Jennifer Lopez' iconische VMA-momenten variëren van Versace Couture tot met juwelen getooide tanktops

Jennifer Lopez' iconische VMA-momenten variëren van Versace Couture tot met juwelen getooide tanktops
Jennifer Lopez' iconische VMA-momenten variëren van Versace Couture tot met juwelen getooide tanktops
Anonim

Jennifer Lopez heeft kijkers op meerdere VMA-podia vereerd en haar outfits hebben altijd de hype waargemaakt. Hoewel ze dit jaar niet optrad, nam ze toch een social media-moment om haar favoriete herinneringen te herinneren met de awardshow. We houden van JLo vanwege haar moderisico's, en zij toont op haar beurt haar waardering voor haar fans.

Ze plaatste eerdere outfits van VMA's opnieuw op haar Instagram-verhaal, te beginnen met haar Versace-cape bedekt met Swarovski-kristallen tijdens haar optreden in 2018. Het goud en de blues glinsterden terwijl ze On The Floor en Waiting For Tonight zong. De halslijn van dit ensemble zag eruit als een eerbetoon aan haar baanbrekende groene Versace-jurk die verblufte bij de 2000 Grammy Awards.

Lopez deelde vervolgens een bericht van haar stylist Rob Zangardi over zichzelf in het Libanese merk Charbel Zoe Couture in 2014. Het slanke, glinsterende nummer had uitsnijdingen door de romp van de jurk en een langwerpige split die Lopez' benen liet zien. De outfit stroomde over haar lichaam alsof het gemaakt was om alleen door haar te worden gedragen.

Fans raakten in paniek in de opmerkingen van elke opnieuw geposte foto en noemden Lopez 'Koningin van de rode lopers'. Ze markeren haar stijlmomenten als historisch en onvergetelijk. Diezelfde houding bloeide op in haar OG throwback-momenten. Ja, de volledig witte look van de VMA's uit de jaren 200, inclusief naveljuwelen.

Lopez pronkte met een complete Sean John-look, met een lage taille, uitlopende witte broek en een über cropped tanktop met schitterende letters voor het gepromote merk. Ze had destijds een relatie met P. Diddy en legde uit wat haar tot haar beslissing inspireerde.

Als iemand een opzichtige, sprankelende riem met hoepels en een bijpassende witte bandana kan rocken, is het J-Lo. Ze claimde haar prijs voor beste dansvideo en de meest iconische look uit de jaren 2000.

De pop Latina-koningin deelde ook haar outfit van de VMA's van 2006. Ze droeg een Biba-minijurk en een dramatische hoofddoek. De hoofddoek stal specifiek de show met zijn ouderwetse glamour en simplistische vermogen om een statement te maken dat vandaag de dag nog steeds weerklinkt.

Ze draagt gemakkelijk zelfvertrouwen, wat misschien wel het geheime ingrediënt is waarom deze looks van top tot teen fans zo wegblazen. Of het kan gewoon zijn omdat ze J Lo is en niets verkeerd kan doen als het om de rode loper gaat.

Aanbevolen: