Borat begint Twitter-vete met Ariana Grande

Borat begint Twitter-vete met Ariana Grande
Borat begint Twitter-vete met Ariana Grande
Anonim

Het vervolg op de provocerende mockumentary over de fictieve Kazachse journalist, Borat Subsequent Moviefilm, heeft sinds de release lovende kritieken ontvangen. Het is om verschillende redenen ook erg populair op Twitter.

Het fictieve personage heeft zijn eigen Twitter-account en is er behoorlijk actief op geweest. Zijn vele berichten bevatten details over zijn ervaring met een Amerikaanse babysitter, en een verklaring waarin hij de acties van Donald Trumps advocaat Rudy Giuliani verdedigt tijdens een interview in de film.

Hij begon ook een Twitter-vete met popster Ariana Grande. De fictieve journalist beschuldigde Grande van het stelen van een kartonnen uitgesneden poster van zichzelf.

Hij noemde de popster 'Little Woman's' en eiste de terugkeer van zijn cut-out en zei in ruil daarvoor dat hij zou dansen op Grande's nieuwe single 'Positions'.

De Twitter-post bevatte een video van Borat die danste op het lied van Grande in zijn beroemde 'mankini'. De dansmoves waren niets om enthousiast over te zijn, afgezien van een stomp op de billen. Het vergt echter enige vaardigheid om die bewegingen uit te voeren zonder de mankini te verschuiven.

Grande was aanwezig bij een speciale vroege preview van het vervolg met Katy Perry, Orlando Bloom en Josh Gad. Sacha Baron Cohen, die Borat speelt, plaatste een Instagram-foto van de beroemdheden op de A-lijst en poseerde zelf met de uitgesneden poster van Borat.

Billboard meldde dat Grande de foto op haar Instagram-verhaal deelde en Cohen en de film prees. Ze zei: "jij bent …. de meest dappere, hilarische en briljante, bedankt voor de dubbel geteste / covid veilige / drive-in-screening!"

Haar Instagram-verhaal onthulde ook dat ze de Borat-uitsnede daadwerkelijk heeft weggevaagd.

De film heeft dezelfde schokkende schanda altjes van schooljongens als zijn voorganger. Net als zijn voorganger is het een dappere satirische aanval die racisme, seksisme, onverdraagzaamheid, vrouwenhaat en complottheoretici blootlegt.

In een Trump-tijdperk waar politieke satire zijn grenzen zou hebben gevonden, heeft Cohens tweede Borat-aflevering misschien een manier gevonden om de relevantie ervan te doen herleven. Als je denkt dat de eerste film onhandig en cringy was, tilt dit vervolg het naar een ander niveau.

Borat volgende filmfilm: levering van wonderbaarlijke steekpenningen aan Amerikaans regime om voordeel te behalen Once Glorious Nation of Kazachstan wordt nu gestreamd op Amazon Prime.

Aanbevolen: