Halle Berry's regiedebuut 'Bruised' gaat vandaag in première op TIFF

Halle Berry's regiedebuut 'Bruised' gaat vandaag in première op TIFF
Halle Berry's regiedebuut 'Bruised' gaat vandaag in première op TIFF
Anonim

Halle Berry heeft zin in de première van haar aankomende film Bruised. Berry is niet alleen terug in een andere fysieke rol voor deze film, maar maakt ook haar regiedebuut.

Bruised gaat vandaag in première op het Toronto International Film Festival. Berry sloot ook een deal van $20 miljoen dollar met Netflix. De streamingdienst zal waarschijnlijk ergens volgend jaar Bruised uitzenden.

Berry kondigde het nieuws aan op haar Instagram- en Twitter-accounts en ontving als reactie felicitaties van andere beroemdheden. Die antwoorden omvatten ook de wensen van de veelgeprezen regisseur Ava DeVernay - een indrukwekkend knikje.

In een interview met Variety zei Berry dat ze de omvang van deze kans begreep en de vooruitgang die vrouwelijke regisseurs in Hollywood zien.

"Ik heb absoluut het gevoel dat er een keerpunt is. Ik ben meer aangemoedigd dat we als vrouwen zelfverzekerd genoeg zijn om verhalen te vertellen. En er is een plek voor ons om onze verhalen te vertellen. Al zo lang, onze ervaringen zijn verhalend verteld door de vermomming van mannen, "zei Berry.

Halle Berry
Halle Berry

Berry verwierf grote bekendheid met Spike Lee's film Jungle Fever uit 1991, maar sinds haar Oscar-winnende optreden in Monster's Ball, staat Berry's carrière meer bekend om haar flops en drama buiten het scherm.

De nieuwe regisseur zei dat de belangrijkste reden waarom haar carrière niet van de grond kwam na haar Oscar-overwinning, was dat "er geen plaats was voor iemand zoals ik." Ze zei: "Het werd eigenlijk een beetje moeilijker. Ze noemen het de Oscar-vloek."

Berry voegde eraan toe dat ze weigerde toe te geven aan de afwijzing, en ze bleef scripts volgen die niet voor haar waren geschreven, waaronder Bruised. Ze zei dat ze een sterke band voelde met haar karakter, Jackie Justice, omdat ook zij iemand was die zichzelf opnieuw moest bewijzen.

Berry kreeg ook te maken met fysieke problemen tijdens het regisseren en acteren in Bruised. Ze zei dat ze last had van twee gebroken ribben tijdens het fotograferen, en dat de productie bijna stilviel. Ze zei ook dat ze niet wilde stoppen omdat ze veel tijd had gestoken in de voorbereiding en repetities, wat laat zien hoe toegewijd ze was aan de rol.

Bruised wordt vandaag virtueel vertoond op het Toronto International Film Festival om 18.00 uur Eastern Time.

Aanbevolen: