Zo ziet 'The Shining'-acteur Danny Lloyd er nu uit

Zo ziet 'The Shining'-acteur Danny Lloyd er nu uit
Zo ziet 'The Shining'-acteur Danny Lloyd er nu uit
Anonim

In 1980 was Danny Lloyd vijf jaar oud en dacht hij dat hij acteerde in een film over een gezin dat in een hotel woonde. Maar in feite speelde hij samen met Jack Nicholson in een inmiddels iconische film.

De jongeling had een geweldige tijd op de set, vertelde hij later aan een journalist, terwijl hij boterhammen met pindakaas en jam at met die enge tweeling tussen de opnames door. Het was allemaal niet eng, legde Lloyd uit, en iedereen op de set (inclusief regisseur Stanley Kubrick) deed er alles aan om de ervaring voor de jonge acteurs en actrices geen littekens te geven.

Voor Danny waren de herinneringen aan het filmen, die veel langer duurden dan de oorspronkelijk geplande 17 weken, als een familie-uitstapje compleet met paaseieren zoeken en vakantiebijeenkomsten. Hij en zijn ouders (en grote broer) verhuisden naar Londen om te filmen, en het was de meest opwindende gebeurtenis in zijn jonge leven.

De schattige 'The Shining'-ster leek na het filmen echter volledig te verdwijnen. Net als andere kindersterren verdween hij van de radar en verliet hij de industrie op super jonge leeftijd. Zoals The Guardian meldde, achtervolgden fans Stephen King over de toekomst van het personage van Danny Torrance. Hun pesterijen brachten hem er zelfs toe in 2013 een vervolg op 'The Shining' te schrijven.

Maar de echte Danny opsporen was moeilijker dan hem in een andere film te schrijven. Hoewel sterren als Shelley Duvall nog steeds herkenbaar zijn (en de afgelopen drie decennia filmcredits hebben gehad), zijn kindacteurs moeilijk vast te stellen.

Voorbeeld: Danny Lloyd had nog een rol als kind (een tv-drama waar blijkbaar niemand naar keek), en verdween toen van de radar van horrorfans. Maar in 2019 dook hij weer op als een man van 40 jaar die heel weinig op zijn jeugdige zelf lijkt.

Volwassen Dan Lloyd uit The Shining
Volwassen Dan Lloyd uit The Shining

Intrepid-reporters hebben Dan Lloyd opgespoord (hij gaat niet meer langs Danny) en zorgden ervoor dat hij in 2017 een interview gaf. Tot verbazing van de fans zijn er nauwelijks geruchten over de inmiddels volwassen Dan waar.

De vader van vier is tegenwoordig een leraar en leidt een rustig leven. Hij geeft biologie aan community college studenten, die hem vaak een beetje plagen als ze erachter komen over zijn acteergeschiedenis. Het is echter vooral het oude kapsel van 'The Shining' dat zijn tienerkinderen amuseert.

Dan Lloyd van The Shining houdt een plakkaat omhoog uit The Overlook
Dan Lloyd van The Shining houdt een plakkaat omhoog uit The Overlook

En Dan koestert geen enkele kwade wil jegens iemand met wie hij heeft gewerkt, zelfs als ze hem nooit die iconische driewieler hebben gestuurd zoals beloofd nadat de film was ingepakt. Het werken met kinderen was tenslotte niet wat het filmen van 'The Shining' moeilijk maakte voor Stanley Kubrick.

Maar in 2019 verscheen Danny wel weer op het grote scherm. In zijn eerste filmproject in meer dan 38 jaar had Dan Lloyd een cameo in het vervolg op 'The Shining'. Producenten hebben Dan Lloyd gevonden en gepland voor 'Spectator' door naar hem te zoeken op Twitter, meldde Variety. En horrorfans waren absoluut opgetogen.

Aanbevolen: