Wat is er echt gebeurd tussen Marisa Tomei en Robert Downey Jr?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Marisa Tomei en Robert Downey Jr?
Wat is er echt gebeurd tussen Marisa Tomei en Robert Downey Jr?
Anonim

Ah, Robert Downey Jr. en Marisa Tomei Wat is er met hen gebeurd? Waren ze niet eens aan het daten? Ja, het was geen droom - deze prachtig op elkaar afgestemde combinatie was ooit een item in het midden van de jaren 90. De Iron Man-acteur, die te zien is in de MCU, en Marisa Tomei, beide 56, speelden in dat decennium samen in een aantal films, waaronder Chaplinen Only You en meer recentelijk zijn samen verschenen in de films Captain America: Civil War en Spider-Man: Homecoming. Hun chemie op het scherm samen in deze films is gewoon onmiskenbaar, en de twee sterren gingen uiteindelijk ongeveer een jaar met elkaar uit.

Wat is er tussen deze twee sterren gebeurd? Wat was de reden voor hun breuk? Nou, laten we het uitzoeken.

6 Hoe is de relatie begonnen?

Afbeelding
Afbeelding

RDJ en Marisa begonnen naar verluidt een hechte band te krijgen tijdens het samenwerken aan de sets van Chaplin en Only You in de vroege jaren '90. De twee ontwikkelden een hechte band en eindigden uiteindelijk exclusief tussen 1993 en 1994, maar maakten er een punt van om de zaken op een laag pitje te houden - alleen af en toe samen in het openbaar gezien en ervoor gekozen om niet openlijk over hun relatie te praten. Marisa gaat in tegen de Hollywood-trend om relaties in het openbaar te bespreken - ze is beroemd privé, geeft zelden interviews of pronkt met haar partners op de rode loper. Het paar ging in deze periode rustig uit en volgens rapporten was het een zeer gelukkige tijd in hun beider leven - de twee hadden veel gemeen en deelden wederzijdse interesses.

5 Hoe ernstig zijn de dingen geworden?

De jonge Robert Downey Jr
De jonge Robert Downey Jr

Het stel was niet lang samen en het lijkt erop dat het nooit echt serieus is geworden tussen de twee. De waarheid is dat ze gewoon beter af waren als vrienden. Een vriend van Marisa heeft gesproken over haar datinggeschiedenis en onthulde de reden waarom de Chaplin-actrice nooit is getrouwd. Volgens de naamloze bron heeft ze het simpelweg veel te druk gehad met het nastreven van haar filmcarrière, en daar heeft ze absoluut geen spijt van. In feite is Marisa grotendeels tevreden met haar levenskeuzes en heeft ze geen spijt van haar breuk met Downey Jr. Sommige fans smeken echter om het oneens te zijn, maar beweren dat haar keuze om nooit te trouwen het bewijs is dat ze nog steeds een kaars voor Robert heeft.. De My Cousin Vinny-actrice had later een relatie met acteur en regisseur Logan Marshall-Green tussen 2008 en 2012, en hoewel er geruchten waren over een verloving, ontkenden Tomei's mensen dit ten stelligste.

4 Hoe is het afgelopen voor Robert en Marisa?

Afbeelding
Afbeelding

De reden waarom het niet goed ging voor deze twee Hollywood-sterren is niet zo duidelijk. Robert maakte begin jaren 90 moeilijke tijden door en had misschien moeite om een gezonde relatie te onderhouden. Of misschien had het meer te maken met hun schema's - beiden maakten in die jaren zeer drukke perioden van hun carrière door, met zoveel verplichtingen voor verschillende filmprojecten en zeer strakke opnameschema's. De reden lijkt zeker niet dramatisch te zijn geweest - er zijn geen meldingen van vreemdgaan of een gespannen relatie, dus hoogstwaarschijnlijk kwam het paar gewoon tot het inzicht dat het niet goed zou komen tussen hen.

3 De twee zijn goede vrienden gebleven, maar

Afbeelding
Afbeelding

RDJ heeft tijdens zijn leven een reeks relatiebreuken meegemaakt. Zijn langdurige relatie met Sex and the City Sarah Jessica Parker duurde van 1984 tot 1991, maar liep stuk na zijn drugsproblemen. Deze breuk was naar verluidt erg moeilijk voor het paar - met vijandigheid aan beide kanten.

Met Marisa ging het echter veel vriendschappelijker. De twee wisten iets te redden van hun korte relatie en kozen ervoor om vrienden te blijven - wat ze sindsdien zijn gebleven. De breuk heeft hun professionele relatie helemaal niet geschaad, aangezien ze door de jaren heen comfortabel hebben samengewerkt aan tal van projecten.

2 Marisa dankt Robert zelfs voor het helpen van haar carrière

marisa-tomei
marisa-tomei

Tomei heeft haar voormalige vriend gecrediteerd voor het helpen van haar om de rol van tante May, de tante van Peter Parker in Marvel's Spider-Man-franchise, te bemachtigen, en beweerde dat hij haar voor de rol had aanbevolen. Robert staat altijd klaar om zowel persoonlijke als professionele ondersteuning te bieden aan Marisa, en is een van haar grootste cheerleaders als het op haar carrière aankomt.

1 Is er een kans dat ze in de toekomst op het scherm herenigd worden?

Marisa Tomei en Robert Downey over burgeroorlogen, 2016
Marisa Tomei en Robert Downey over burgeroorlogen, 2016

Downey Jr. is nu gelukkig getrouwd met zijn vrouw Susan, met wie hij in 2005 in het huwelijksbootje stapte. Een echte reünie lijkt dus niet aan de orde te zijn. Op het scherm is het echter heel anders. Downey Jr. heeft sindsdien zelfs geleid tot geruchten dat tante May en Tony Stark (er is een cross-over tussen de Spider-Man- en Iron Man-universums) romantisch samen kunnen eindigen. Robert complimenteerde Marisa's jeugdige uiterlijk en zinspeelde op "de mogelijkheden" voor een romance. Ze is een beroemde goede kusser op het scherm, dus we kunnen de man echt niet kwalijk nemen dat hij hoopt.

Aanbevolen: