Waarom Josh Brolin geïrriteerd was op de set van 'Sicario

Inhoudsopgave:

Waarom Josh Brolin geïrriteerd was op de set van 'Sicario
Waarom Josh Brolin geïrriteerd was op de set van 'Sicario
Anonim

Elke filmfan kijkt ernaar uit om Timothee Chalamet op het scherm te zien verschijnen in Denis Villeneuve's aankomende versie van Dune. Terwijl we reikhalzend uitkijken naar deze sci-fi-klik, moeten we wat tijd doorbrengen met enkele van Denis' eerdere films zoals Incendies, Arrival, Enemy en, natuurlijk, Sicario.

Voor degenen die het zich niet herinneren, Sicario is een wilde rit. Het gaat over corruptie, de prijs van wraak en de gecompliceerde aard van de grensdrugoorlog… De beelden zijn vol, de film is violet, de score is zenuwslopend en het is volkomen plechtig. Kortom, het is geen lichte film. En toch was er een sfeer die acteur Josh Brolin voelde die niet zo serieus was … Volgens een interview met HitFix was dit gevoel zelfs iets dat hem irriteerde.

Er zijn veel dingen over Josh Brolin die fans zouden verbazen, maar het feit dat hij een echt serieuze kerel is, hoort daar zeker niet bij. Serieus, de reden waarom Deadpool 2 zo goed werkte, is dat de natuurlijke plechtigheid van Josh Brolin gemakkelijk het gevoel voor humor en roekeloze overgave van Ryan Reynolds uitspeelde.

Dus we begrijpen dat Josh een keiharde kerel is, maar waarom was het zo'n pijn om aan Sicario te werken voor hem?

Josh Brolin in Sicario met Emily Blunt
Josh Brolin in Sicario met Emily Blunt

Josh was geïrriteerd door de levendigheid van zijn karakter

In het interview van Josh Brolin in 2015 met HitFix beweerde de interviewer dat zijn favoriete onderdeel van de film was hoe arrogant het personage van Josh Brolin was. Het publiek leek het met hem eens te zijn, aangezien het personage van Josh Brolin (Matt Graver) dit gevoel van lichtzinnigheid gebruikte om uiteindelijk het personage van Emily Blunt (Kate Macer) en tegelijkertijd het publiek te manipuleren. Dit ontspannen gevoel van zijn stond in schril contrast met hoe intens alles en iedereen was.

Josh-Brolin-en-Graver-in-Sicario
Josh-Brolin-en-Graver-in-Sicario

"Hij is de leider. Hij moet de manipulator zijn," legde Josh de interviewer uit. "Hij moet aanlokkelijk zijn. Hij moet charmant zijn. En ik weet dat hij een beetje arrogant is, maar voor mij is er iets heel aantrekkelijks aan hem."

Josh beschreef verder hoe gefocust Matt Graver was op het doel dat hij wilde bereiken. Hoe hij erop gericht was Kate te manipuleren om te doen wat zij deed, zodat zijn groep kon doen wat ze wilden doen.

Maar de keuzes die in het script over het personage werden gemaakt, irriteerden Josh op een heel andere manier terwijl hij Sicario aan het filmen was in Albuquerque, New Mexico.

"Dat hele gevoel van, mensen zeiden, 'je zag eruit alsof je plezier had in de film'. En ik had zoiets van 'ik was geïrriteerd in Albuquerque' en ik denk dat het kwam door die lichtzinnigheid, " Josh legde het uit.

Meestal speelt Josh zeer serieuze rollen, maar hij beleeft uiteindelijk veel plezier op de set. Op de set van Sicario gebeurde het tegenovergestelde. Hij had plezier als het personage, maar tussen de opnames door was hij niet zo blij.

"Er zat zoveel lichtzinnigheid op, dat ik me vanaf de set irriteerde. Ik was geïrriteerd door Albuquerque. Ik was geïrriteerd door ik weet niet wat. Dan zou ik naar de set en de lichtzinnigheid gaan was daar. En ik heb zoiets van 'waar kan ik een moment vinden om van het leven te houden?' En het was als zwaar tillen. Het voelde als zwaar tillen."

Als dit de ervaring van Josh Brolin op de set van Sicario was, vragen we ons af wat hij ervan vond om aan Deadpool 2 te werken, een beslist meer ontspannen film. Misschien vond hij een manier om beter te acclimatiseren aan de energie van die set dan op Sicario. Hoe dan ook, Josh heeft het in beide rollen absoluut genageld.

Sicario radi CIA Josh Brolin
Sicario radi CIA Josh Brolin

Hoewel hij geïrriteerd was door de ervaring, wist Josh toch dat hij een geweldige film aan het maken was?

Hoewel Josh' ervaring op de set van Sicario een uitdaging voor hem was, besefte hij dat hij een heel speciale film maakte met een geweldige regisseur.

Hij zei ook dat hij niet helemaal kon begrijpen waarom hij vond dat Denis' film zo spectaculair zou worden. Maar op de set voelde hij het…

"Ik denk dat hij een sfeer creëerde waarin het totaal collectief en communicatief was, maar je ook geen gevoel van voldoening gaf. Wat volgens mij in de film zit. Als je naar de film kijkt, ben je gewoon een beetje ongemakkelijk. Je wordt erin getrokken. Maar iets waarvan je weet dat het niet klopt. Weet je? En zo voelde het om de film te maken, "beschreef Josh. "Dus toen we de film keken, dacht ik: 'WOW! Ik had geen idee!'…"

Het is duidelijk dat Josh erg trots is op het werk dat hij deed voor Sicario, wat waarschijnlijk de reden is waarom hij terugkeerde naar de rol voor het vervolg, Sicario: Day Of The Soldado. Misschien krijgen we zelfs een derde Sicario-film te zien?

Aanbevolen: