramis van FlixChatter was geen film van het project.

"Er gaat niets boven de adrenalinestoot van een spannende actiethriller, maar als ik naar The Grey Man kijk, herinner ik me andere films die me dat gevoel gaven, want dat is hier niet te vinden", schreef Maramis.

DarkSkyLady had ook problemen met de film.

"De misplaatste, zwakke dialoog van de film, gecombineerd met te veel jump-cuts voor actiescènes, zorgen ervoor dat The Grey Man aanvoelt als een generieke kruising tussen het Marvel-universum en John Wick. Dat wil niet zeggen dat de film verschrikkelijk is, maar het is niet goed, " schreven ze.

Critici hadden er misschien een hekel aan, maar het publiek vond het geweldig. De film heeft een publieksscore van 91%, wat fantastisch is.

Ondanks de zwakke kritische ontvangst, heeft Netflix al aangekondigd dat ze grote plannen hebben voor een vervolg en meer.

Er komt een vervolg op

Volgens IGN "heeft Netflix aangekondigd dat een vervolg Gosling zal zien terugkeren naast regisseurs Joe en Anthony Russo. Stephen McFeely (co-schrijver van The Grey Man en Avengers: Endgame) zal het scenario voor zijn rekening nemen."

Er komt niet alleen een vervolg aan, maar er zijn ook plannen voor een enorm filmisch universum.

"Naast dat vervolg krijgen we een spin-off die "een ander element van het universum van The Grey Man zal verkennen" - hoewel die details voorlopig geheim worden gehouden. Wat we wel weten, is dat de spin -off zal worden geschreven door Paul Wernick en Rhett Reese, vooral bekend van hun werk aan Deadpool en Zombieland, "vervolgde de site.

Na zo'n matige kritische ontvangst, moet je je afvragen hoe Netflix in hemelsnaam doorgaat met een heel filmisch universum.

Nou, meer dan 80 miljoen uur streaming heeft zeker geholpen.

"Om dat getal van 88,55 miljoen in de juiste context te plaatsen: de tweede en derde meest gestreamde titels van de week waren "The Sea Beast" en "Persuasion", die respectievelijk 34,14 miljoen en 29,04 miljoen uur opleverden. kijktijd verdiend door "The Grey Man" is zeker goed nieuws gezien de investering van $ 200 miljoen van Netflix … ", meldt Looper.

Uiteindelijk telt het aantal kijkers. Het is duidelijk dat Netflix, die honderden miljoenen in de film heeft gestopt, blij was met de gigantische streaming-aantallen die de film al heeft uitgebracht.

Het zal enige tijd duren voordat we dit filmische universum op Netflix zien verschijnen, en fans zouden graag een betere kritische ontvangst zien om samen te gaan met die hoge kijkcijfers met toekomstige releases.

Aanbevolen: