Is de cast van 'Teen Wolf' vervloekt?

Inhoudsopgave:

Is de cast van 'Teen Wolf' vervloekt?
Is de cast van 'Teen Wolf' vervloekt?
Anonim

Teen Wolf was een populaire bovennatuurlijke televisieserie op MTV en kreeg zes huiveringwekkende enge seizoenen. Sinds de serie eindigde in 2016, zijn veel van de castleden van de populaire serie doorgegaan met het doen van andere succesvolle projecten, of het nu in films, andere televisieprogramma's of in muziek is.

Holland Roden, die de no-nonsense Lydia Martin speelde, heeft veel gedaan sinds Teen Wolf is afgelopen, waaronder de hoofdrol in de film No Escape uit 2015, waarvan deze zomer het vervolg wordt uitgebracht. Charlie Carver, die de Alpha Ethan in Teen Wolf speelde, besloot kort na het einde van de serie dapper uit de kast te komen als homo en werd overspoeld met veel liefde en steun van fans. Andere acteurs zijn betrokken geraakt bij een aantal ongelukkige schandalen sinds het einde van de geliefde serie Teen Wolf.

Dylan O'Brien raakte zwaargewond tijdens het filmen van een film

Sinds het spelen van zijn baanbrekende rol Stiles Stilinski in Teen Wolf, speelde Dylan O'Brien de hoofdpersoon van Thomas in The Maze Runner-trilogie. Dylan had goede herinneringen aan het filmen van de eerste twee films van de trilogie: The Maze Runners en The Maze Runners: The Scorch Trials. Maar als hij terugkijkt tijdens het filmen van de derde film van de trilogie, The Maze Runners: The Death Cure, herinnert Dylan zich een ernstig ongeluk dat hem heeft getroffen.

Tijdens het filmen van een stuntscène voor The Maze Runner: The Death Cure ging een stunt helaas mis, waardoor Dylan O'Brien ernstig gewond raakte. Wat er gebeurde was dat Dylan een actieset aan het filmen was en per ongeluk werd geraakt door een stuntauto. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht met hersentrauma, een hersenschudding en een gezichtsfractuur (het grootste deel van de rechterkant van zijn gezicht was gebroken). Dylan voelde zich verantwoordelijk en schuldig omdat hij ervoor zorgde dat de productie bijna een jaar uitstelde van het filmen, wat zijn mentale gemoedstoestand alleen maar verbrijzelde. De productie was in ieder geval leuk genoeg om te wachten tot Dylan O'Brien fysiek beter was van zijn ongeluk om het filmen van The Maze Runner: The Death Cure af te ronden, in plaats van hem te vervangen door een andere acteur. Na het filmen van The Maze Runner-films, nam Dylan O'Brien wat tijd weg van de schijnwerpers om zich op zichzelf en zijn gezondheid te concentreren. Hij had het gevoel dat hij niet meer in staat was om in sociale situaties te zijn zoals hij dat vroeger wel kon. Hij had ook het gevoel dat hij de druk van het verantwoordelijk zijn om elke dag naar zijn werk te gaan niet aankon.

Dylan vond zijn weg terug naar de schijnwerpers in 2020 toen hij ging schitteren in zijn nieuwe film Love and Monsters. Terwijl hij een speciale verschijning maakte op Variety's The Big-Ticket-podcast om zijn nieuwe film te promoten, onthulde Dylan dat hij graag een Teen Wolf-reünie van welke aard dan ook zou willen hebben, alleen maar om die herinneringen helemaal opnieuw te beleven. Dylan speelde onlangs ook samen met Sadie Sink in Taylor Swift's All Too Well: A Short Film, dat het langste nummer 1 ooit is geworden. Het ongeluk van Dylan O'Brien heeft hem misschien zwaargewond achtergelaten, maar het heeft hem er zeker niet van weerhouden te doen wat hij graag doet.

Uitgelekte foto's van Tyler Posey en Cody Christian

Tyler Posey speelde de iconische rol van hoofdpersoon Scott McCail en Cody Christian speelde Theo Raeken. Ze hebben allebei in het verleden een aantal zeer vergelijkbare ervaringen meegemaakt toen privéfoto's van zichzelf werden uitgelekt zonder toestemming, waardoor fans meer van hen zagen dan ze ooit echt wilden.

Twittergebruik was geschokt toen ze erachter kwamen dat Tyler Posey trending was, maar niet om redenen waarop ze hadden gehoopt. Tylers privé-naaktfoto's van zijn account op de OnlyFans-app waarvoor hij zich heeft aangemeld, zijn uitgelekt, zonder zijn toestemming. Tyler besloot zich aan te melden voor de OnlyFans-app omdat hij genoot van de vrijheid die het hem gaf, en hij waardeerde het extra geld dat hij zou krijgen. Tyler schaamde zich zowel als doodsbang toen zijn expliciete foto's uit het verleden hem achtervolgden. Het was nooit zijn bedoeling dat de foto's zouden worden uitgelekt en hij vond het verschrikkelijk dat zijn fans dat deel van hem moesten zien.

Met een vergelijkbare ervaring als Tyler Posey liet Cody Christian ook privéfoto's van zichzelf uitlekken zodat zijn fans ze konden zien. Cody nam wat tijd weg van zijn sociale-mediaplatforms toen zijn naaktfoto's werden uitgelekt, om het nieuws te laten verdwijnen voordat hij zich zou uitspreken over wat er was gebeurd. Toen Cody terugging naar sociale media om de gelekte foto's te bespreken, bedankte hij ook zijn fans voor de liefde en steun die ze hem via zijn dm's stuurden. Cody weigerde echter toe te laten dat zijn uitgelekte naaktfoto's van zichzelf hem ervan weerhielden te doen wat hij graag doet.

Cody Christian heeft in een interview op Comic-Con in 2015 gezegd dat hij het heerlijk vindt om de rol van Theo te spelen en de kans te krijgen om acteur te worden en de fanbase te hebben die hij nu heeft. Die liefde is alleen maar gegroeid sinds Cody nu de hoofdrol speelt in de populaire televisieserie op Netflix All American. All American streamt sinds 2018 op Netflix en heeft vier seizoenen uitgezonden en Cody speelt de rol van Asher Adams (een van de hoofdpersonages van de show). Cody heeft ook aan zijn muziekcarrière gewerkt door zijn rapnummers op zijn YouTube-kanaal te uploaden wanneer hij de kans krijgt.

Ondanks het afscheid van Teen Wolf en het zien van de avonturen die Scott en zijn roedel zouden doorstaan, zien we ze tenminste nog steeds op verschillende manieren op onze schermen. Sommige castleden van Teen Wolf hebben misschien de absoluut slechtste carrières gehad en zijn vervloekt. Andere castleden hebben het heel goed gedaan met hun carrière en voelden niet de vloek waarmee sommige van hun voormalige Teen Wolf-medesterren te maken kregen.

Aanbevolen: