Jensen Ackles plaagt 'Supernatural' Revival en de show is nog niet eens voorbij

Inhoudsopgave:

Jensen Ackles plaagt 'Supernatural' Revival en de show is nog niet eens voorbij
Jensen Ackles plaagt 'Supernatural' Revival en de show is nog niet eens voorbij
Anonim

Afscheid nemen van The CW's Supernatural is misschien toch niet zo bitterzoet. De serie zou eindigen met de laatste zeven afleveringen van seizoen 15 die op 8 oktober 2020 worden uitgezonden, maar het is eigenlijk niet het einde.

Jensen Ackles, een van de hoofdrolspelers van de serie, was onlangs in de Inside Of You-podcast van collega-acteur Michael Rosenbaum, waar hij sprak over een mogelijke revival voor de CW-show. Ackles had niets concreets te bieden, wat enigszins teleurstellend is, maar hij gaf fans een flinke plaag door te zeggen dat hij bereid zou zijn over vijf of zes jaar terug te komen voor een korte-orderserie. Ackles beperkte het aantal tot zes afleveringen en suggereerde dat een streamingdienst in de toekomst het tijdelijke huis van Supernatural zou kunnen worden, wat een glimp van hoop voor ons allemaal zou bieden.

Hoewel Ackles niet spreekt voor The CW of zijn co-ster Jared Padalecki, is zijn bereidheid om zijn rol als Dean Winchester opnieuw te spelen een integraal onderdeel van het nieuw leven inblazen van de show. Alles wat Ackles niet in de titulaire rol omvat, zou ver verwijderd zijn van wat Supernatural is. We hebben gezien hoe flauw het spin-offgebouw was, dus het is redelijk om te zeggen dat Ackles en Padalecki de reden zijn waarom fans afstemmen op de vlaggenschipshow. Niet iedereen zal het erover eens zijn dat de tegenspeler van Ackles even belangrijk is, maar hij zou toch in heroplevingsgesprekken moeten zijn.

Overleven Sam en Dean Winchester seizoen 15?

Afbeelding
Afbeelding

Wat intrigerend is aan de opmerkingen van Ackles, is dat ze impliceren dat Dean en Sam levend uit de seriefinale komen. De vraag spookt al sinds het begin van seizoen 15 door de hoofden van de fans, waarbij sommigen theoretiseren dat het duo door Chuck aan hun eind zal komen, terwijl anderen denken dat Jack (Alexander Calvert) God zal doden. Beide scenario's zijn aannemelijk, hoewel het laatste de gebroeders Winchester in staat stelt hun jachtavonturen voort te zetten. Tegelijkertijd maakt het in leven houden van de personages het gemakkelijker om de karakters verderop te doen herleven.

Ervan uitgaande dat ze het komende gevecht met de almachtige overleven, zullen Sam en Dean waarschijnlijk weer op demonen jagen en rusteloze geesten bevrijden zodra alles is gezegd en gedaan. Geen van de gebroeders Winchester leek te passen in de traditionele levensstijl in de buitenwijken, wat het moeilijk maakt om je voor te stellen dat een van hen weer gaat settelen.

Er is ook de kwestie dat de etherische wezens van Bovennatuurlijk niet worden gecontroleerd. Chuck (Rob Benedict) is een geladen pistool dat niet te vertrouwen is, Amara (Emily Swallow) zou de vacature kunnen zien als een kans om haar macht te consolideren, en dat zijn slechts enkele van de wezens die niet te vertrouwen zijn om te regeren zich. Daarom moeten Sam en Dean betrokken blijven.

Naar alle waarschijnlijkheid zullen Jack, Castiel (Misha Collins) en de overige engelen terugkeren naar de hemel na hun gevecht met God. Ze zullen dan verantwoordelijk zijn om de zaken tot een goed einde te brengen, maar net als hun voorgangers hebben ze hulp nodig om ervoor te zorgen dat schurken niet opnieuw proberen de status-quo te verstoren. De Angels kunnen elkaar niet vertrouwen op basis van eerdere gevallen van machtsstrijd, dus de gebroeders Winchester zullen op de hoogte moeten blijven van de gebeurtenissen in de hemel. Anders zouden ze verwikkeld kunnen raken in een nieuwe machtsstrijd tussen engelen, of zelfs met een ander hemels wezen dat de hemelse troon wil claimen.

Voor de Winchesters is het einde, zoals Ackles suggereert, niet noodzakelijk het 'lange afscheid'. Er is nog veel te doen voor Sam en Dean, en nu Ackles optimistisch is over de toekomst, is het een goed teken dat zijn karakter de '67 Impala in een mum van tijd over een mistige snelweg zal rijden.

Aanbevolen: