Behind-The-Scenes-foto's van 'And Just Like That' Explained

Inhoudsopgave:

Behind-The-Scenes-foto's van 'And Just Like That' Explained
Behind-The-Scenes-foto's van 'And Just Like That' Explained
Anonim

And Just Like That… Carrie Bradshaw en haar besties komen terug naar onze huiskamers! HBO Max's aanstaande revival van SATC zal meer dromerige mode, heerlijke kosmopolieten, romances en, nou ja, het 'S-woord' bevatten. Hoewel we ons niet kunnen afvragen waar de verhaallijn van de reboot over zal gaan en of Mr. Big nog steeds degene is, is het in deze tijd met sociale media veel gemakkelijker om hints te krijgen.

Ja, als je door de straten van NYC slentert, kun je een glimp opvangen van Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon of Chris Noth - ja, meneer Big - die de langverwachte revival filmt. En als klap op de vuurpijl hebben SJP, media en honderden fans foto's van achter de schermen gedeeld van de show die momenteel in productie is. Ze prikkelen ons eigenlijk! Dus, ben je klaar om aan een cosmo te nippen en de weetjes te bekijken waarmee Instagram ons heeft geplaagd?

7 Een warm welkom

En zomaar waren ze weer met vier! Nee dames en heren, raak niet te opgewonden, het is Samantha niet.

Voor de eerste keer sinds het filmen begon, nam Sarah Jessica Parker een foto van zichzelf op Instagram als onderdeel van een viertal, net als in de goede oude tijd. Wedden dat je je afvraagt wie het nieuwe gezicht aan de rechterkant is? Dat is actrice Nicole Ari Parker, die duidelijk de nieuwste toevoeging aan de crew is. Betekent dit dat zij de vervanger van Samantha is? We zijn wanhopig op zoek naar antwoorden! Hun hechte omhelzing doet ons echt denken dat Nicole Ari Parker deel uitmaakt van de zondagse brunchploeg.

6 Voor altijd samen?

Deze foto's martelen ons absoluut! Hoe lang moeten we wachten om hun deal te kennen?

De cast houdt fans op de hoogte via Insagram-verhalen en -berichten, maar ze plagen ook heel veel, vooral met hun nostalgische bijschriften. Noth deelde een foto van de "zullen ze het halen?" "zullen ze niet?" stel in bed tijdens het fotograferen met het bijschrift: "Net als vroeger!" Dat zou er duidelijk op wijzen dat ze weer de Carrie en Mr. Big zijn die we kennen, hoewel volgens Buzz Feed, Mr. en Mrs. Preston zogenaamd gescheiden zijn aan het begin van de langverwachte reboot.

5 Meneer en mevrouw Preston

SATC-fans opgelet, dit is een sappige!

We vragen ons af wat er aan de hand is in deze momentopname van het beruchte stel op het scherm. Aan het uiterlijk van deze foto te zien, terwijl ze allebei diep in elkaars ogen kijken met bewondering, we bijna geloven dat ze een echt stel zijn. Met de on-off aard van hun relatie, riep de foto van het duo dat aan het filmen was één vraag op: zijn de 'gekke verliefde' kinderen nog steeds samen? Door hun warme omhelzing hebben we zoveel verhaallijnen in onze gedachten verzonnen!

4 De originele drie

We weten dat er fantastische mode zal zijn in de opwekking! Het zien van de dames gekleed zoals ze zijn op de bovenstaande foto is niets nieuws voor fans, maar SATC-enthousiastelingen zouden weten dat het trio zeker iets van plan is.

Als de beste vrienden er ZO goed uitzien, weten we dat dat komt omdat ze ergens heen moeten. Een analyse van wat dit allemaal betekent is moeilijk vast te stellen, maar de originele crew ziet er prachtig uit in hun ootd. Aan de andere kant gaan ze misschien gewoon brunchen in een coffeeshop om te roddelen over het leven en de liefde als ze in de vijftig zijn.

3 BFF Vibes

Op een foto gemaakt door de And Just Like That…-fotograaf, draagt SJP een bloemenensemble dat levendig en helemaal Carrie Bradshaw is. Er werden echter foto's van toeschouwers en paparazzi gedeeld van SJP op deze stappen terwijl Nixon aan het filmen was, en de stemming was erg somber. Zowel in heldere als speelse kleuren waren hun gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal het tegenovergestelde. Men zag Miranda haar beste vriendin troosten terwijl ze over haar rug wreef, en Carrie leek tranen te vergieten met een tissue in de hand.

2 Het ultieme koppel

Hoe meer dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven!

Chris Noth, bekend als Mr. Big, deelde ook een foto van zichzelf en de vrouw die hij Kid de bijnaam gaf in de hele SATC-franchise. Onderschrift "Together Again" door de acteur, we kunnen alleen maar aannemen dat het voor zichzelf spreekt voor hun relatiestatus bij het opnieuw opstarten. Door hun beroemde rollen opnieuw te spelen, lijkt het erop dat het paar eindelijk hun lang en gelukkig leven heeft gekregen!

Met een zeer Mr. Big-achtige gezichtsuitdrukking, ziet Chris Noth er terecht uit, terwijl Carrie opzij kijkt.

1 Uh Oh

Ze paraderen misschien door de straten van Manhattan op designer-hakken, chique ensembles en zien er perfect bij elkaar uit, maar in de wereld van SATC gaat er altijd iets mis.

Aan de blikken op hun gezichten kunnen we zeker zien dat ze iets zagen wat ze niet wilden zien. Hebben ze Big gezien met een andere vrouw? Is Natasja terug? Is is Steve? Of waren ze gewoon getuige van iets vreselijks in de drukke straten van NYC? Hoewel we geen juist antwoord hebben, weten we dat er een komisch verhaal achter hun geschokte gezichten zit.

Aanbevolen: