10 must-see momenten van de 2021 VMA's

Inhoudsopgave:

10 must-see momenten van de 2021 VMA's
10 must-see momenten van de 2021 VMA's
Anonim

MTV heeft zojuist zijn 40e verjaardag gevierd en de Video Music Awards hebben zojuist zijn jaarlijkse 36e show gevierd. Het was dit jaar terug in New York in het Barclays Center. De VMA's vonden plaats op 12 september op MTV en het was geweldig om weer een live publiek en live optredens te zien.

Doja Cat was voor het eerst gastheer en trad op. Ze was ook genomineerd in vele categorieën en nam een Moon Man mee naar huis voor de beste samenwerking met Sza voor "Kiss Me More".

Het afgelopen jaar was gevuld met zoveel muziek die mensen tijdens de pandemie gezond hield en bij elkaar bracht, dus deze prijsuitreiking was een zucht van opluchting voor muziekliefhebbers. Het was een avond vol prachtige rode loper looks, adembenemende optredens en veel winnaars. Of het nu voor of tijdens de show was, de VMA's waren zeker memorabel. Hier zijn 10 hoogtepunten van de VMA's van dit jaar.

10 Lil Nas X's rode loper-look

Er waren zoveel geweldige outfits op de rode loper van de VMA 2021, maar Lil Nas X stal absoluut de show. Zijn gewaagde lila outfit, die half broek en half jurk was, stond verbluft op het tapijt. Hij droeg Atelier Versace en was van top tot teen gekleed in glitters en een bruine krullende pruik. Lil Nas X had een grote avond voor de boeg met optreden en genomineerd worden voor vele prijzen. Hoewel sommigen geen fan waren van zijn outfit, waren veel andere mensen er dol op.

9 Madonna maakt een verschijning

Om de show te beginnen, was Madonna te zien in een vooraf opgenomen video, in een auto die door New York City reed en praatte over haar tijd met MTV. Toen, de video, ging de camera naar het podium en liep de legende zelf naar buiten. Ze was in een zeer onthullende outfit en wenste MTV een gelukkige 40e verjaardag. De zangeres ontblootte het allemaal na de introductie van Justin Bieber en The Kid Laroi voor hun optreden. Bijna iedereen was geschokt om de zangeres van "Material Girl" op het podium te zien.

8 Boyband-legendes maken hun opwachting

Lance Bass (NSYNC), Nick Lachey (98 Degrees) en AJ McLean (Backstreet Boys) verschenen op de rode loper en voor veel fans uit de jaren 90 was dit een cruciaal moment. De boybanders kwamen later allemaal naar buiten om de winnaar voor Beste K-Pop voor te stellen, die naar BTS ging. De OG-boybanders haalden herinneringen op aan hun tijd in de show en zagen er allemaal geweldig uit. "BackSync Degrees" heeft absoluut de show gestolen en we zouden ze graag terug zien in de show en een megaboyband vormen.

7 Global Icon Award

The Foo Fighters, die al meer dan 25 jaar het rockgenre doden, ontvingen de Global Icon Award tijdens de show. Het was de eerste keer dat de prijs in de VS werd uitgereikt. Billie Eilish stelde de band voor die vervolgens enkele van hun hits uitvoerde, hield vervolgens een toespraak en nam hun ereprijs in ontvangst.“We zijn al 26 jaar een band, dus het voelt best goed. Maar we willen alle mensen van MTV, vroeger en nu, bedanken. We zien je over 26 jaar, grapte Dave Grohl.

6 Shawmila treedt rug aan rug op

Shawn Mendes en Camila Cabello zijn geen onbekenden op het podium van de VMA's. Hoewel ze apart op de rode loper arriveerden, trad Shawmila rug aan rug op het podium op. Cabello speelde haar nieuwste single, "Don't Go Yet", van haar aankomende album, Familia. Nadat ze een show-stoppend optreden had gegeven, introduceerde de 24-jarige haar vriend als 'mijn man, Shawn Mendes'.

Mendes droeg een soortgelijke outfit die hij droeg in zijn videoclip voor "Summer of Love" en speelde de zomerhit. De menigte was luid en dansend en het power-paar bracht de kamer tot leven. Ze voerden in 2019 samen hun samenwerking "Senorita" uit op het VMA-podium. Dat was romantischer en persoonlijker, terwijl deze optredens leuk en vrolijk waren.

5 Olivia Rodrigo wint groot

Goed voor je, Olivia! De "brutale" zangeres woonde dit jaar haar eerste VMA's bij en stelde niet teleur. Nadat ze haar nummer "Good 4 u" fantastisch had gezongen, nam Rodrigo die avond drie prijzen mee naar huis: Best New Artist, Song Of The Year voor "driver's license" en Push Performance of The Year ook voor haar debuutsingle. Ze werd genomineerd in twee andere categorieën: Artiest van het jaar en Beste pop, maar verloor beide keren van Justin Bieber. Voor haar eerste VMA's deed ze het geweldig en dit is nog maar het begin voor haar.

4 Alicia Keys speelt klassieke hit ter ere van 9/11

Alicia Keys en Swae Lee voerden hun nummer "La La" voor het eerst samen uit in The Brooklyn Bridge Park. Geen van de zangers kwam in aanmerking voor prijzen, maar leverde toch een krachtig optreden. Toen brak Keys alleen af en voerde haar lied "Empire State of Mind" uit met New York oplichtend achter haar. Met de 20e verjaardag van de aanslagen van 11 september pas de dag ervoor, moest het programma de dag op de een of andere manier eren, en Keys bezorgde kijkers koude rillingen met haar optreden.

3 Cyndi Lauper's oproep voor gelijkheid

Er verscheen zondagavond weer een legende op het podium. Cyndi Lauper reikte de Best Pop-prijs uit, die ging naar Justin Bieber, Daniel Caesar en Giveon voor "Peaches", maar niet voordat ze een krachtige en inspirerende toespraak hield.

“Hoe gaat het met je? Ik won een Moon Person bij de allereerste VMA's in 1984. De dingen zijn nu een beetje anders', zei de 68-jarige. 'Ja, meiden willen plezier hebben. Maar we willen ook geld hebben. Gelijk loon. Controle over ons lichaam! Je weet wel, grondrechten.” Het publiek begon te juichen, maar er waren gemengde reacties online.

2 Justin Bieber keert terug naar het VMA-podium

Het is zes jaar geleden dat Justin Bieber optrad op het VMA-podium. Bieber en The Kid Laroi openden de show met hun uitvoering van "Stay", en daarna zong Bieber zijn nieuwe nummer, "Ghost", in zijn eentje. Niet alleen trad hij gisteravond op, maar Bieber domineerde de avond met veel overwinningen. De zangeres van "Peaches" werd genomineerd voor zeven prijzen en nam twee van de grootste prijzen van de avond mee naar huis. Hij won Artiest van het Jaar en Beste Pop.

1 Lil Nas X wint video van het jaar

Lil Nas X heeft de grootste prijs van de avond gewonnen! De zangeres van "Old Town Road" werd genomineerd in vijf categorieën en won in drie. Terwijl hij de Moon Man voor beste visuele effecten en beste regie mee naar huis nam, was de grootste prijs die hij won Video Of The Year voor zijn nummer "MONTERO (Call Me By Your Name)." Lil Nas X speelde eerder op de avond twee nummers met een fanatieke fanfare. Tijdens zijn dankwoord schreeuwde hij de homo-agenda uit, die een enorm gejuich kreeg en er super blij uitzag.

Gefeliciteerd aan alle winnaars!

Aanbevolen: