Wat vindt Val Kilmer's dochter Mercedes van 'Top Gun' en zijn andere films?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Val Kilmer's dochter Mercedes van 'Top Gun' en zijn andere films?
Wat vindt Val Kilmer's dochter Mercedes van 'Top Gun' en zijn andere films?
Anonim

Val Kilmer is een doorgewinterde acteur en heeft zijn sporen verdiend in Hollywood, met de hoofdrol in vele films. Enkele van de best beoordeelde rollen van Val zijn in films als Top Secret, Top Gun, Tombstone, Heat, en Batman Forever, onder andere. In de afgelopen jaren heeft Val te maken gehad met gezondheidsproblemen die hebben geleid tot een achteruitgang van zijn gezondheid en hem ook een handicap hebben gegeven.

Fans zijn echter getuige geweest van hoe de acteur is teruggekaatst, klaar om de filmindustrie aan te pakken zoals hij deed aan het begin van zijn carrière. Deze keer heeft Val zijn volwassen dochter en medeacteur, Mercedes, aan zijn zijde. Hij en Mercedes speelden onlangs in een nieuwe film, en het is veilig om te zeggen dat ze veel van hem had geleerd. Hier zijn enkele van haar kijk op zijn films.

10 'Top Gun' was een hit

Ondanks dat hij de rol in eerste instantie bijna afwees, zal Vilmers rol in de film Top Gun uit 1986 de geschiedenis ingaan als een van zijn beste. Zelfs nu, enkele jaren na de release, staat Top Gun nog steeds op de lijst met favorieten aller tijden. En met veel filmliefhebbers die constant naar de film verwijzen, lijdt het geen twijfel dat Mercedes Top Gun als een geweldig kunstwerk beschouwt en de rol van haar vader als gewoon perfect!

9 Mercedes' gedachten over 'Paydirt'

De ster, die haar acteervaardigheden vooral heeft uitgedrukt in toneel en theater, debuteerde onlangs in een speelfilm. Het was echter een dubbele zegen dat ze met haar vader speelde. Mercedes speelt Val's dochter in Paydirt, een ervaring die ze heeft beschreven als 'belonend' en 'trippy'.

8 Mercedes is trots dat ze naast haar vader staat

De 28-jarige actrice vertelde dat ze er trots op was haar vader zijn expertise te zien tonen ondanks het feit dat ze een tracheotomie had ondergaan. Ze merkte op dat Val ondanks zijn toestand liet zien dat je nog steeds een stem kunt hebben bij handicaps. Tijdens hun uitwisselingsmomenten op Paydirt hadden Val en Mercedes veel emoties.

7 Mercedes merkte op dat werken met Val aan 'Paydirt' een uitdaging was

Ze merkte op dat ze haar energie concentreerde op het proberen te voorkomen dat haar tegenspeler haar echte vader was tijdens haar schermtijd. De actrice gaf aan dat ze op deze manier haar lijnen nauwkeurig kon uitdrukken. Ze bevestigde echter dat de feitelijke vader-dochterrelatie tussen hen de film veel goeds deed.

6 Hoe Mercedes de 'Paydirt'-deal binnenhaalde

Rapporten laten zien dat de jonge actrice de rol bij toeval kon bemachtigen. Mercedes was Vals kantoor binnengestormd en gebeurde op het moment dat filmregisseur Christian Sesma met Val in gesprek was over Paydirt. Het slot van Mercedes scheen helderder toen Sesma opmerkte dat het script oorspronkelijk een dochter van het personage van Val aanduidde. Mercedes had geen tijd verspild aan het script, en de rest is geschiedenis.

5 De actrice merkte op dat het werken met haar vader een eye-opener was

Voor Mercedes hielp de samenwerking met haar vader haar om een aantal van haar fouten te realiseren. De Ingrid-actrice verklaarde dat ze kon zien hoe de acteerwereld acteurs met stabiliteit op een bevredigende manier integreerde. Mercedes voegde eraan toe dat het bevredigend was om te zien hoe de castleden op creatieve wijze de gehandicapte filmster tegemoet kwamen.

4 Mercedes prijst haar vader voor zijn werk aan Val

Vorige maand bracht Val zijn persoonlijke documentaire uit over de veertig jaar van zijn leven en een compilatie van ongeziene beelden. Mercedes deelde in een interview dat ze onder de indruk was van hoe hij de inhoud van het stuk verzamelde. De Pretty Face-actrice herinnerde zich hoe haar vader zijn persoonlijke verhaal in weetjes filmde. Ze merkte op dat Val al die tijd dit visioen had. Ze voegde eraan toe dat Val in de jaren '60 begon met het filmen van de documentaire. Ze beschreef Val als iemand die de tijd ver vooruit was. Ze legde uit hoe haar vader en zijn broers vele momenten hebben vastgelegd sinds ze klein waren, en er zat altijd een filmische invalshoek aan.

3 Mercedes deelde hoe Val haar liet voelen

Het kijken naar de documentaire van haar vader riep emotionele gevoelens bij haar op. Mercedes merkte op dat de inhoud haar emotioneel maakte, vooral omdat ze het in een publiek zag. Ze zei dat het publiek Val vaak verkeerd begreep. Fans leerden echter meer intieme details, en voor Mercedes heeft dit hen geholpen om contact te maken met Val.

2 Mercedes spreekt over de invloed van haar vader via zijn films

De toneelexpert begon met te vertellen hoe trots ze was op Val voor haar studie aan Julliard. Ze beschreef Val als "een zeer toegewijde intellectuele acteur, klassiek geschoolde acteur, maar hij heeft ook een zeer dichtbevolkte mentaliteit." Ze voegde eraan toe dat ze vond dat haar vader in staat was geweest om een hoog niveau van ambacht in stripacteren te brengen op een manier die niemand had gedaan. Mercedes merkte op dat de erfenis van haar vader grenst aan hoe hij in staat is geweest "veel van wat is geweldig over Amerikaanse films, entertainment en theater."

1 Ze wil dat Val's mijlpaal op Paydirt de weg vrijmaakt voor meer gehandicapte acteurs

De jongedame wees erop dat nu Val met succes zijn rol in de overvalfilm heeft gespeeld, ze hoopt dat het een springplank zal zijn voor acteurs met een handicap. Ze vertelde dat het plaatsen van meer mensen met een handicap in films zou inspireren tot verschillende manieren van communicatie en ook de film zou verlevendigen.

Val werd in 2015 gediagnosticeerd met keelkanker en hield het nieuws privé. Hij onderging chemotherapie en volgens hem "zapte" de behandeling zijn keel, waardoor hij zijn toevlucht moest nemen tot het gebruik van een tracheostomie-apparaat. Desondanks lijdt het geen twijfel dat Kilmer nog steeds een even goede acteur is als decennia geleden. Tijden veranderen, maar als iets een constante is; het is talent!

Aanbevolen: