Welke 'Pretty Little Liars'-ster heeft de hoogste nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Welke 'Pretty Little Liars'-ster heeft de hoogste nettowaarde?
Welke 'Pretty Little Liars'-ster heeft de hoogste nettowaarde?
Anonim

Als Pretty Little Liars terugkomt voor een reboot, die onlangs werd aangekondigd, vragen fans zich af of de OG-castleden erin zullen zitten. Het tv-drama, dat zeven seizoenen liep, fascineerde kijkers met het mysterieuze verhaal van een tienermeisje genaamd Alison DiLaurentis die plotseling weg was uit haar stad, Rosewood.

Ali's beste vrienden Emily Fields (Shay Mitchell), Hanna Marin (Ashley Benson), Spencer Hastings (Troian Bellisario) en Aria Montgomery (Lucy Hale) haatten het om achtergelaten te worden, en ze werden ook gestalkt door een figuur genaamd "A", dus ze waren bezig het mysterie op te lossen.

Zelfs Demi Lovato houdt van PLL en de show heeft veel trouwe fans. Het is interessant om de nettowaarde van de grote spelers te vergelijken en te zien wie het meeste geld heeft.

Troian Bellisario's nettowaarde van $ 10 miljoen

Sommige van de PLL-acteurs hebben veel geld uitgegeven aan dingen, en dus is het logisch dat ze allemaal veel geld op de bank hebben.

Volgens Celebrity Net Worth hebben veel van de sterren van Pretty Little Liars het heel goed gedaan voor zichzelf. Lucy Hale, Shay Mitchell en Ashley Benson hebben een nettowaarde van $ 6 miljoen. Sasha Pieterse heeft een iets lagere nettowaarde van $ 2 miljoen, en Ian Harding heeft een beetje meer, aangezien zijn nettowaarde $ 4 miljoen zou zijn.

troian bellisario als spencer haast zich met mooie kleine leugenaars
troian bellisario als spencer haast zich met mooie kleine leugenaars

Met een nettowaarde van $ 10 miljoen is Troian Bellisario het belangrijkste castlid van Pretty Little Liars met het meeste geld.

Celebrity Net Worth merkt op dat ze begon met acteren toen ze nog maar een peuter was en in een film zat genaamd Last Rites die in 1988 uitkwam.

'PLL' Salaris

Hoeveel kreeg de cast van PLL betaald voor de afleveringen waarin ze speelden?

Lucy Hale verdiende $ 42.000 voor elke aflevering, volgens Cheat Sheet. Het lijkt redelijk om aan te nemen dat Bellisario hetzelfde salaris zou verdienen en dat alle meisjes hetzelfde zouden krijgen per aflevering, aangezien er vijf hoofdpersonen waren.

Het is veilig om te zeggen dat Bellisario zeven jaar lang het grootste deel van haar geld verdiende met in de hoofdrol op PLL.

Andere projecten en rollen

Mary-Kate en Ashley Olsen-fans zullen zich de film Billboard Dad uit 1998 zeker herinneren. Het blijkt dat Bellisario een rol had in die film en het personage Kristen speelde.

De actrice had in de loop der jaren veel filmrollen, met name de sciencefictionfilm Clara uit 2018. Ze verscheen in die film samen met haar man Patrick J. Adams.

Bellisario schreef, produceerde en acteerde ook in de film Feed, wat een passieproject voor haar lijkt te zijn. De film vertelt het verhaal van Olivia, die lijdt aan een eetstoornis na de dood van haar tweelingzus, Matt (gespeeld door Tom Felton).

Troian Bellisario In Feed-film
Troian Bellisario In Feed-film

In een interview in 2017 met Variety.com sprak Bellisario over de film en deelde ze dat ze er persoonlijk mee verbonden was omdat ze aan anorexia leed en daarvoor in het ziekenhuis lag. Ze begon op 23-jarige leeftijd aan het script te werken en werkte er vele jaren aan.

Bellisario legde uit: Tijdens de acht jaar waarin ik teruggleed naar een aantal ongezonde plaatsen en er vervolgens weer naar toe ging en met therapeuten sprak, was het geweldig om 'Feed' te hebben om naar terug te gaan en te denken: 'Dit is wat het voelde als toen het gebeurde, maar nu ben ik vijf jaar uit, nu ben ik zes jaar uit, nu ben ik acht jaar uit, en nu, hoe voel ik me hierover, als een artiest die hierover praat als een verhaal - en niet als mijn eigen verhaal?” Ik had het gevoel dat ik die afstand echt nodig had om het duidelijk te kunnen zien.”

Spencer spelen

Telkens wanneer Bellisario heeft gesproken over het spelen van de rol van Spencer Hastings, heeft ze niets dan goede dingen te zeggen over het personage dat haar roem en fortuin heeft gebracht.

Volgens Cheat Sheet zei ze dat de show zo leuk was vanwege de supergekke en verrassende verhaallijnen. Ze legde uit: "Het was allemaal krankzinnig. Ik denk dat het leuke van Pretty Little Liars is dat je kunt zeggen dat we in de eerste minuut over de haai waren gesprongen. Een van onze langetermijnregisseurs verwoordde het heel goed toen hij zei dat de verhaallijnen fantastisch zijn, maar de emoties zijn echt, dus er is geen plek waar je niet heen zou kunnen gaan."

De actrice zei in een interview met Teen Vogue dat ze verrast was dat ze haar dochter Aurora noemde, aangezien haar eerste initiaal natuurlijk begint met de letter 'A'. Dit herinnert fans aan de figuur die de leugenaars alle zeven seizoenen van Pretty Little Liars stalkte.

Ze grapte: "Oh mijn God, ik heb het mezelf aangedaan!" en vervolgde: "Ik kan hier niemand de schuld van geven, en het is zo grappig dat er totaal onbewust een motief in je leven opduikt."

PLL-fans zijn zeker geïnteresseerd om te horen dat van de hoofdcast het meisje achter Spencer Hastings degene is met het hoogste vermogen. Het is erg leuk om de cast te volgen en te zien wat ze tegenwoordig doen.

Aanbevolen: