And Just Like That': 10 gedwongen momenten die fans de schuld geven van slecht schrijven

Inhoudsopgave:

And Just Like That': 10 gedwongen momenten die fans de schuld geven van slecht schrijven
And Just Like That': 10 gedwongen momenten die fans de schuld geven van slecht schrijven
Anonim

And Just Like That kreeg al kritiek voordat het zelfs op HBO Max werd uitgezonden. De afwezigheid van Kim Cattrall bij de Sex and the City-reboot was genoeg om fans op scherp te zetten. Het werd alleen maar erger toen Mr. Big stierf na een Peloton-sessie in de tweede aflevering. Voeg het feit toe dat Chris Noth is beschuldigd van aanranding na zijn vertrek. Deze show kan gewoon geen pauze nemen, en de fans hebben ook genoeg klachten. We gingen naar de subreddit van de show en vonden 10 geforceerde momenten die kijkers de schuld gaven van slecht schrijven. We hebben nu ook wat vragen…

10 De met insinuaties gevulde begrafenistoespraak

"Hoe lang… Hoe lang? Lang niet lang genoeg… Hoe groot hij was… Hij zal een groot gat achterlaten."Ja, dat was Miranda Hobbes' (Cynthia Nixon) zogenaamd serieuze lofrede voor Mr. Big. Fans dachten eerst dat het een grap was. "[Ik] had zoiets van… dit is een grap over hoe slecht de toespraak is?" een fan schreef.

Wat erger is, is dat kijkers werden gedwongen om "aww" te gaan nadat Miranda had onthuld dat Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) het voor haar overleden echtgenoot had geschreven. "En dan wordt onthuld dat [Carrie] het heeft geschreven en we worden verondersteld het mooi te vinden", voegde de Redditor eraan toe. "[Ik] denk dat haar columns altijd hokey waren, en het was in overeenstemming met die stijl (dat is op de een of andere manier erg succesvol in deze wereld… alsof haar carrière geweldig is?)."

9 Che Diaz's Unfunny Stand-Up

Fans verwachtten veel van het personage van Sara Ramirez, Che Diaz. Er was net zoveel nadruk op het feit dat ze een stand-upcomedian waren. Toen kwam hun optreden en de kijkers waren teleurgesteld. "Ik heb niet gelachen of zelfs maar één keer gelachen tijdens Che's stand-up", schreef een Redditor."Ik was het er niet mee oneens, maar ik vond het gewoon ongelooflijk, ongelooflijk saai en ongrappig. Het waren gewoon een hoop afgezaagde meningen en slogans. Waar waren de grappen???" Een andere fan voegde eraan toe dat "het meer aanvoelde als een motiverende toespraak tijdens een rally dan als een stand-upset."

8 Onrealistische introductie van nieuwe personages

In een bericht met de titel "Een betere manier om nieuwe personages te introduceren", citeerde een fan hoe "de schrijvers het verschrikkelijk goed doen om realistisch te schrijven over [vrouwen van middelbare leeftijd]." Volgens hen gebeurden er gewoon een heleboel grote dingen tegelijk, en dat allemaal na de dood van Big. Ze zeiden dat de show zo geschreven had kunnen worden dat we "de meisjes zien met zijdelingse vriendschappen, AL IN UITVOERING". Een andere fan was het ermee eens en zei dat de "expositie en het tempo van de show aanvoelt als schrijven op de middelbare school."

7 Wakker worden bij elke kans

Sex and the City is in de loop der jaren niet echt oud geworden. Fans denken dat het de reden is dat And Just Like That elke kans die ze krijgen "wokeness and politieke correctheid" invoegt. Er is niets mis met het opleiden van kijkers, maar fans denken dat het "slecht schrijven" is dat het de moeite waard maakt. "Ik blijf berichten lezen over hoe de show, die te veel bezig is met wakkerheid en politieke correctheid, ons deze puinhoop bezorgt", schreef een Redditor.

"Maar het is duidelijk dat de schrijvers gewoon niet weten hoe ze over deze onderwerpen moeten schrijven. Ras, klasse, gezondheid, dood en leeftijd kunnen [geportretteerd] worden in een gevoelige en slimme houding, AJLT is waardeloos schrijven. Ze proberen de eerdere fouten van de [show] goed te maken en ze weten niet hoe ze dat moeten doen, of het kan ze gewoon niet schelen, wat het ergste is."

6 Steve Brady ouder worden 'voorbij zijn leeftijd'

Steve Brady is misschien een onderschat personage, maar hij is geliefd bij veel fans. Dus het was triest om hem in de reboot te zien als deze hoortoesteldragende, grijsharige vader. "Ik haat het hoezeer ze Steve ouder hebben gemaakt dan zijn leeftijd", schreef een fan."Steve was eerder zo interessant. Het grijs is prima, en ik begrijp de gehoorverlieshoek, maar verdomme, ze hebben hem teruggebracht tot de persoonlijkheid van een langzame schil van een mens. Het ophalen van zijn hulp tijdens de piano van de jongen was grappig voor een ten tweede, maar dat is het."

Nu de affaire van Miranda en Che escaleert, zijn fans nog meer overstuur dat de schrijvers op deze manier van plan zijn het "gemakkelijk te maken" om het huwelijk van Miranda en Steve te verbreken. "Ik denk dat dit de invalshoek is die ze inslaan en het maakt me ZO MAD", schreef een andere fan. "We hebben er 10 jaar over gedaan om ervoor te zorgen dat ze samen konden zijn. En omdat de schrijvers inhoud nodig hebben om ze uit elkaar te halen?! F UIT."

5 Alcoholische Miranda Hobbes

Door de jaren heen heeft Miranda een cultstatus verworven als progressieve meidenbaas. Nu denken fans dat And Just Like That haar heeft vernietigd. "Ik denk dat ze een beetje te hard hun best doen om willekeurig de uitdagingen van het leven toe te wijzen aan de personages", schreef een Reddit-commentator."Vooral voor Miranda ontbreekt elke context over hoe haar personage had kunnen veranderen van het meest naar het minst toegerust om te gaan met hun specifieke seizoen van het leven. Als het logisch was dat iemand alcoholist werd, zou het Charlotte zijn wiens leven is al bijna 15 jaar geen centrale focus buiten haar man en kinderen." Eerlijke schaduw op Charlotte, om eerlijk te zijn.

4 De 'onhandige' podcast

Het lijkt erop dat de schrijvers besloten hebben om alle ontwaakte dingen die ze hebben op de podcast te gieten. "Het voelt echt alsof de sfeer die ze gebruiken voor de podcast is 'wakker beledigd millenial edgelord'", schreef een fan. "Dat is ZO anders dan waar wij millennials het eigenlijk over hebben en waar we ons zorgen over maken. De meesten van ons maken zich op dit moment alleen maar zorgen over hypotheken, huwelijk en kinderen. We hebben het niet over masturbatie in de metro." Dat is waar.

3 Niet genoeg focus op het leven van POC

Fans denken dat de show niet gericht is op het leven van POC."De gekleurde mensen in de show lijken hun A-game mee te nemen", klaagde een fan. "Eigenlijk zouden ze SJP, [Nixon], [Davis] moeten verliezen en een hele nieuwe show moeten maken met de vrouw van kleur in de show. Een manier vinden voor [Ramirez], [Nicole Ari Parker], [Sarita Choudhury] en [Karen Pittman] karakters om te communiceren en dan vrienden te worden en hun leven te volgen zou veel interessanter zijn."

Nogmaals, het is altijd een show geweest waarin het leven van blanke vrouwen centraal stond. "Ik denk dat het hier op neerkomt", schreef een fan. "Hoe neem je gekleurde vrouwen op in een 20+ jaar oude show waarin je hoofdpersonages 50-jarige blanke vrouwen uit de hogere klasse zijn die het moderne feminisme op alle gebieden behalve ras hebben verkend? Het kan niet anders dan ongemakkelijk zijn."

2 Miranda Hobbes en Che Diaz

Fans hebben gemengde gevoelens over Miranda die haar seksualiteit onderzoekt en een affaire heeft met Che, die zich identificeert als niet-binair. In een Reddit-post met de titel "Zelfs als een niet-binair zie ik Che niet bij Miranda … feelsforced", deelden fans hun kritische gedachten over de plotwending en zeiden dat, in het echte leven, iemand als "Che niet in Miranda zou zijn."

Ze denken echter dat Che een bepaald doel dient voor Miranda's evolutie. "Ik denk dat Che er gewoon is om Miranda een beetje wakker te maken en haar te laten beseffen dat ze tot meer in staat is (en meer WIL) dan een seksloos huwelijk", speculeerde een fan. "Miranda en Steve zijn op dit moment platonische huisgenoten en ze verdienen allebei beter."

1 De poging om een nieuwe Samantha Jones te krijgen

Samantha Jones kan nooit worden vervangen. Het is precies waarom fans allemaal klaar waren om de show te boycotten op het moment dat werd bevestigd dat Kim Cattrall zich niet bij de cast zou voegen. Still, And Just Like That probeert dat gat te vullen met nieuwe personages - zelfs met bestaande zoals Anthony Marentino (Mario Cantone) die zijn brutale mond naar de tafel brengt tijdens de brunch met de meisjes.

Maar fans denken dat het niet genoeg is, zelfs niet met Carrie's makelaar, Seema Patel (Sarita Choudhury) - een alleenstaande meid van in de vijftig die "zichzelf nog steeds op de kaart zet." Fans denken "er is tot nu toe absoluut niets leuks aan" en dat "niemand Sam zou kunnen doen zoals Kim Cattrall."

Aanbevolen: